Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני כמו לאוניד, קיבלתי אתמול הודעה למייל שאקבל זימון ביום חמישי אבל זה לא הגיע, מציע שלא תשלחו הבטחות שווא.

וקצת מתמטיקה:

נניח 3000 איש ב-5 ימי מיונים = 600 איש ביום = 60 איש בשעה (נניח שתעבדו 10 שעות ביום בארגון מושלם) = איש לדקה.

בתחנת הג'ימקאנה זה עוד אפשרי, דקה להקפה אחת בודדת (ולצאת מהר מהר מהאוטו).

גם קארטינג קצת קשה לעשות נניח חמישה במקביל בחמש דקות.

כדאי שתבדקו ותיערכו בהתאם כדי שלא יהיו תורים ארוכים, סביר שיש פתרונות, כמו מספר מסלולי קארטינג שונים שיפעלו במקביל, וינגייט מספיק גדול?

גם אני חשבתי על זה. אבל כפי שכבר נאמר נרשמו כבר אלפים ויש עוד בערך 3 שבועות עד סוף ההרשמה...

אז אם כבר יש יותר מ 3 אלף וירשמו עוד מספר אלפים עד סוף ההרשמה, זה הולך יום ארוך וצפוף וקשה...

שנקווה שהחברה המארגנת לקחה את זה בחשבון והם כבר עשו את החישוב :roll:

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח לקבל פרטים מורחבים יותר בנוגע למתקן רכב מתהפך,אופניים 360 ומתקני האקסרים השונים.

אם יש לכם לינק לאתרי אינטרנט המציגים ומסבירים זאת עוד יותר טוב.

תודה

פורסם
תודה על התגובה גם התקשרו אלי אבל לצערי לא יכולתי לענות

נרשמתי מבין הראשונים מקווה לשמוע מכם ביום ראשון

ripox, אם יש בעיה שלח לי את הפרטים בהודעה אישית ואדאג שיפנו אליך.

פורסם
גם אני חשבתי על זה. אבל כפי שכבר נאמר נרשמו כבר אלפים ויש עוד בערך 3 שבועות עד סוף ההרשמה...

אז אם כבר יש יותר מ 3 אלף וירשמו עוד מספר אלפים עד סוף ההרשמה, זה הולך יום ארוך וצפוף וקשה...

שנקווה שהחברה המארגנת לקחה את זה בחשבון והם כבר עשו את החישוב :roll:

מבטיח לכם שהחישוב נעשה מראש והכל נלקח בחשבון, אנחנו מוסיפים ימים במידה ויהיו עוד נרשמים, יש לנו מספר מדויק של נרשמים לכל יום בכדי שלא יווצר המצב שדיברתם עליו.

פורסם
אשמח לקבל פרטים מורחבים יותר בנוגע למתקן רכב מתהפך,אופניים 360 ומתקני האקסרים השונים.

אם יש לכם לינק לאתרי אינטרנט המציגים ומסבירים זאת עוד יותר טוב.

תודה

אנחנו לא מפרטים בכוונה על המתקנים השונים בהרחבה.

אבל אם תרצה מעט הסבר אז בשימחה:

רכב מתהפך - רכב הנמצא על נגרר מיוחד המתקן הופך את הרכב ואתה אמור לצאת ממנו בזמן המהיר ביותר.

אופנים 360 - אופנים שבהם אתה צריך לפדל עד שאתה מצליח לעשות 360, האופנים כמובן מחוברת למתקן.

מתקני האקסטרים מונים מספר דברים כמו בדיקת שיווי משקל על חבלים ועוד...

פורסם

פורמולה ישראל שלום, האם אתם מתחייבים לקחת מספר מסוים של אנשים לקורס בצרפת???

או שיכול להיות שאף אחד מהאנשים שיגיעו לימי מיונים לא יתיאמו לקורס???

פורסם

מה המבחני כושר כוללים,ריצות וכאלה?,בן דוד שלי רוצה להירשם והוא לא בחור קטן בואו נגיד ככה הוא בן 16-17 שוקל 90-100 קילו בערך,נגיד אם הוא מסיים את הדברים הטכנים של הנהיגה/גימא'קנה/קארטינג בדירוג יחסית גבוה ואת הדברים הגופנים ריצות וכאלה אם יש בדירוג יותר נמוך הוא יכנס ל''נבחרת''?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
אנחנו לא מפרטים בכוונה על המתקנים השונים בהרחבה.

