Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד חשוב שבית המשפט יעשה מנהג האופנוע מקרה לדוגמא למען יראו ויראו.

הנהגת אולי כמעט הרגה את האופנוען, אך זו לא היתה כוונתה.

האופנוען היה יכול בקלות להרוג את האב (אזכיר לכם מכת קסדה שהרגה לפני שנה בחור מחוץ למועדון), וזה עם כוונה של לפגוע.

5 שנים בכלא ע"י המדינה, ו 300 אלף ש"ח בתביעה אזרחית ע"י הנכה הקורבן. נשמע פיצוי הוגן.

אנשים אלימים קיבלו חינוך לא טוב בבית כשהיו ילדים, והמדינה צריכה להגזים בעונשים כדי לחנך אותם בגיל מאוחר.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זו עבריינות לשמה ויסלחו לי כל המצדדים באופנוען. האם מרדף בכביש וחסימה או הצמדות לרכב על מנת לעצור אותו, אינם בגדר עבירות תנועה? או שהכל מותר ברגע שקיללו אותך? (בחזרה). הכתבה ברורה מאוד וכך גם בכתבה בוואלה, העבריין\ים הוא האופנוען.

להכות אדם מבוגר וחסר אונים במשך זמן לא קצר זו התנהגות שפלה ולא מוסרית. אני רוצה לראות את האופנוען וחברו (אל תמעיטו במעשה חברו שלא מנע את העניין ועזר לרדוף ולעצור את הרכב) מעיזים להכות, לדוגמא, מאבטח שסיים קורס אחיד וגם נראה כך (מאבטח שרים, נתב"ג, מעברי גבול וכדומה)? תאמינו לי הוא היה מצטער שהיא לא פגעה בו בפרסה קודם לכן. וזו רק דוגמא שאני מכיר מקרוב.

האופנוען הוא עבריין ואין להשוות בין המעשה שלו לעבירה (אם הייתה כי כלום לא מציין זאת במפורש) של הנהגת. די לבריונות נמאס. היית גבר לקלל, תהייה גבר לקבל חזרה קללה וסע. אתם יודעים כמה נהגי אופנועים אני קיללתי בחיי? על חיתוך מהשוליים, עקיפה מימין, זיגזוג ללא איתות תוך מעבר כמה נתיבים וכדומה. ואין לי שום בעיה עם נהגי האופנועים ככלל, אדרבא יותר אופנוענים פחות רכבים על הכביש. אבל ראבק,להצדיק מעשה בריונות של אלימות מהזן הנחות ביותר (כלפי אדם מבוגר, נכה וחסר אונים- והוא ידע טוב מאוד את מי הוא מכה) כי נעשתה עברה על הכביש? אז מה שהינו עושים פה זה "ללכת מכות" בכל צומת, כיכר וחניה. גם אני מתעצבן (מאוד) מעברות תנועה כולל מכאלו שלא נעשו כלפי ישירות, אבל חבר'ה- פרופורציות.

+1

מקווה שיקבל מאסר בפועל.

ואם יתברר שהנהגת ביצעה עבירת תנועה, גם היא צריכה להשפט.

פורסם
הנהגת אולי כמעט הרגה את האופנוען, אך זו לא היתה כוונתה.

רובן המכריע של תאונות הדרכים לא נגרמות בכוונה אלא בדיוק ממקרים כאלה. אם רוצים באמת להילחם בתאונות הדרכים - אלה המקרים אותם צריך לתקוף. הכוונה של הנהגת לא משנה דבר - מה גם שבעבירות תנועה הנן עבירות אחריות קפידה - די בהוכחת היסוד העובדתי והחריג, היעדר רשלנות, לא יכול להתקיים פה. מבחינתי שיישבו בבתי כלא סמוכים ויתקשרו בדפיקות על הקיר, אבל גורלה לא צריך להיות שונה משלו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רובן המכריע של תאונות הדרכים לא נגרמות בכוונה אלא בדיוק ממקרים כאלה. אם רוצים באמת להילחם בתאונות הדרכים - אלה המקרים אותם צריך לתקוף. הכוונה של הנהגת לא משנה דבר - מה גם שבעבירות תנועה הנן עבירות אחריות קפידה - די בהוכחת היסוד העובדתי והחריג, היעדר רשלנות, לא יכול להתקיים פה. מבחינתי שיישבו בבתי כלא סמוכים ויתקשרו בדפיקות על הקיר, אבל גורלה לא צריך להיות שונה משלו.

