Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מאמין שהמיצובישי היא לא פחות טובה מהקורולה במיוחד בדגמים האחרונים שלה, יכול להיות שאני טועה.

הקורולה עולה 10K +- אפילו אם זה גרסת הSUN לעומת הגרסה הכי מאובזרת במיצובישי (אותו שנתון) , הRUN-X כמובן עולה יותר,

אני חושב שהמיצובישי מציעה את כל מה שהקורולה והאחות שלה היפה מציעות אך בפחות כסף, שזה לטובה.

מה דעתכם ?

פורסם

סליחה על חוסר המידע החשוב מאוד לנושא :

מדובר בשנתונים 2003 - 2007 לטויטה

ו 2006-2008 למיצובישי

ולא על הדגמים החדשים.

פורסם

הטויוטה עדיפה, חד וחלק.

בעבודה היה לנו לנסר שנת 2007 (צורה ישנה) והרכב הזה פשוט מצ'וקמק.

לאחר שנה שימוש הוא התחיל להתפרק (הסלון) עם קרקושים רבים והרגשה כללית של רכב זול.

איכות ההרכבה לדעתי דיי עלובה.

לגבי הנסיעה, לדעתי פחות נוחה מהטויוטה.

באופן כללי, דעתי האישית היא שהטויוטה מהשנתונים הנ"ל הינה הרכב היפני הכי נוח ואיכותי שיש.

לי אישית יש אחת בת 9 שנים (שנת 2003) והרכב מזדקן בכבוד רב! הרכב מבפנים נראה ומרגיש שמו שנת 2011, פשוט כך.

שום קרקוש, אף חלק לא מתפרק.

הרכב נוח מאוד והנסיעה בו נעימה וחלקה.

השילוב של מנוע-גיר פשוט מושלם ולא יצא לי לנסוע על רכב שנוסע כל כך חלק.

מבחינת אמינות, הרכב אצלי שלוש שנים וחוץ מטיפולים לא נכנס למוסך כלל, זהו הרכב הכי אמין שהיה לי עד היום.

לדעתי שווה את הפרש השקלים, כמו כן, סביר להניח כי תקבל אותם חזרה בזמן המכירה.

פורסם

שני הרכבים אמינים ויעשו עבודה יפאנית אופיינית.

גם לדעתי יש עדיפות ברורה אם כי לא ענקית לטויוטא כמעט בכל פרמטר.

אני סובייקטיבית מתמחר בשנתונים האלו את הפרש האיכות ב12-15 אלף ש"ח: ז"א ברכבים במצב דומה הייתי אדיש בין תשלום של

40 על לאנסר או 52-55 על הקורולה

הערה נוספת: לטויטא יש אחלה רשת מוסכים מוסמכים

• תוכן חדש...