Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה להגביר אקטיבית גם את האחוריים וגם את הקדמיים- אתה תצטרך 8 ערוצי הגברה לעניין הזה.

במקרה כזה הייתי ממליץ לך על הקרוס של ה PPI שהוא די זן נדיר מבחינת יכולות השליטה שלו. הוא גם נמכר ביד שניה במחירים זנותיים כמו 700-800 שקל.

אם אתה לא רוצה הרבה ערוצי הגברה, הייתי ממליץ לך לרדת מעניין ההגברה האקטיבית לאחוריים, ממילא הסאונד שמגיע מאחור עובר הרבה תלאות עד שהוא מגיע לאוזניים שלך, הוא מורכב בזוויות לא אופטימליות ובתנאים לא אופטימליים, ומספיק שתתקין שם קומפוננט שתהיה לך שליטה על הטרבל מהקרוס המקורי או יכולת לשנות את הזווית של הטוויטר וזה יהיה מספיק שליטה עליהם.

אני הייתי ממליץ לך להגביר רק את הסט הקדמי באופן אקטיבי, ואת האחורי באופן פאסיבי אך עם מרווח המשחק שהסברתי בפסקה הקודמת (ד"א, גם פה הקרוס האקטיבי עוזר מאוד, רק שעכשיו יש לך גם אפשרויות אחרות כמו שליטה מהר"ד).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מחזק את את SROOL לגבי PPI FRX456. זה יתן לך פתרון אקטיבי של 2WAY+2WAY+SUB בצורה זולה ביותר.

רק צריך שני מגברים: 4+5 ערוצים

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אני לא אוהב סאבים.

אז אני צריך קרוס PPI הזה ?

כלומר רדיו דיסק + קרוס + 2 מגברים של 4 + 2 סטים קומפוננט ?

וסתם שאלה איך יהיה אופן השליטה שלי בכל העיניין הזה? הכל דרך הHU ? או חלק מהHU וחלק בקרוס ?

פורסם

HU ישמש כמקור בלבד. PPI ישלוט על חיתוך תדרים +FADER בין קדמי לאחורי.

מומלץ 4+5 ערוצי הגברה

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

גם אני ממליץ לך לרדת מעניין ההגברה האקטיבית לרמקולים האחוריים. אני אישית במערכת האחרונה שמתי רמקולים אחוריים רק למקרים בהם יש נוסעים מאחור, ביום יום רק הסט 3 חלקים מקדימה (שהוגבר אקטיבית) והסאב עבדו.

פורסם

אני מצטער על החפירה העמוקה, אבל אני רוצה להבין בדיוק מה האופציות שעומדות מולי ובמה זה כרוך .

תקנו אותי אם אני טועה :

אופ' 1 (סט אחורי + קידמי אקטיבי):

1. HU בסיסי

2. קרוס PPI (אשמח להסבר איך אני שולט בו)

3. 2 סטים של קומפוננטים.

4. 2 מגברים .(4+4)

אופ' 2 (סט קידמי אקטיבי + סט אחורי פסיבי):

1. HU ברמה טובה עם יכולת אקטיבית

2. 2 סטים של קומפוננטים .

3. 2 מגברים (2+4)

עכשיו, מה בעצם הבדל בין שתי האפשרויות ? היתרון בראשונה זה בעצם היכולת לשלוט אקטיבית ב 2 הסטים על חשבון נוחות ? כלומר אין לי יכולת לשלוט על חיתוך התדרים ב"זמן אמת" מהנגן, אני מבין נכון ?

והאפשרות השניה בעצם נותנת לי שליטה אקטיבית על הסט הקידמי מהנגן, אבל הסט האחורי פסיבי שמתחבר לקרוס אובר.

מבחינת כסף שתי האופציות יוצאות אותו מחיר פחות או יותר לפי מה שאני מבין ?!

אני אגיד לכם את האמת מצד אחד אני רוצה שתיהיה לי שליטה מלאה גם מאחורה וגם מקדימה, אבל שבכל זאת תיהיה לי אפשרות לעשות את זה מהמכשיר .

כי אחרת פשוט עדיף כבר להשאיר את 2 הסטים פאסיבית וזהו ...

תקנו אותי אם אני טועה ...

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יבגני יא מצחיק :)

הבנאדם אומר הוא רוצה להשקיע 4 שקל על כל המערכת, זה המגבר שאתה מציע לו?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סורי, לא יודע למה זה הופיע אצלי :)

כנראה היה בחלק התחתון עם ה"נושאים דומים" ותפס לי את העין

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וזה עוד התחיל שלושה ימים לפני החופש הגדול - וואו

:-P

או שבעצם ביסודי החופש הגדול מתחיל ב20 ליוני :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...