תראה, הבעיה עם הנהגת זה שהיא לא יודעת לנהוג. אם רוצים להחמיר איתה אפשר לשקול לשלול לה את הרשיון לשנה או יותר, לחייב אותה בקנס כבד למדינה ואפילו לעבור טסט ותיאוריה מחדש. פרט לכך, היא בנאדם חביב שאין לי בעיה שחי במדינתי.

האופנוען הזה הוא עבריין חסר גבולות ומעצורים מהזן הנחות. הבנאדם הזה מכה אנשים כשהוא מאבד את העשתונות, והוא מהווה סכנה לציבור. היום הוא התפוצץ על הנכה הזה, ומחר הוא יתפוצץ על אבא/אמא שלך ויהרוג אותם. האינטרס שלנו בתור חברה זה לכלוא אנשים כאלו, שלא יסתובבו בין בני אדם. כמו שעושים לחיות מסוכנות בגן חיות.

עצם ההקבלה בין אדם/בן אנוש (הנהגת), לבין חיה/בהמה (האופנוען), לפחות אותי קצת מקומם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על אותו משקל אותה נהגת יכולה לדרוס חו"ח את ההורים שלך על מעבר חצייה כי היא התבלבלו לה הדוושות, אז?

כמובן שהרוכב צריך להענש קשות. אדם צריך לשמור את הידים שלו לעצמו. קיללו אותך ואתה חסר חינוך? קלל חזרה. אל תיגע באף אחד.

אם הנהגת עברה עברת תנועה וסיכנה חיים של הרוכב אין סיבה שלא תישפט גם היא על חומרת המעשה שלה.

אם אני הייתי מרביץ לכל מי שמעצבן אותי בכביש עם חפץ קשיח האוכלוסיה במדינה הייתה יורדת באופן דרסטי:-)

צריך ללמוד להפריד בין רצונות למעשים.

וכל ההתפתחות הזאת היא בגלל שאותו אבא נכה החזיר קללה.

אם הוא היה מספיק חכם לכבוש את יצרו ולהתנצל בפני הרוכב (הברוטלי), למרות שבלב מתחשק לו לקלל אותו ואת כל הדורות במשפחה שלו, ישר הרוכב היה נרגע ועובר לו החשק לתת מכות. מקסימום היה צועק קצת אבל נרגע כי "יצא צודק".

הכל בגלל תרבות ה"לצאת גבר" שלנו כאן.

וחבל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

על אותו משקל אותה נהגת יכולה לדרוס חו"ח את ההורים שלך על מעבר חצייה כי היא

התבלבלו לה הדוושות, אז?

כמובן שהרוכב צריך להענש קשות. אדם צריך לשמור את הידים שלו לעצמו. קיללו אותך

ואתה חסר חינוך? קלל חזרה. אל תיגע באף אחד.

אם הנהגת עברה עברת תנועה וסיכנה חיים של הרוכב אין סיבה שלא תישפט גם היא על

חומרת המעשה שלה.

שוב, הנקודה שלי היא שהבעיה עם הנהגת זה שהיא לא יודעת לנהוג. אפשר ללכת על מצב קיצוני של לשלול לה את הרשיון לתמיד. אבל בלי קשר לנהיגה היא בנאדם שצריך לאפשר לו להתרועע בין בני אדם, היא לא מסוכנת בתור בנאדם, רק מאחורי הגה.

האופנוען, בלי קשר לנהיגה הוא מהווה סכנה לציבור. הוא מכה כשהוא מתעצבן, זה מי שהוא. תיקח לו את הרשיון והוא יעשה את זה בסיטואציות אחרות. לא ניתן להשתלט על המסוכנות שלו כל עוד הוא מסתובב חופשי.

פורסם

וכל ההתפתחות הזאת היא בגלל שאותו אבא נכה החזיר קללה.

