Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פג'ו 205 שנת 96

החלפתי יוניט ובזמן שהחלפתי אותה עשיתי קצר לפני זה עם הייתי מחבר את שני החוטים שמתחברים ליוניט

היה עובד המאוורר בזמן ההחלפה היה לי מן קצר ואחרי זה המאוור לא עובד אני מנסה לחבר את שני החוטים

ולא עובד המאוורר כאילו קיצרתי משהו אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני ממש יודה לו תודה רבה!

פורסם

אורי שלום רב, וברוך בואך לפורום!

אין בעיה בחוטים, יש כנראה בעייה בפיוז שנשרף עקב הקיצור שעשית, מאורר שנשרף בשל כך.

ראשית פרט מדוע החלפת במקור יוניט מאורר?

שנית האם החלפת ליוניט מקורי וזהה, וציון הטמפרטורה, של תחילת עבודת המאורר וסיומו , זהה בשני היוניטים?

האם מספר היציאות בשני היוניטים זהה, שני יציאות או שלוש,?

והאם החיבורים חוברו בסדר הנכון?

האם נוקז אוויר מהמערכת קירור, לאחר פירוק מי הקירור, שנזלו בעת פתיחת היוניט הישן?

האם המתנת עד שהמאורר יכנס לפעולה?

האם קיים שעון חום ברכב,או רק נורות סטופ?

האם בדקת בעזרת נורת ביקורת או וולט מטר האם מגיע זרם לחוטים המחוברים למאורר?

האם בקיצור חוזר של החוטים, כפי שנהגת לעשות בתחילה, לפני החלפת היוניט, האם המאורר מסתובב?

הרבה שאלות, ואני מצפה לתשובות מפורטות, רצוי בלווי תמונות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...