Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו נוסע בסדר גמור, עשינו לו בדיקה והליקויים שנמצאו הם: צמיגים פגומים (החליפו), מצבר (החליפו), כיוון פרונט (אומרים שכיוונו), להחליף שמן גיר (החליפו), וגם כתבו שהגיר קצת חובט (המעברים בין ההילוכים מורגשים), ובתפקוד המנוע נמצא שאחד הצילינדרים מתפקד 75%.

עשינו איתו נסיעת מבחן ושמנו לב לקצת רעידות חשבתי שאולי יעלו על זה בבדיקה ולא אמרו לי על זה כלום, אז הלכנו על זה וקנינו את האוטו.

אבל מאז שיצאנו איתו מהסוכנות (יום ראשון הזה) המנוע מפיק צליל מוזר: קצת נשמע כמו מנוע V6 והצליל שלו מעט גבוה מדי לטעמי (מזכיר קצת את הצליל של די מקס ישן מאיץ), ויש רעידות בעמידה על D.

חתמו איתנו בחוזה שאם מבטלים את העסקה אז צריך לשלם קנס של 5000 ש''ח. בעקרון דיברתי איתם והם אמורים לתקן כל ליקוי שיימצא. אז יש לי מספר שאלות:

מה אתם ממליצים לי לעשות?

1) ישר לבטל את העסקה ולחפש אוטו אחר? (כאב ראש רציני שלא בטוח שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו) או לתת לזה צ'אנס ולתת להם לתקן את הכל?

2) מה יכולה להיות הסיבה לתקלות האלה?

3) איך להתקדם מפה?

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

תסלח לי שאני מתעלם מרוב השאלות, אבל סיד מהשכרה אמורה להיות בת שנתיים שלוש מקסימום לא? כלומר האחריות 7 שנים עדיין תקפה. (אלא אם עברת 150K)

בדקת את הנושא הזה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תן להם לתקן את הדרוש תיקון - חבל סתם לזרוק 5000 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהצלחה

:-P

אנחנו מדברים על ישראלים נכון? - תכין הרבה סבלנות ועצבי ברזל למסכת ההתעללויות שאתה הולך לעבור עכשיו.

רצוי להצטייד בעורך דין

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן מדובר על ישראלים חח, אבל כנראה שזו אחת התושבות של המנוע, הייתי היום אצל מוסכניק וזה מה שהוא אמר. לגבי הצליל של המנוע הוא אמר שזה צליל רגיל ושאין לזה משמעות ושהאוטו בסדר גמור ורק צריך לתקן את התושבות של המנוע. אני אלך אליהם ביום חמישי שיתקנו נקווה שיהיה טוב.

אגב אני מחפש כיסוי להגה שזה מן רצועת עור שמלבישים עליו ואז תופרים אותה. ראיתי כמה באיביי איך אני יכול לדעת איזה מהם לקנות? גודל של הונדה סיוויק (מודל 2008) יתאים? או אולי אחד שמתאים לסדרה 3? מדובר בדגם שלפני מתיחת הפנים של הסיד.

פורסם

אתה מדבר על הכיסויים שעולים 20 שקלים ועד היום ניתן לרכוש אותם באוטו דיפו? (אתה פשוט גוזר את השארית ותופר...)

או שאתה מדבר על המיוחדים שעשויים מעור אמיתי ובצבעים מיוחדים - נדמה לי שקוראים להם wheel skin או משהו כזה - תנסה לשלוח הודעה פרטית לחבר פורום בכינוי elik0 (זה לא או באנגלית אלא זה אפס) - יש לו אחד כזה בהונדה שלו וזה באמת נראה מצויין.

תנסה למשל את זה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Deluxe-Soft-Grip-Steering-Wheel-Cover-Car-Truck-Auto-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45fae4f490QQitemZ300562052240QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

אבל אני מדבר על משהו הרבה יותר מותאם ספציפית לרכב והרבה יותר יפה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מדבר על אלה שמגיעים בצבעים מיוחדים ומעור אמיתי שמגיעים כבר בצורת עיגול ופשוט צריך לתפור את זה על ההגה. קישור לדוגמא: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/New-Genuine-Leather-Steering-Wheel-Cover-Black-MA1-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27b099e9c1QQitemZ170466601409QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_3383wt_935

ניתן להשיג כאלה בארץ? אם כן איפה? כמה זה עולה בערך?

פורסם

לא בארץ לא ניתן - אבל אתה יכול להזמין מחו"ל

חבר הפורום שהמלצתי עליו לדעתי יוכל לעזור לך יותר.

מה שכן - תמיד אפשר לפרק את גלגל ההגה ואולי עוד כמה חלקים וללכת למפרדיית רכב שתעשה לך עבודת קוסטום.

ניסית את אוטו אלגנס בפתח תקווה? הם מתמחים בעבודות כאלו...

http://www.autoelegance.co.il/

תהנה

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...