Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי סונטה 2001

אני בטוח שהנושא הזה טחן פה מים, אך אני לא מעוניין לבדוק איפה עדיף לטפל, אני רוצה לדעת מספר פרטים על אופי השירות במוסכים פרטיים כדי לפזר קצת את הערפל סביב נושא זה לפני שאני מתחיל לטפל ברכב שלי באחד כזה.

הרכב שלי הגיע אליי לפני קצת יותר מ-3 חודשים, ביד שלפניי הרכב טופל במוסך מורשה של יונדאי, כעת אני רוצה להתנתק משירות זה ולעבור לטיפול במוסך פרטי. הבעיה שיש לי מספר שאלות שאני בטוח שיש לכם את התשובות להם.

1. האם במוסך פרטי מתעדים כל פעולת אחזקה? (מכונה גם "ספר טיפולים" הכולל את הקילומטר, התאריך ומה בוצע)

2. האם מוסך פרטי נותן אחריות על חלקים מקוריים שהוזמנו והורכבו דרכו?

3. האם מוסך פרטי מאפשר הבאת חלקים או נוזלים מטעמי? (במורשה העסק הזה מסובך להפליא)

4. האם מוסך פרטי המתמחה בסוג הרכב יודע לבצע את הבדיקות הנדרשות כל 15 אלף קילו'?

אני מקווה שלא חפרתי יותר מדי :wink:

פורסם

1. אתה יכול לתעד את זה אתה בספר פרטי משלך !

למשל עד עכשיו כל הטיפולים שטיפלו ברכב אתה תוכל ליראות במחשב של מרכז שירות יונדאי

אבל אחרי שתטפל בפרטי זה לא יעודכן במחשב !

2. מוסך פרטי לוקח על עצמו אחריות לחלקים ולעבודה!

3. במוסך פרטי אתה יכול להביא את כל החלקים והנוזלים!!

אבל רק שתדע שהמוסכניקים לא "מתים" על זה (כי אז הם לא מרוויחים על החלקים)

ואז מה שהם למדו לעשות זה שהם יגידו לך שאין אחריות על העבודה והחלקים !

4. כן !

מקווה שעזרתי ואם יש לך עוד שאלות פנה אלי באישי.

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

מוסך בבעלות פרטית יכול להיות מורשה של יבואן כך שאני לא מבין לאיזה סוג מוסך אתה בדיוק מתכוון.

בכל מקרה, התנהלות מוסכים יכולה להיות דומה מאוד בין מורשה יבואן ומוסך כללי ולכן תמיד כדאי לשאול את בעל הבית שאלות אלו לפני ביצוע תיקון/טיפול במוסך.

• תוכן חדש...