Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה השעון שמלווה אותי כבר חמש שנים התחיל להראות סימנים של חולשה והוא מבלה שעות נוספות במוסך (מפעל ADI).

אני חושב בכיוון של Seiko או Citizen חדש שיש לי אופציה לייבא מארה"ב בחצי המחיר מבארץ.

ראיתי את סדרת ה-Eco Drive של סיטיזן שנטענת מאור השמש ולפי ההצהרות שלהם אינה מצריכה החלפת סוללה ואפילו יש שם שעון אחד גדול במיוחד שמצא חן בעיני.

מולם ישנו שעון אחר שמצא חן בעיני בסדרה הקינטית של סייקו.

מה היתירונות והחסרונות של שתי השיטות? האם תמו החלפות הסוללה? האם ישנם פאולים משמעותיים? האם בכלל כדאי לרכוש שעון נטען עצמאית?

תודה רבה למגיבים...

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אם זה שעון יומיומי אזי קינטי יהיה מעולה

אם אתה הולך לענוד אותו רק ביציאות/ סופשים/ אירועים מיוחדים, קינטי לא יתאים כי כל פעם תאלץ לכוון את השעה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי אקו-דרייב אחד, נרכש לפני כ-11 שנה ועובד יפה מאוד. בהיותו אחד מתוך כמה וכמה שעונים מסוגים שונים שאני עונד, הוא מבלה חלק ניכר מזמנו סגור במגירה, ועדיין כמעט לעולם לא קורה שהוא נעצר - צריך להיות בחושך מוחלט שבועיים כדי שזה יקרה. שעון חביב בהחלט.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לי בעבר הרחוק היה אקו דרייב של סיטיזן, שאכן עבד ללא כל בעיה, אבל אחרי שהוא שהה משהו

כמו חצי שנה במגירה, הוא סרב לעבוד מחדש, גם אחרי שהוא עמד באור יום שבוע שלם.

לגבי השיטה השניה, אם אתה לא עונד אותו באופן קבוע, הוא אכן מתרוקן, ואז כל פעם

צריך לכוון מחדש. לא שזה כזה נורא, אבל אני למשל בסופ"ש כמעט ולא שם אותו על היד,

ואז ביום ראשון יש את טקס כיוון השעון :-)

פורסם

כשאקו-דרייב מתרוקן לחלוטין, כמו שבאמת יקרה אחרי חצי שנה במגירה, צריך לשים אותו במצב ניוטרל (יכול להיות שבדגמים שונים זה קצת שונה, צריך לראות את ההוראות של השעון הספציפי) כדי לאפשר לו להטען מחדש. במצב שבו הוא מראה את השעה הוא לא יטען מחדש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שמע, אני השתמשתי בו כמה שנים, ולא היתה לי בעיה כלשהי,

לא החלפת סוללה, לא פיגור של השעון, ולא שום דבר אחר.

הדבר היחיד הוא מה שציינתי, שאחרי שהוא היה במגירה כמה חודשים

הוא מסרב לשוב לעבודה תקינה.

אני מניח ששעון שאתה משתמש בו לא יכנס למגירה לתקופה כזו, כך שלא אמורה

להיות בעיה כלשהי.

פורסם
ובאמת חסל סדר החלפת סוללות?

יש בתוך השעון סוללה נטענת שכן יכולה לא לתפקד טוב אחרי מספר לא קטן של שנים - מצב זה נדיר אבל קורה. במקרה כזה פותחים את השעון ומחליפים ולא מדובר בסיפור גדול.

חוץ מזה בנושא הזמן שהשעון מחזיק ללא טעינה: השעון שלי (CALIBRE מדגם אמור להחזיק שנה וחצי ללא טעינה אם הוא היה טעון מלא (יש לו פונקציה שמפסיקה את התזוזה של מחוג השניות אם השעון לא נמצא בטעינה, כלומר חשוף לאור, למשך זמן מסויים).

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני מתלבט בין שני הדגמים האלה:

http://www.amazon.com/Citizen-BJ8050-08E-Eco-Drive-Professional-Rubber/dp/B000EQU15O/ref=pd_sbs_watch_2

http://www.amazon.com/Seiko-SKZ281-Sports-Automatic-Orange/dp/B004D6155Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1308153576&sr=8-1

(אל תתיחסו למחירים של אמזון, הם משתנים כל דקה)

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...