Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם פה בראשל"צ באיזור המזרח, יש תחנת דלק לכיוון באר יעקב של פז...שם תדלקתי ב 7.07 כמה ימים לפני ההעלאה, היום זה חזר ל 7.27..

Opel Adam S 2017

  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב אני החלטתי לעשות את זה הכי מסודר שאפשר, פשוט מאוד מה שחברות הדלק טוענות נראה לי לא הגיוני וממש לא מסתדר אז הנה הנתונים המודייקים:

בחודש יוני (המחיר הקרוב ביותר שמצאתי)

מחיר הגמ"פ כולל תוספות: 2.81

מחיר בלו: 2.91

מחיר שיווק: 0.7

מחיר סופי לפני שירות: 7.46

שירות: 0.13

מחיר לפני הנחות: 7.59

 

החודש:

מחיר גמ"פ: 2.81

מחיר בלו: 2.86

מחיר שיווק: 0.59

מחיר סופי לפני שירות: 7.27

שירות: 0.20

מחיר לפני הנחות: 7.47

מיקום ממנו נלקח המידע: http://www.mni.gov.il/mni/he-il/Energy/Fuel/FuelData/MivneMehir.html אני משאר שהמידע נכון, לפחות הוא המדויק ביותר שניתן למצוא (בכל זאת אתר הממשלה)

המחיר שבוא מוכרים דלק בשירות מלא ירד ב-12 אג' בדיוק פלוס ה-20 אג' שירות הגענו להנחה של 32 אג' שזו פחות או יותר ההנחה שקיבלו בעלי כרטיס You, מה שאומר בצורה די מפורשת שחברות הדלק עדיין מרוויחות יפה מאוד על כל ליטר שאתה קונה.

מעבר לזה אפילו אם הן ממשיכות לתת את ההנחה שנתנו קודם לאותם כרטיסים הרווח שלהם יורד ב-12 אג' לליטר מאחר והכרטיסים האלו מתייחסים אך ורק למחיר המלא ולא למחיר בשירות עצמי.

 

לאחר שמסתכלים על המידע הזה אני ממש לא מבין את חברות הדלק שעושות את כל הרעש הזה מאיימות על פיטורי עובדים גדולים וסירוב להמשיך לבצע הנחות.

 

אכן הממשלה פעולת בצורה צינית ואינה מוכנה להוריד את הרווחים שלה אבל לאחר ניתוח מידע פשוט רואים שהממשלה יצרה מצב שבוא כל לקוח פרטי מקבל הנחה שחברות הדלק היו ממוכנות לתת למועדון לקוחות ללא יותר מידי בעיות. מה שאומר שאפילו לא פוגעים ברווחים שלהם בצורה רצינית או אפילו שצריכה להזיז להם.

 

החלק הכי מצחיק זה שמרווח שיווק של 8 אחוז לא קיים בשום מקום אחר בעולם אלא עומד על איזור ה-5 אחוז ומטה, לקחו לחזירים את מה שהם מוכנים לתת בלי בעיה והם עדיין מתלוננים.

 

דבר אחרון לכל המתלוננים שמחיר הדלק עלה, תחשבו על זה ככה:

עם בחודש יוני הייתם מתדלקים בתחנה שנתנה 30 אג' הנחה לליטר, היום כל תחנה שאליה אתם הולכים את מקבלים את ההנחה הזו בדיוק בלי באמת לחפש את המקום שנותן את ההנחה הכי גדולה באיזור.

 

אני מסכים עם הטענה שלך שטוב שהורידו את מרווח השיווק וזה בעצם נתן הנחה קבוע לכולם.

אבל מהצד באה הממשלה ולוקחת את ההפרש הזה לכיס שלה ודופקת על הדרך את אלה שכן קיבלו הנחות בתחנות הקבועות.

היינו אמורים לראות עליה של 5 אג, בפועל זה 20+

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

D1winner - ההעלאה של הבלו היא אחרי ההורדה שלו בחודש שעבר.

 

למעשה, כפי שאפשר לראות מההודעה של Grendel הבלו היום הוא אפילו קצת יותר נמוך מאשר היה ביוני-יולי, כי העלו בחזרה 20 אגורות אחרי שהורידו (לפני חודש) ב25 אגורות.

