Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום בוצע טסט שנתי ברכבי - קורולה שנת 98 והוכשלתי על 2 סעיפים:

1. מנורת ברקס 3 תקולה - שטויות נתקן

2. נזילת שמן מהמנוע/גיר - הכוונה היא שהמנוע ו/או גיר מזיעים ואין פה מה לעשות (וזה לא משהו אני המצאתי, הייתי במוסך זיסו - חבר פורום והוא אמר לי את אותו הדבר). זיסו הציע לי לעשות שטיפה בקיטור על החלק התחתון של המנוע ששם בודקים בעצם - אני מבקש המלצה למקום בו אפשר לעשות את זה באזור המרכז, בעדיפות לחולון

תודה לעונים

פורסם

בטח שיש מה לעשות, מחליפים את האטם \ מחזיר שמן הפגום. העניין הכספי (עבודה) הוא זה שמשחק כאן תפקיד ותו לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה צודק וטועה. טועה בגלל שלא באמת יש לי נזילה אלה הזעה היות ובהחלפת טיימינג לפני שנתיים לא הוחלף אטם ראש אז יש הזעות, אבל מצד שני צודק שיש מה לעשות.

אני לא אשקיע הון רק כדי להחליף גומייה, ואני מאחל לכל רכב בשנתון שלי ואף יותר להיות עם גיר ומנוע במצב כמו שלי!

לעניינו, מישהו יכול להמליץ על מקום שבו עושים שטיפה בקיטור?

פורסם
אתה צודק וטועה. טועה בגלל שלא באמת יש לי נזילה אלה הזעה היות ובהחלפת טיימינג לפני שנתיים לא הוחלף אטם ראש אז יש הזעות, אבל מצד שני צודק שיש מה לעשות.

אני לא אשקיע הון רק כדי להחליף גומייה, ואני מאחל לכל רכב בשנתון שלי ואף יותר להיות עם גיר ומנוע במצב כמו שלי!

לעניינו, מישהו יכול להמליץ על מקום שבו עושים שטיפה בקיטור?

זה לא להשקיע הון, ותתפלא, כשלי הייתה "הזעה" בין המנוע לגיר כן טיפלתי בה וביום המכירה מכרתי רכב בן 12 יבש כמו ביום שהוא יצא מהמפעל. שטיפה בקיטור משולה לטיטוא האבק מתחת לשטיח.

ולשאלתך - כמעט אם לא בכל מכון שטיפה יש ג'רניק, בדיוק מה שאתה צריך.

איתמר.

ואגב, אין כל הבדל בין נזילה להזעה. בשני המקרים מדובר בכשל באטם ונוזל שיוצא דרכו החוצה, בין אם זה בקצב איטי ובין אם בקצב מהיר יותר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא באמת יש לי נזילה אלא הזעה

"הזעה" זו מין מילה ישראלית כזאת שפירושה "נזילה, אבל לא כל כך גדולה". אטם תקין אינו דולף וגם לא "מזיע".

אני לא אשקיע הון רק כדי להחליף גומייה

אני מסכים שברכב ישן, זה לא תמיד שווה להשקיע. כמעט בכל מוסך יש מכונת שטיפה בקיטור.

דני

פורסם

אוקי תודה

השאלה אם יש מקום ספציפי שמישהו ניסה/שמע עליו, היות ושמעתי שלפעמים השטיפה יכולה לגרום לדברים אחרים להתקלקל

פורסם

אני מקווה שאני לא טועה אבל נדמה לי שקורולה שנת 98 היא רכב מספיק גבוה. הרי לך פיתרון של עניים:

• זחל מתחת לרכב ונקה את הקרטר/חיבורים/אחר עם סקוטץ' וסמרטוט טבולים בסולר.
  • זחל שוב מתחת לרכב ונקה שוב אך עם סקוטץ' וסמרטוט עם סבון כלים.
  • נקה שוב עם סמרטוט טבול במים ונגב היטב.

(הימנע ממגע הסולר עם חלקי גומי/פלאסטיק)

העלבת אותי, ברכב שלי (בן ה 13) אין טיפה של שמן מלמטה, כשמפרקים את מגן הקרטר כל החלק התחתון כמעט נוצץ.
פורסם

האמת היא שאתה קצת טועה אבל גם אם לא, אין לי זמן פשוט

מצטער על החפירה אבל מישהו מכיר מקום או תחנת דלק באזור המרכז שעושים בו עבודה טובה? אני בכלל לא מצאתי מקום עד עכשיו

תודה ושבת שלום

פורסם

זה ברור, אבל איפה אני יכול לנקות? בתחנות דלק ליד הבית שלי בחולון לא עושים את זה

איפה כן אפשר לעשות?

פורסם

שלום רב

יש תחנת דלק מכיכר הדמעות לכיוון הולץ .יש להם שטיפת מנוע -גחון טובה מאד ( לשטוף רק את הגחון ולא לשטוף את המנוע מלמעלה )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...