Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה שישלח לי זוג נורות חדשות ב-9 דולר.

אם מישהו יוכל לנסח לי מכתב שאני מסכים אבל שישלח לי את זה כמה שיותר מהר.

במקרים כאלה מקובל לשלוח את הכסף אליו לפני או אחרי שאני מקבל את המוצר?

תודה רבה לעוזרים! :-D

Peugeot 206XS

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שאני אוהב את אי-ביי, תמיד יש על מי לסמוך.

קודם ענה למייל ושלח לו את הכסף, הוא יאשר וישלח לך סט נורות חדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

The factory is specialized in producing this item. So its quality is good. Please believe in this point.

Our factory staff suggest that you check whether this item's voltage and other data fit for your car, and they also suggest that this item need to be installed by professional worker. Hope you understand.

לא יודע למה, אבל הדברים האלה גורמים לי לחשוב שמדובר בזיוף סיני זול.

פורסם

"Our factory staff suggest"

קשה לי להאמין שמפעל רשמי של פיליפס היה מיעץ להם.

לדעתי כמעט בודאות מדובר בזיוף.

תן לי גם לנחש שהמשלוח מגיע מהונג קונג.

אם אתה רוצה ללכת על בטוח, תזמין רק מאתרים אמינים כמו powerbulbs.co.uk.

טיפ להבא:

תחכה כמה ימים עד שאתה משאיר פידבק או "סוגר" את הקנייה.

אם המוצר התקלקל יום אחרי שקיבלת אותו, תדווח שקיבלת מוצר פגום (אל תגיד שקיבלת תקין אבל הוא מייד נהרס).

לרוב ישלחו לך תחליף בחינם ולו רק בשביל שתשאיר פידבק חיובי.

אם יסרבו, פתח "תלונה" באיביי. סביר להניח שימצא פתרון בלי שתצטרך לשלם תוספת.

פורסם

אני לא יודע אם שווה לך להשקיע 9 דולר נוספים. יש סיכוי גדול כאמור שזה זיוף.

אם אתה עדיין רוצה, אשמח לנסח לך מכתב חזרה.

מצד שני, אולי תחסוך את הכסף ותשקיע במנורות מאתרים איכותיים כפי שהמליצו פה החברים.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אני כנראה אזמין זוג נורות מ- Powerbulbs.

איך אני נותן לו פיידבק שלילי?

בנוסף, איך אני מאשר שהמוצר שהזמנתי הגיע אלי - כי הגיעו אלי 4 מוצרים ואין לי מושג איך מאשרים את הקבלה.

תודה!

Peugeot 206XS

פורסם

למה לתת לו פידבק שלילי? מה הוא עשה לא בסדר? אחר כך אנשים מתפלאים למה מוכרים לא שולחים מוצרים לישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם נורה שהותקנה בצורה נכונה נשרפה תוך פחות משבוע, אפשר להגיד שהמוצר הגיע פגום (בהנחה שזה לא "אשמת" הרכב עצמו).

כבר יצא לי לקבל מוצר פגום/לא עובד מאיביי ותמיד שלחו לי תחליף בלי תוספת תשלום ובלי שביקשתי אפילו.

ברגע שהמוכר לא לוקח אחריות על מוצרים פגומים ועוד מבקש כסף על תחליף, לא מגיע לו פידבק חיובי.

מצד שני, אני לא יודע כמה עלו הנורות במקור ואולי 9 דולר זו בכל זאת פשרה סבירה.

פורסם

לא, אי אפשר להגיד את זה, המוצר הגיע תקין והתקלקל לאחר שהותקן ועבד הצורה תקינה ברכב.

אז כנראה שבאמת מדובר בזיוף או התקנה לא ראויה או שניהם.

כך או כך , השרשור ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...