 

מישהו יודע כמה עולה עכשיו ה-98 בתחנה הזולה בכניסה לחולון?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ל-wil ול-D1Winner אני פשוט הבאתי נתונים ונתתי התייחסות לאיומים הכ"כ "מוצדקים" של חברות הדלק.

לשאלה האם מדינת ישראל צריכה להוריד את הבלו או לא, לא התייחסתי וכן לפי דעתי הבלו על הדלק מוגזם.

אבל כאשר רואים את הנתונים הללו ורואים את התגובות של חברות הדלק על ההוזלה אי אפשר שלא להרגיש תחושה רעה בבטן על היחס שהחברות הללו נותנות לנו הלקוחות.

פורסם

Grendel - אותי מעניין כמה כסף יוצא מכיסי ולא מי לוקח אותו. העברת 19 האגורות מרווחי ממרווח השיווק למיסים גרמה לכך שחברת הדלק שבה אני מתדלק צמצמה את ההנחה והעלתה את המחיר ב-24 אג' לליטר. מבחינתי מדובר בעלית מחיר של כ-3.5% ולא 0.8%.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

שורה תחתונה - המחאה דפקה אתכם וגם אותי.

 

בתחנת סד"ש שבה אני רגיל לתדלק בהנחה של 30 אג' מהמחיר המירבי בוטלו ההנחות וזאת עקב הורדת מרווח השיווק שבוצע עקב "לחץ המחאה".

 

אם חברות הדלק מענישות או לא זה לא רלוונטי, בחשבון הסופי כולנו משלמים עכשיו יותר בגלל החזירים בכיכר.

פורסם

למה הממשלה עשתה את זה לא הבנתי הם באמת ציפו שחברות הדלק יספגו את העליה על עצמן או שזה היה איזה שהוא ספין שבו הם מסירים את האחריות על העלה עליהם ומעבירים את כעס האזרחים לעבר חברות הדלק(או מושג שתפס תאוצה עכשיו "הטייקונים").

 

אני לא מבין מה המאבק עושה הם רק מדברים זה לא שהם עושים מעשים יש עכשיו 405 אלף אנשים בחוץ מוחאים וזה כוח עצום זה 7% מכל התושבים בארץ ובכל זאת אין שינוי כי הם רק מדברים, אם היו מעבירים את כל הכוח הזה על החרמות ולא על אנשים פרטיים(שוב זה מגיע, "הטייקונים") אלה על הממשלה זה היה משנה משהו.

פורסם

משרד האוצר מנותק מכל מה שקורה ברחובות.

הם לא מוכנים לוותר על שום דבר, גם לא בגלל המחאה. לא איכפת להם ב 400 אלף או ממיליון מפגינים.

הקו שלהם - לא לתת שום דבר לאף אחד, כדי שהאחרים לא יתנפלו.

בחודש שעבר ביטלו ברגע אחרון הגדלת מס על הבלו.

החודש המס עלה, אבל כדי לא להרגיז את הציבור יותר מדי, הממשלה החליטה לרכך את הפגיעה ע"י הורדה של 19 אג' במרווח השיווק לחברות הדלק.

אבל גם חברות הדלק לא מוכנות לוותר על הרווח שלהם. לכן ההנחות על הדלק בתחנות בוטלו.

בקיצור, הכל ברור..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אנשים על מה אתם מסתכלים? על המחיר הסופי וזהו?

אתם האמת מבינים מה הוא מכיל ומה הסיבות שלו?

או שזה פשוט לא מעניין אותכם?

המחיר של נפט נשאר אותו דבר פלוס מינוס בסוף החודש האחרון, הממשלה ביטלה מס כלשהו לחודש אחד כן זה היה חודש שעבר, התוצאה היא שבסוף החודש המחיר יכיל את המס שהמדינה ביטלה. (כן אני יודע שזה פלא טבע שאף אחד לא מסוגל להבין)

אחת התוצאות של הדבר הזה הוא שחברות הדלק (בגלל חזירות) מסרבות לתת הנחה גדולה יותר ממה שהממשלה דורשת מהן.