אם הוא היה מספיק חכם לכבוש את יצרו ולהתנצל בפני הרוכב (הברוטלי), למרות שבלב מתחשק לו לקלל אותו ואת כל הדורות במשפחה שלו, ישר הרוכב היה נרגע ועובר לו החשק לתת מכות. מקסימום היה צועק קצת אבל נרגע כי "יצא צודק".

הכל בגלל תרבות ה"לצאת גבר" שלנו כאן.

וחבל.

סליחה, אז אולי נשחרר חיות טרף לרחוב, ופשוט ננחה את האזרחים מה לעשות כאשר חיית טרף עוברת לידך כדי לא להיפגע (לעמוד דום, לא לנשום, לא לדמם כי ריח דם משגע אותה). לא מאפשרים לחיות טרף להסתובב חופשי בין בני אדם. נקודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון מאד.

אבל במקרה של בני אדם, כולנו חיות טרף. לכל אחד יש את הנקודה שבה הוא מאבד שליטה, ואתה לא יכול לנחש מתי זה יקרה ומתי תפגוש בכזה דבר. (למשל אותו שוטר מצטיין שרצח את הבת שלו בגלל שאשתו מיררה לו את החיים, ולא חסרות דוגמאות)

כמובן שזה לא מוצדק ואסור בתכלית האיסור, אבל אתה אף פעם לא יכול לדעת מי עומד לפניך ומה הוא מרגיש.

אתה מצדיק את ההתנהגות של האבא? לדעתי כאדם מבוגר הוא צריך להפגין בגרות ולהרגיע את העניינים. בטח שליד הבת שלו.

אם מתקרב אליך בריון עם חפץ קשה ביד אחרי שכמעט הרגת אותו בטעות אז אתה תתחיל לקלל אותו בפרצוף? נו באמת. זה לא משנה מי צודק, זה איך יוצאים מהמצב בלי להינזק.

לדעתי מה שקרה כאן זה מפגש של 3 ליצנים. אחת לא יודעת לנהוג, אחד לא שולט בעצבים שלו והשלישי לא יודע לשמור על הפה.

כולם אשמים פה, חלק באופן חמור יותר וחלק פחות.

אין ספק שהרוכב צריך לשלם על מעשיו הפיראיים, אבל בעייני אף אחד מהם לא טלית שכולה תכלת.

פורסם

אני פשוט בהלם מכך שיש מי שמצדד באופנוען. כמה אטום אפשר להיות?

הנהגת הייתה לא בסדר, כנראה, אנחנו לא יודעים בוודאות. בואו נניח שכך היה - היא צריכה להיענש על כך.

האופנוען עבר חוויה של כמעט תאונה קטלנית, נניח. מפחיד בטירוף, ומרגיז מאוד. אני יודע, גם אני רוכב. כמות הכמעטים שעברתי בגלל נהגים מהסוג הלא שם לב היא פשוט אדירה. לא פעם גם סוננו לעברי קללות לאחר ביצוע העבירה.

מכאן ועד להכות עם קסדה? יודעים מה - אם היה נותן סטירה לאביה של הנהגת עוד איכשהו הייתי יכול להבין אותו (תוך סלידה עמוקה). להוריד קסדה ולהכות איתה משול לשליפת סכין. זה נשק קטלני. זו כוונה להרוג.

מה שכן - דבר אחד טוב אפשר להגיד על אותו אופנוען - הוא ג'נטלמן, לא מכה נשים, גם כשהן מנסות להרוג אותו. רק נכים.

חלאת אדם שצריך לשבת בבית סוהר הרבה שנים.

ולכם המצצדים בו - פעם הבאה שתרימו את ידכם לאותת סליחה לזה שחתכתם בטעות (וזה קורה לכולנו מדי פעם), קחו את החפץ הכבד והקשיח ביותר שנמצא בהישג ידכם והכו עצמכם בראש בכל הכוח ובטירוף צמא דם. שוב, ושוב, ושוב. הרי אתם אמרתם, מגיע לכם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני לא ראיתי דו"ח משטרתי על הארוע, תחשבו על אופציה שהבת עשתה פרסה מהנתיב השמאלי כל זמן שהאופנוען ניסה להדחף משמאלה בשוליים, יתכן מצב כזה? אולי.

