Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נסעתי לחול למשך שבוע והרכב עמד ללא הנעה במשך השבוע, כשחזרתי הוא עשה קצת בעיות בהנעה[לא הניע במכה ראשונה] ובזמן הנסיעה שמתי לב שהחלון הימני לא נפתח, אך לאחר יום יומיים הוא עבד כראוי.

לאחר מכן נסעתי לעוד תקופה של 9 ימים וכשחזרתי הרכב כמעט ולא הניע והחלון עד היום לא נפתח[כבר שבוע עבר מאז שחזרתי] הייתי אצל המוסך והוא אמר שהלך המנוע של החלון, ועל זה הוא רוצה 600 שקל כולל עבודה.

משום מה לא מיהרתי לתקן כי זה היה לי מוזר שקודם לכן החלון לא נפתח אך לאחר שכביכול המצבר התמלא החלון חזר לעבוד.

עכשיו במידה וזה באמת המנוע, איך אוכל לבדוק אותו? וראיתי באיביי במחיר של כ20$ מנוע לחלון : http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=power+window+roll+up&_sacat=0&_odkw=power+window+roll+up+closer&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

אשמח לקבל עזרה, מה כדאי לעשות,האם כדאי לקנות את המנוע מאיביי? וכיצד אוכל להרכיב אותו לבד? האם מומלץ בכלל לעשות דבר שכזה לבד?[יש לי ניסיון רק בהתקנת לדים ולא יותר מזה] .

פורסם

ראשית איפה בדיוק ראית באיביי מנוע לחלון ב 20$?

ושנית אם אתה לא סומך על המוסכניק שלך אז למה שלא תלך לחשמלאי מנוסה וטוב שיאתר את מקור התקלה המדויק במקום לנחש ולהחליף חלקים.

פורסם

תעשה כמוני. תמצא חלק חילוף תקין ותביא אותו למקום שמחליפים ותשלם רק על העבודה.

לי זה עלה בדיוק 70 שקל.

אגב זאת יכולה להיות בעיה של מגעים בכפתורים, הפתרון לבעיית מגעים זה שימון או החלפת המתגים שגם לא אמורה לעלות יותר מדי.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

שלום!

במיצובישי קולט וכמובן גם בלסנר, קיימת תופעה ידועה של התקלקלות מנועי החלון.

לרוב הגומי החיצוני שמולבש על העוגן נגרע והמנוע מסתובב על ריק.

בכל אופן מחיר למנוע חלון צריך לעלות בסדר גודל של 180 ש"ח לחדש!

בהצלחה!:-D

פורסם

תודה על העזרה אבל כרגע פתחתי את הפלסטיק של הדלת, כדיי לראות מה קורה שם ובדקתי עם טסטר את המתג, המתג עובד וכאשר אני לוחץ על הכפתור של החלון אני שומע מן צליל ממש ממש חלש של ציפצוף לאורך כל הזמן שאני לוחץ על המתג, הסתכלתי והגומיה ישנה ולא קרועה פשוט המנוע[הגלגל שניים לפחות] לא מגיב, ניסיתי להוציא את המנוע מהמקום כדיי לראות מה קורה שם אך לא הצלחתי להוציאו, אשמח אם מישהו יוכל לאמר לי איך להוציא את המנוע או מה עליי לעשות לפניי שאני הולך לבעל מקצוע?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה, כיוון שלא ענו לי כיצד אני יכול להרכיב זאת לבד? פשוט פירקתי אתמול את פלסטיק הדלת כדיי לראות מה קורה עם המנוע, המתג תקין אך מנוע החלון לא מגיב, האם ניתן לתקן אותו או היכן אני רוכש חדש והכי חשוב צורת התקנה, מישו יכול להדריך אותי קצת איך לפרק ולחבר מחדש את המנוע?

• תוכן חדש...