אתם טוענים שהממשלה היא היחידה שאשמה, הקרטלים לא מעניינים, הבעיות האחרות לא מעניינות הבעיה היחידה היא ממשלת ישראל.

נמאס לי לשמוע מבן אדם שחותם חוזה על יותר מחצי מהמשכורת שלו שהשכר דירה שלו גבוה מידי והוא לא יכול מלסיים את החודש.

נמאס לי לשמוע מבן אדם שקונה בית ה-1.5 מיליון ש"ח בית שהמחיר דירות במדינת ישראל גבוה מידי, בגלל שאין לו מספיק כסף לשלם משכנתא.

נמאס לי לשמוע מבן אדם שיש לו 300 ש"ח לבזבז על חשבון פלאפון אבל הוא לא יכול לקנות קוטג' בסופר.

מדינת ישראל קיימת על פי הגיון פשוט אם יש לאנשים כסף לשלם על משהו אפשר לגבות את סכום הכסף הזה עליו, קוראים לזה קפיטליזם.

 

האם יוקר המחיה במדינת ישראל גבוה, כן הוא מאוד גבוה!

האם בן אדם בן 32 יכול לגור אצל ההורים שלו, כן הוא יכול אני עושה את זה.

אין לכם מספיק כסף לעשות משהו אל תעשו אותו, יש לכם תהנו.

המדינה מנסה לעשות שינוי, האם למשהו אכפת? לא דפני הרי שזה לא מספיק, אנחנו הולכים אחרי דפני.

תסתכלו מסביבכם, למתמחים לא מספיק לקבל רק מדד, הם רוצים יותר.

לאוהלי רוטשילד לא מספיק שהמדינה מנסה למצוא פתרון לבעיה הם רוצים פתרון מידי.

המע"מ הוא לרוב חוצפת מדינת ישראל 16 אחוז חייבים להוריד אותו ל-5 אחוז לא משנה שזה יהרוג את המדינה(דרך התקציב שלה) אנחנו רוצים אותו ככה, הרי אנחנו לא יכולים לדרוש שהמע"מ יבוטל על מספר מוצרים בסיסיים (כמו למשל מטרנה וחיתולים, דוגמה בסיסית שמראה את הרעיון)

 

ואז המדינה תודה לאל מנסה פעם אחת לעזור ולשנות מדיניות מסויימת ואפילו (מי ישמע) להוריד מחירים על מוצר צריכה בסיסי דלק, כן היא עושה את זה בצורה מעוותת, כן היא לא מורידה מיסים היא מוצאת פיתרון אחר, אבל עדיין זה שהורידו לכם 12 אג'+ 7 אג' על ליטר דלק (19 אג') אף אחד אפילו לא אומר וואלה מנסים לעזור (כן זה לא מספיק) אבל לפחות מנסים לעזור.

לכו תגורו ביוון או איטליה או אירלנד או ספרד ותגלו מה קורה כאשר לא שומרים על תקציב.

אולי אפילו תנסו שניה לגלות מה ועדת טנכנברג תעלה בתור פתרון, לא זה שהקימו וועדה במיוחד בשבילכם לא מספיק, אתם רוצים יותר ומיד.

פורסם

Grendel - אתה הוא זה שמנותק מהמציאות. לפי ההודעה שלך ברור שאינך מפרנס משפחה, אז אין לך מושג מה קורה בשטח.

לגבי הדלק - הבעיה היא מדיניות הממשלה להפחית מיסים ישירים ולהעלות את העקיפים. כיון שהעקיפים נגבים מכל האוכלוסיה במידה שווה הם בסופו של דבר רגרדסיבים, כלומר פגיעתם קשה יותר ככל שמדובר בבעלי הכנסות נמוכות יותר. זאת בניגוד למיסים הישירים הפרוגרסיביים.

האם המדינה אשמה? התשובה הי - כן מכמה סיבות:

1. היא זו שקובעת את מדיניות המיסים.

2. היא זו אשר ממונה על הרגולציה ולא מבצעת את תפקידה כראוי.