אם היא אשמה שתישא בדין.

שום דבר, אבל שום דבר אינו מצדיק הכאת איש מבוגר נכה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
נכון מאד.

אבל במקרה של בני אדם, כולנו חיות טרף. לכל אחד יש את הנקודה שבה הוא מאבד שליטה, ואתה לא יכול לנחש מתי זה יקרה ומתי תפגוש בכזה דבר. (למשל אותו שוטר מצטיין שרצח את הבת שלו בגלל שאשתו מיררה לו את החיים, ולא חסרות דוגמאות)

כמובן שזה לא מוצדק ואסור בתכלית האיסור, אבל אתה אף פעם לא יכול לדעת מי עומד לפניך ומה הוא מרגיש.

אתה מצדיק את ההתנהגות של האבא? לדעתי כאדם מבוגר הוא צריך להפגין בגרות ולהרגיע את העניינים. בטח שליד הבת שלו.

אם מתקרב אליך בריון עם חפץ קשה ביד אחרי שכמעט הרגת אותו בטעות אז אתה תתחיל לקלל אותו בפרצוף? נו באמת. זה לא משנה מי צודק, זה איך יוצאים מהמצב בלי להינזק.

לדעתי מה שקרה כאן זה מפגש של 3 ליצנים. אחת לא יודעת לנהוג, אחד לא שולט בעצבים שלו והשלישי לא יודע לשמור על הפה.

כולם אשמים פה, חלק באופן חמור יותר וחלק פחות.

אין ספק שהרוכב צריך לשלם על מעשיו הפיראיים, אבל בעייני אף אחד מהם לא טלית שכולה תכלת.

אני מסכים איתך לחלוטין שבכביש צריך להיות חכם ולא צודק. למרות שזה לא קל, בכביש צריך להשתדל להיות בלי אגו, ולהחליק כל דבר עם חיוך גם אם הנהג השני עשה את העבירה וסיכן אותך. העניין הוא שראשית זה לא קל, ושנית יש אנשים אלימים שזה לא יספק אותם. ראיתי במו עיני מישהו שחתכו אותו, ותוך 20 שניות ברמזור הוא יצא מהאוטו והכה נמרצות את הנהג החותך, בלי שבכלל היתה לו אפשרות להגיב בצורה כלשהי. ראיתי עוד מקרה של אדם מבוגר עם אופנוע שפגע קלות בדלת של נהג מכונית צעיר, יצא נהג המכונית הצעיר מהרכב, נהג האופנוע המבוגר התנצל בפניו, ובתמורה נהג המכונית נגח בפניו והפיל אותו לרצפה להתבוסס בדמו. צריך אפס סבלנות במקרי אלימות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון. לאף אחד לא מגיע לחטוף מכות גם אם טעה.

אין מה לעשות, חוץ מלכלוא את אותו מתפרע, וגם זה כבר לא יעזור למוכה.

בני אדם הם רעים והרסניים מטבעם, וחינוך נכון תפקידו לסרס את יצר האלימות הזה שטבוע בנו.

פורסם

ממש מסכנה הנהגת. היא בסה"כ רצתה לבצע פניית פרסה בלי להסתכל ולחשוב כי, נו, מה יקרה, ומי יראה, והביטוח ישלם על הפחחות...ובכלל זה רק יקח שניה.

זבלים כמוה הרגו ופצעו חברים ומכרים וגם ימשיכו זאת בעתיד. ניחוש? לא. סיטואציה מוכרת מאוד!

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני די בטוח שהבחור לא ראה שאבא שלה נכה. זה לא שהוא ישב על כיסא גלגלים כולו משותק וקיבל מכות. 90 אחוז מהנכים שאני רואה ברחוב ניראים לי בסדר גמור וזה לא שלפני שמתחילים לריב אז עוצרים הכל ושואלים "אהההה רגע, אתה לא נכה במקרה או משהו נכון?"....

בטח המצב התדרדר לאן שהתדרדר הבחור ניגש לחלון של הרכב והביא כמה חבטות לאבא שלה בלי לדעת בכלל אם הוא נכה.

• תוכן חדש...