אבל אם תרצה מעט הסבר אז בשימחה:

רכב מתהפך - רכב הנמצא על נגרר מיוחד המתקן הופך את הרכב ואתה אמור לצאת ממנו בזמן המהיר ביותר.

אופנים 360 - אופנים שבהם אתה צריך לפדל עד שאתה מצליח לעשות 360, האופנים כמובן מחוברת למתקן.

מתקני האקסטרים מונים מספר דברים כמו בדיקת שיווי משקל על חבלים ועוד...

נרשמתי, אבל אני לא מבין מה כל השטויות האלה קשורות לנהיגה במכונית סינגל סיטר... אהה, הן לא קשורות.

אני בא לקארטינג + גימיקינה, לא עושה את כל השטויות האלה.

אני מוכן לעשות ריצות ומבחני כושר, מבחני כושר אמיתיים (למרות שאני לא בכושר טוב, בצבא הייתי... :-D).

נהיגת מסלול זה לא אקסטרים... זה ספורט, אומנות, תורה, אימון... זה לא בנג'י... האמת שההקשר הזה קצת מעצבן, אותי לפחות.

חוצמזה, אם הולכים לדחוף לי מצלמות לתחת סטייל כוכב נולד אני מבטל את ההרשמה, לכן נשאלת השאלה, האם הולכים לדחוף שם מצלמות והשופטים ישבו ויפרשנו את המתרחש AKA מרגול וחברים ? או שזה הולך להיות רציני ?

תודה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
נרשמתי, אבל אני לא מבין מה כל השטויות האלה קשורות לנהיגה במכונית סינגל סיטר... אהה, הן לא קשורות.

אני מוכן לעשות ריצות ומבחני כושר, מבחני כושר אמיתיים (למרות שאני לא בכושר טוב, בצבא הייתי... :-D).

נהיגת מסלול זה לא אקסטרים... זה ספורט, אומנות, תורה, אימון... זה לא בנג'י... האמת שההקשר הזה קצת מעצבן, אותי לפחות.

חוצמזה, אם הולכים לדחוף לי מצלמות לתחת סטייל כוכב נולד אני מבטל את ההרשמה, לכן נשאלת השאלה, האם הולכים לדחוף שם מצלמות והשופטים ישבו ויפרשנו את המתרחש AKA מרגול וחברים ? או שזה הולך להיות רציני ?

תודה.

כל מילה בסלע.

פורסם

תודה.

אתה טועה.

כל נהג פורמולה 1 מרזה מספר ק"ג בודדים במהלך מירוץ (3 אם אני זוכר נכון).

עכשיו אסביר לך מדוע.

כשאתה פונה על קצה גבול היכולת של הרכב (ושלך), מה קורה לך? אתה נזרק לצדדים.

מה אתה עושה כדי למנוע את זה ? מתנגד (כמובן שהבאקט והרתמות עוזרות לך, אבל על הצוואר אין לך שום כלי עזר שעוזר לך לשמור על הראש במקומו) ובשביל להתנגד צריך שרירים.

תקח את הכח הזה ותכפיל פי 10 (אמרנו פורמולה, לא?) ואתה יכול רק לדמיין (אלא אם כן היית טייס בצבא, ואז אתה לא צריך לדמיין, רק להזכר) אילו עוצמות מופעלות על הגוף שלך לכל אורך המירוץ שנמשך הרבה יותר מ3 שניות של עקומה אחת.

מקווה שהבנת:-P

נ.ב

באחד הפרקים של טופ גיר מהעונה האחרונה מדברים די הרבה על האימונים שנהגי הפורמולה 1 עוברים ומסבירים מדוע הם אתלטים כ"כ טובים)

פורסם
פורמולה ישראל שלום, האם אתם מתחייבים לקחת מספר מסוים של אנשים לקורס בצרפת???

או שיכול להיות שאף אחד מהאנשים שיגיעו לימי מיונים לא יתיאמו לקורס???

מתחייבים לקחת את הטובים ביותר, אין מצב שלא ילקח אף אחד.

• תוכן חדש...