Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי

דאבל דין kenwood 4028

2 סטים קומפוננט Rockford Fosgate X162S 6.5

מגבר 4 ערוצים JBL GTO1004

מונובלוק lightning audio B2.350.1

סאב וופר ‏12 ‏אינטש 1240SE Infinity

הרמקולים האחורים מורגשים הרבה פחות האם זו רק בעיה של כיוונים?

לגבי המונבלוק אני לא צריך יותר עוצמה כי זה מוגזם אלא חדות.

ובנוסף חשבתי לערב מעבד קול , האם יש צורך?

yjeymie13owm.jpg

mm5x2zqajmvn.jpg

ljjgnw2yezzy.jpg

mgmonjmexi5v.jpg

פורסם

היות והאחוריים זהים לקדמיים והמגבר מוציא את אותו הספק לכל ערוץ, סביר להניח שזה כיוונים.

האחוריים לא אמורים להיות דומינטיים אלא השלמת סאונד ואפקט.

בנוגע ל"מונובלוק" החדות חסרה היא בסאב, אני מניח (לא מכיר את הסאב) שהוא חזק לטעמך ופחות מדוייק "חד" אתה צריך סאב שהוא יותר SQ.

איזה רכב ד"א?

נ.ב

כסף לא שווה מדד לאיכות:)

פורסם

הרכב הוא פאסאט 2008 כמו הכינוי שלי , מכור לפולסקווגן.

קבלתי על הסאב וופר המלצות טובות מכמה אנשים.

השתדלתי ללכת על חלקים איכותיים , כמו הקנווד והמגבר JBL עליהם קבלתי המלצות מצויינות.

יש טעם להוסיף 3sixty2?

פורסם

אם אתה קונה אותו חדש יש כרגע חלופות שנותנות יותר תמורה לכסף (כגון הMS-8).

בנוגע לסאונד, לסאב ספציפית. על טעם וריח אין להתווכח, מה שנשמע טוב לאחר לא תמיד ישמע טוב לאחר שני...

יש עניין של אופי סאונד, יכול להיות שהסאב מעולה (שוב לא מכיר) אבל השאלה לאיזה כיוון הוא נוטה, מדבריך הוא יותר מידי SPL בשבילך ואתה מחפש יותר איכות ודיוק.

בקשר למכלול השאלות שלך, ממה אתה לא מרוצה במערכת?מה חסר לך?חוץ מדיוק בסאב שעל זה כבר דיברנו..

פורסם

ה MS 8 עולה הרבה יותר מ ה 3sixty2 יותר מ פי2 , ההבדלים כאלו משמעותיים??

נראה לי שגם המגבר jbl1004 הוא יותר עוצמתי מאשר מדויק , המליצו לי עליו שהוא מצויין עם אפס תקלות, אבל איכות פחות טובה ממערכות שיצא לי לשמוע עם קומפוננטים פחות טובים משלי.

בכל מקרה ביום ראשון אני נוסע למקום שיכוונו לי את כל המגברים והרמקולים מחדש , מישהו שטוען שהוא מקצועי , הוא גובה על זה 120 שקל מקווה שיהיה יותר טוב אחרי זה.

פורסם

לדעתי חבל על הכסף, גם אם זה היה עולה 50 ש"ח , מהסיבה שיכול להיות שאותו בן אדם "מקצועי" לא יידע לכוון על פי טעמך במוזיקה ומעבר לכך בפורום הנפלא הזה יש כל כך הרבה חברים שישמחו לעזור לך בכיוונים ללא תמורה, מה שאתה צריך לעשות זה רק להגיע לאחד ממפגשי הפורום.

דבר נוסף לא משנה מי יכוון לך תבקש לדעת כל מה שמכוונים ולאיזה רמות, על מנת ללמוד לכוון לבד משום שזה יאפשר לך להתאים את הסאונד לאוזן בהתאם למוזיקה גם בהמשך תוכל לכוון לבד.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

הסאב שלך הוא בהחלט חוליה חלשה במערכת

הוא סאב בסיסי ואיכות\דיוק זה לא הצד החזק שלו.

אתה רוצה שידרוג הייתי הולך על

JL Audio 12W3v3-2

אם אתה לא מרוצה מהסאונד יתכן כי זה קשור לכיוונים נכונים ברוב המקרים ניתן

לבצע שיפור כול שהוא ,מעבר לזה זה עניין של טעם אישי.

פרוססור יתן לך שיפור אדיר במערכת

אבל כמו שנאמר העלות שלו לא זניחה בכלל.

פורסם

ידידי על תקנה ועל תשדרג כלום עד שתראה שניסיתה הכל.

ואני לא חושב אני בטוח שזה רק כיוון.

יש מפגש בצפון בנשר יום שישי הקרוב, אם זה קרוב לך אז תקפוץ נעזור לך, וגם תוכל להתרשם מכל מיני מערכות.

פורסם

תודה על ההתייחסות , אני מהמרכז אשתדל מאוד להגיע למפגש מרכז בתחילת יולי , בנתיים אשמע לעצתך ואתחיל בכיוונים אינסופיים.

פורסם

איזה עצבים.. בHU יש לי שלוש יציאות RCA שתיים למגברים ואחד לסאב , משום מה השתמשו רק בשתי יציאות , הרמקולים הקדמיים והאחוריים על אותו RCA עם מפצל או משהו. (אין הפרדה בין הרמקולים הקדמיים לאחוריים ), משהו בזיוני. עשו לי שם עבודה מגעילה , למרות השם הטוב שיש להם .

לקחתי את הרכב לחבר שאני מכיר ומכיר גם את המקום שבנה לי את המערכת , הוא לא האמין לי שזה מה שעשו.

פורסם

חסכו עליך זוג RCA.

אין מה לעשות ,ניתקלים בזה הרבה.

המקום שהתקין לך רוצה להרוויח כסף או לתת לך מחיר אטרקטיבי

והתוצאה בדרך כלל בהתאם יש מעט מאוד מקומות שמתקינים כראוי מבלי לדפוק את הלקוח.

• תוכן חדש...