3. היא זו אשר חילקה נכסים שנרכשו או נבנו על ידי "העם" - כמסגרות ממשלתיות, או - בעבר - כ"חברת העובדים", לאותם קרטלים, וממשיכה לאפשר להם להעלות מחירים כאוות נפשם.

 

וכמובן שיש בעיה של אנשים שאינם יודעים להתנהל נכון, אבל לא סביר ש-80% מהאוכלוסיה תהיה במצב של חסר כלכלי.

 

מצטער שאיני יכול לפרט יותר. צריך לצאת לעבודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

להאשים את המחאה החברתית בעליית המחירים זה באמת סוג של היגיון שקשה לי להבין אותו.

החמדנות של חברות הדלק היא דבר מרגיז מאוד אבל כמו כל סוחר, אם מעלים לך את מחיר החומר גלם לא היית מעלה את המחיר הסופי?

מה שיותר מרגיז זה החזירות של הממשלה. התרגיל המסריח של להעלות את המס ולחייב את חברת הדלק להקטין את הרווח שלה.

(שגם אותו צריך להקטין. בלי קשר)

אתה לא מבין שעל כל ליטר שאתה קונה כמעט חצי הולך לממשלה? זה לא מרתיח אותך? זה לא שאלה שאתה שואל את עצמך?

מילא אם הכסף הזה היה חוזר אליך בצורת כבישים יותר טובים או חינוך לילדים או שהרופא במיון שמטפל בך היה ישן כמה שעות לפני שבודק אותך. ולא חסרות דוגמאות אחרות.

לא נמאס שחולבים אותנו?

פורסם

לא כמעט חצי, יותר מחצי (אם לספור את המע"מ שהוא מס לכל דבר)

מה שמעצבן בצעד הזה הוא שבפועל המחיר עלה בשלושים אג' בעוד הפרסומים דיברו על 5 אג'.

 

אני לא מאשים את התחנות שנתנו לפני כן הנחות, הן נותנות את אותן ההנחות רק שמשלמים היום יותר מס!

בגדול אני כן מעדיף שהכסף שלי ילך לאוצר מאשר לחברות הדלק, אבל המצב שהגענו אליו מוגזם!

 

שוב אני מזכיר: שר התשתיות, הדוקטור עוזי לנדאו, טען שאין סיבה שמחיר הדלק בישראל יעלה מעל לשבעה שקלים לליטר!

פורסם
שורה תחתונה - המחאה דפקה אתכם וגם אותי.

 

בתחנת סד"ש שבה אני רגיל לתדלק בהנחה של 30 אג' מהמחיר המירבי בוטלו ההנחות וזאת עקב הורדת מרווח השיווק שבוצע עקב "לחץ המחאה".

 

אם חברות הדלק מענישות או לא זה לא רלוונטי, בחשבון הסופי כולנו משלמים עכשיו יותר בגלל החזירים בכיכר.

 

תחנת הדלק "טן" בצומת רעננה גבו ממני 7.16 ש"ח לליטר :(

 

זה לא בגלל לחץ המחאה. הממשלה לא העלתה את המס בגלל המחאה. היא העלתה את המס כי... האמת אני לא בטוח מה הסיבות אבל בטוח היה שם משהו.

כדי להמתיק את הגלולה הורידו את מרווח השיווק של חברות הדלק. אם הוא לא היה יורד, סביר להניח שעדיין היה עולה לי 7.16 ש"ח לליטר בחברת טן, ו-7.5 ש"ח בתדלוק עצמי בפז. עכשיו זה עולה 7.27 בפז בשרות עצמי, זאת אומרת שסה"כ הורידו מחירים עבור כולם (לעומת מה שהיה יכול להיות אם לא היו מקטינים את מרווח השיווק).

 

אנשים על מה אתם מסתכלים? על המחיר הסופי וזהו?

אתם האמת מבינים מה הוא מכיל ומה הסיבות שלו?

או שזה פשוט לא מעניין אותכם?

