Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

ברשותי דייהו נובירה 2001. הרכב יצא ממוסך מורשה בפ"ת לאחר שנגרר לשם עקב כיבוי המנוע תוך כדי נסיעה.

החשמלאי במוסך לא מצא כל בעיה ואמר כי אצלו הרכב הניע ללא כל בעיה, והוא אף עשה מספר נסיעות מבחן בעיר (כולל הדלקת מזגן).

יצאתי עם רכבי מהמוסך ונסעתי לתדלק. לאחר התדלוק ביציאה מהתחנה, הרכב שוב כבה הכרגלו מימים ימימה.

החשמלאי הגיע, ניסה להחליף קויל ולא עזר. הוא טוען שהוא אינו מוצא כל בעיה ברכב.

משאבת הדלק ברכב הוחלפה לפני שלוש שנים, וכן המצבר חדש (בן חודשיים).

אני כבר מיואש לגמרי, למישהו יש איזשהו רעיון יצירתי מה יכולה להיות הבעיה? שכן אינני מעוניין לגרור שוב את רכבי לאותו

מוסך כאשר אין לו מושג מה הבעיה.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

ראשית, בקש מאותו חשמלאי (או אחר, לצורך העניין) לבצע מעקף קבוע ויציב למשבת התנועה המקורי,קודנית,אזעקה וכל מה שעלול לגרום לתקלה.

מכך שהוא החליף קויל אני מבין שיש סטרטר בריא וחזק והחשד הוא הצתה או אספקת דלק.

יש שיטה לבדיקת ניצוץ, לא ממליץ לך לישם אותה, היא מסוכנת. מה גם שהוחלף קויל. אני הייתי בודק היטב את מע' הדלק (במיוחד שזה קרה שוב בול אחרי שתדלקת). בדוק סתימות, משאבה (כן, אולי "הלכה" שוב, גם פגם ביצור שלה הוא אפשרות) מזרקים (זה הזרקה ישירה כמה שידוע לי) צינורות קרועים, נשם סתום במיכל (מילאת דלק, חסמת לו את מעט האוויר שעוד היה שם, המשאבה לא יכולה לשאוב. הגיוני,לא?)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אכן יש סטרטר חזק. החשמלאי שהגיע לבדוק את הרכב ביצע בדיקה וטען שאין ניצוץ, רק שאין לו מושג למה ואין לו רעיון מה לא

תקין. בנוסף סיפרתי לחשמלאי כי אני ואבי ניתקנו את האזעקה והקודנית ושאלתי אם זה יכול לגרום לתקלה והוא טען שלא מכיוון

שהיא מנותקת. אני אגרור את הרכב למוסך היום ואומר להם לבדוק את הדברים שהצעת.

תודה רבה על העזרה,

פורסם

יש לבדוק שכל מערכות המיגון הלא מקוריות שהותקנו, אף שפורקו מהרכב, לא מבצעות ניתוק לא רצוי, למשל חיבורים שלא חוברו חזרה כראוי.

כאשר הרכב לא מניע, יש לבדוק האם יש מתחים לכל היחידות הדורשות, והאם מחשב /יח' הניהול מקבלת אות RPM.

זוהה שהבעיה היא חוסר ניצוץ. בסה"כ סדרת בדיקות קצרה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שוב שלום חברים יקרים,

אז השבוע לאחר שהרכב נגרר למוסך, החשמלאי מצא כי מחשב ההזרקה התקלקל ואינו עובד כראוי.

הוא ינסה למצוא מחשב כזה מפירוק.

למישהו יש מושג כמה אמור לעלות מחשב כזה חדש לעומת מפירוק?

תודה רבה!

פורסם

המחשב בדייהו הוא של בוש.

חדש עולה בסביבות 2500 ש'.

משופץ קצת יותר מחצי

תיקון המחשב הישן בצורה טובה יעלה הרבה,הרבה פחות.

נסה לשאול אותם:

http://www.vehicle-lab.net/

לפני שאתה מחליט סופית (יש להם גם חדשים/משופצים והם גם מתקנים את הישן אם תפרק אותו מהרכב)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שוב שלום לכם חברים,

היום החשמלאי מהמוסך התקשר ואמר כי הוא החליף מחשב הזרקה וכי ישנה נזילת שמן (וצריך להחליף אטם מכסה שסתומים)

אל הפלאגים. האם יכול להיות שהמנוע כבה באמצע נסיעה בגלל נזילת השמן שגרמה בתורה לחוסר ניצוץ וסתם החלפתי מחשב

הזרקה או שאני מדבר שטויות?

פורסם

שלום חברים,

רציתי לעדכנכם כי הרכב כעת תקין לאחר שהוחלף מחשב הזרקה.

בנוסף הוחלף אטם עליון, מצת ראש קטן ND, אטם מכסה שסתומים וחוטי הזרקה.

מקווה כי לא יהיו יותר בעיות.

תודה לכולם על העזרה! מעריך את זה מאוד.

• תוכן חדש...