Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה המבחני כושר כוללים,ריצות וכאלה?,בן דוד שלי רוצה להירשם והוא לא בחור קטן בואו נגיד ככה הוא בן 16-17 שוקל 90-100 קילו בערך,נגיד אם הוא מסיים את הדברים הטכנים של הנהיגה/גימא'קנה/קארטינג בדירוג יחסית גבוה ואת הדברים הגופנים ריצות וכאלה אם יש בדירוג יותר נמוך הוא יכנס ל''נבחרת''?

קשור לשיקלול התוצאות לכן ייתכן מצב שאדם יצא בתוצאות נמוכות יותר בתחנה כזו או אחרת אך השיקלול הסופי קבע שהוא נכנס לנבחרת.

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נרשמתי, אבל אני לא מבין מה כל השטויות האלה קשורות לנהיגה במכונית סינגל סיטר... אהה, הן לא קשורות.

אני בא לקארטינג + גימיקינה, לא עושה את כל השטויות האלה.

אני מוכן לעשות ריצות ומבחני כושר, מבחני כושר אמיתיים (למרות שאני לא בכושר טוב, בצבא הייתי... :-D).

נהיגת מסלול זה לא אקסטרים... זה ספורט, אומנות, תורה, אימון... זה לא בנג'י... האמת שההקשר הזה קצת מעצבן, אותי לפחות.

חוצמזה, אם הולכים לדחוף לי מצלמות לתחת סטייל כוכב נולד אני מבטל את ההרשמה, לכן נשאלת השאלה, האם הולכים לדחוף שם מצלמות והשופטים ישבו ויפרשנו את המתרחש AKA מרגול וחברים ? או שזה הולך להיות רציני ?

תודה.

כל המבחנים, תחנות בוחנות חלק מהכישורים/יכולות של נהג בצורה כזו או אחרת, אתה יכול להסכים על זה או לא, אבל זה ההחלטה שנלקחה והייתה מחשבה מאחורי זה ולא בוא נביא איזה מתקן רנדומלי שאנחנו רוצים שיהיה באירוע.

כוכב נולד/מרגול זה לא הכיוון, יותר לכיוון תעוד של האירוע והמשתתפים (לא יפגע במקצועיות האירוע שזוהי החשיבות העליונה), אבל יהיו שם מצלמות אז קח את זה בחשבון.

פורסם
אני אנסה לענות לך בצורה הטובה ביותר שאני יכול והכנה ביותר, בשיחה שניהלתי עם היזם העיקרי של האירוע הוא טען שבשום פנים ואופן הוא לא יפגע במקצועיות האירוע על חשבון תוכנית ריאלטי או תוכנית דומה.

מבחינת בחירת האנשים וזה דבר שחשוב להבהיר, לא יהיה שום מפיק ביום המיונים או "ציידי כישרונות" שמחפשים את הכוכב הבא, המבחנים הם מבחנים מקצועיים לחלוטין ורק אחריהם הנבחרת תתועד.

שלום,

אני רוצה לוודא שהציטוט הזה נכון, כי בהודעות אחרות התפרשו דברים אחרים.

האם ביום המיונים הראשוני לא יהיה נוכח צוות צילום? האם חשיפה שכזו תהיה רק ל-50 הנבחרים?

תודה, ויישר-כח על היוזמה!

פורסם

כמו האחרים גם אני ממתין בסבלנות . במייל שקיבלתי נכתב שעד חמישי (שעבר) אני אקבל תאריך ושעה למיונים...

לא רוצה להציק ומבין את חבלי הלידה אבל לא קיבלתי מייל שכזה וגם לא בדואר זבל .

בטלפון יש תור של למעלה מ13 וזה לא נעים .

אשמח למענה בנושא.

תודה מראש.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

שלום

רציתי לכתוב שהתנהלות של מוקד רישום 3837* לקוי בצורה לא מקצועית (אבל לפחות אנשים נעימים :wink: ).