המחיר של נפט נשאר אותו דבר פלוס מינוס בסוף החודש האחרון, הממשלה ביטלה מס כלשהו לחודש אחד כן זה היה חודש שעבר, התוצאה היא שבסוף החודש המחיר יכיל את המס שהמדינה ביטלה. (כן אני יודע שזה פלא טבע שאף אחד לא מסוגל להבין)

אחת התוצאות של הדבר הזה הוא שחברות הדלק (בגלל חזירות) מסרבות לתת הנחה גדולה יותר ממה שהממשלה דורשת מהן.

אתם טוענים שהממשלה היא היחידה שאשמה, הקרטלים לא מעניינים, הבעיות האחרות לא מעניינות הבעיה היחידה היא ממשלת ישראל.

נמאס לי לשמוע מבן אדם שחותם חוזה על יותר מחצי מהמשכורת שלו שהשכר דירה שלו גבוה מידי והוא לא יכול מלסיים את החודש.

נמאס לי לשמוע מבן אדם שקונה בית ה-1.5 מיליון ש"ח בית שהמחיר דירות במדינת ישראל גבוה מידי, בגלל שאין לו מספיק כסף לשלם משכנתא.

נמאס לי לשמוע מבן אדם שיש לו 300 ש"ח לבזבז על חשבון פלאפון אבל הוא לא יכול לקנות קוטג' בסופר.

מדינת ישראל קיימת על פי הגיון פשוט אם יש לאנשים כסף לשלם על משהו אפשר לגבות את סכום הכסף הזה עליו, קוראים לזה קפיטליזם.

 

האם יוקר המחיה במדינת ישראל גבוה, כן הוא מאוד גבוה!

האם בן אדם בן 32 יכול לגור אצל ההורים שלו, כן הוא יכול אני עושה את זה.

אין לכם מספיק כסף לעשות משהו אל תעשו אותו, יש לכם תהנו.

המדינה מנסה לעשות שינוי, האם למשהו אכפת? לא דפני הרי שזה לא מספיק, אנחנו הולכים אחרי דפני.

תסתכלו מסביבכם, למתמחים לא מספיק לקבל רק מדד, הם רוצים יותר.

לאוהלי רוטשילד לא מספיק שהמדינה מנסה למצוא פתרון לבעיה הם רוצים פתרון מידי.

המע"מ הוא לרוב חוצפת מדינת ישראל 16 אחוז חייבים להוריד אותו ל-5 אחוז לא משנה שזה יהרוג את המדינה(דרך התקציב שלה) אנחנו רוצים אותו ככה, הרי אנחנו לא יכולים לדרוש שהמע"מ יבוטל על מספר מוצרים בסיסיים (כמו למשל מטרנה וחיתולים, דוגמה בסיסית שמראה את הרעיון)

 

ואז המדינה תודה לאל מנסה פעם אחת לעזור ולשנות מדיניות מסויימת ואפילו (מי ישמע) להוריד מחירים על מוצר צריכה בסיסי דלק, כן היא עושה את זה בצורה מעוותת, כן היא לא מורידה מיסים היא מוצאת פיתרון אחר, אבל עדיין זה שהורידו לכם 12 אג'+ 7 אג' על ליטר דלק (19 אג') אף אחד אפילו לא אומר וואלה מנסים לעזור (כן זה לא מספיק) אבל לפחות מנסים לעזור.

לכו תגורו ביוון או איטליה או אירלנד או ספרד ותגלו מה קורה כאשר לא שומרים על תקציב.

אולי אפילו תנסו שניה לגלות מה ועדת טנכנברג תעלה בתור פתרון, לא זה שהקימו וועדה במיוחד בשבילכם לא מספיק, אתם רוצים יותר ומיד.

 

בטח שהממשלה אחראית. אם במקום שלוש חברות (דלק, פז וסונול) גדולות היו פה 10 חברות עם פריסה ארצית מעורבבת (זאת אומרת לא רשת אחת לאזור הדרום, אחת למרכז, אחת לצפון וכו') אז התחרות הייתה גדולה יותר. מי אחראי על יצירת תמריצים לתחרות והגבלת השחקנים הגדולים? הממשלה. רק השבוע בארה"ב לא הרשו לחברת סלולר אחת לקנות את השניה (בארבעים מליארד דולר) כי זה יפגע בתחרות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט


×
×
  • תוכן חדש...