אני נרשמתי ליום מיונים דרכם, וכמו כול האנשים חיכיתי בסבלנות למייל. רק שלאחר שבעיים ואין סוף היתקשרויות למוקד(שהבטיחו לחזור אלי) מתברר שלא בוצע רישום בכלל. אני נרשמתי עוד הפעם ומקווה שזה לא יחזור על הצמו.

לטיפולכם לטובת שדרוג השרות

תודה :-)

פורסם
שלום,

אני רוצה לוודא שהציטוט הזה נכון, כי בהודעות אחרות התפרשו דברים אחרים.

האם ביום המיונים הראשוני לא יהיה נוכח צוות צילום? האם חשיפה שכזו תהיה רק ל-50 הנבחרים?

תודה, ויישר-כח על היוזמה!

גם ביום המיונים הראשוני יהיה צוות צילום, חברים זהו אירוע היסטורי ואנחנו רוצים שהכל יהיה מתועד.

אבל לא מדובר בסגנון תוכניות הריאלטי והצילום שאתם רגילים לראות בכל תוכניות הריאלטי, חשיפה זו תהיה לנבחרת בעיקר.

פורסם
כמו האחרים גם אני ממתין בסבלנות . במייל שקיבלתי נכתב שעד חמישי (שעבר) אני אקבל תאריך ושעה למיונים...

לא רוצה להציק ומבין את חבלי הלידה אבל לא קיבלתי מייל שכזה וגם לא בדואר זבל .

בטלפון יש תור של למעלה מ13 וזה לא נעים .

אשמח למענה בנושא.

תודה מראש.

עומר.

עומר שלח לי בבקשה הודעה פרטית עם שם מלא, מייל ופלאפון ואדאג שיחזרו אליך.

פורסם
שלום

רציתי לכתוב שהתנהלות של מוקד רישום 3837* לקוי בצורה לא מקצועית (אבל לפחות אנשים נעימים :wink: ).

אני נרשמתי ליום מיונים דרכם, וכמו כול האנשים חיכיתי בסבלנות למייל. רק שלאחר שבעיים ואין סוף היתקשרויות למוקד(שהבטיחו לחזור אלי) מתברר שלא בוצע רישום בכלל. אני נרשמתי עוד הפעם ומקווה שזה לא יחזור על הצמו.

לטיפולכם לטובת שדרוג השרות

תודה :-)

תודה על ההבנה ואדאג להעביר את העניין הלאה בעניין המוקד.

במידה ואתה נתקל בבעיה פנה אלי בהודעה פרטית ואטפל בעניין.

פורסם

ערן73 כתב

עדיין לא הבנתי משהו

לפי מה שכתבת חצי אוטומט אלב יש קלטץ?

תעשה לי סדר

דוושת הקלאץ' של תיבה רובוטית דומה לדוושת מצמד של תיבת הילוכים ידנית, חוץ מידית הילוכים זזה קדימה ואחורה כדי להעלות ולהוריד הילוכים, במקום תבנית בצורה של H. משתמשים בתיבה 7 הילוכים. בפורמולה אחד, הותאמה המערכת כך שתתאים להגה בצורה של שני ידיות, לחיצה על הידית הימנית מעבירה להילוך גבוה‬ יותר (מעלה הילוך), ואילו לחיצה על הידית השמאלית מורידה הילוך.

פורסם

היי

יש הבדל גדול בין תיבה רובוטית לבין גיר סיקווינסלי

גיר רובוטי כמו בטויוטה קורולה (אין קלצ' ) ,הקלצ' אוטומט

גיר סיקוונסלי הוא כמו באופנוע ולא בצורת H ,יש קלצ' ,היה פעם קיים בפורמולה 1 והרבה מכוניות ראלי

יש גם גיר חצי אוטומט שהוא בלי קלצ'

בקיצור עשינו קצת סלט

• תוכן חדש...