Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה מס' חודשים התנחלו מס' חתולים תחת הכיסוי של המפלץ,

באופן עקרוני אין לי התנגדות שינמו שם את שנתם, אבל המנוולים

לא מסתפקים בהכנסת האורחים שלי וחייבים לבדוק את ציפוניהם על הכיסא

החדש שבאתי מאנגליה...

אם יש למישהו רעיונות אמיתיים איך לגרום לחתולים לעזוב את המושב בשקט? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מניסיון ארוך עם חתולים - פזר אבקת קינמון על המושב, לא תראה אף חתול ברדיוס של 100 מטר מהמפלץ.

באחריות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לשכנים שלי, יש אותה בעייה - והם כיסו את המושב (ואת רוב האופנוע) בברזנט, ושמו עליו מספר אבנים דיי גדולות שברובן מונחות על המושב, כך שחתול אינו יכול להתנחל שם.

alfa 156 2.5.

פורסם
מניסיון ארוך עם חתולים - פזר אבקת קינמון על המושב, לא תראה אף חתול ברדיוס של 100 מטר מהמפלץ.

באחריות.

נכון. גם ציפורן.

ואולי תחזור לכיסא הישן :-(

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

קודם כל יש תרסיס שמרחיק את החתולים,(חתולות בלשון הירושלמים)

דבר נוסף כסה את המושב בנילון הם לא אוהבים את המגע עם הנילון,

בכר יעקב

שברולט בל אייר, אופנוע BMW

פורסם

שמתי לב שבאירופה אין חתולי רחוב. נימעס לי מכל הקטע הזה של רחמנות על החתולים פה. הבאתי גג חדש לבמוו לפני שנה ואני לא יכול להשאיר את הרכב לחצי שעה בלי לחסות אותו בגלל הפרזיטים האלה. פשוט מעצבן.

פורסם

הם לא פרזיטים: אם הם לא היו- עכברים ועכברושים היו כאן! והם אוהבים (מאד!) לכרסם כל דבר...כולל חוטי חשמל, כסאות וכ"ד ברכבים! תאמין לי- אתה מעדיף חתולים, אתה לא יודע עד כמה!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הם לא פרזיטים: אם הם לא היו- עכברים ועכברושים היו כאן! והם אוהבים (מאד!) לכרסם כל דבר...כולל חוטי חשמל, כסאות וכ"ד ברכבים! תאמין לי- אתה מעדיף חתולים, אתה לא יודע עד כמה!:evil:

החתולים של היום לא אוכלים עכברים ולא עכברושים, הם אוכלים מהפחים, או שאנשים שמים להם בונזו ואוכל ביתי ליד הפחים, בוודאות.

מה שגם עכברוש יכול לקרוע חולדה מבלי להתאמץ יותר מידי.

אני ממליץ בנוסף לריחות לכסות את האופנוע, וכשאתה רואה אותם, תרגש אותם, תתיץ עליהם קצת מים (מצטער מראש לכול יפי הנפש) והם יפיסקו להתנחל ולהרוס, לי על הרכבים לא תראה אפילו חתול טועה אחד, ויש לנו המון באיזור.

אולי איזה רועה גרמני? בול מסטיף? ציואוה?

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

:mm_yeah: +1

אגב, גם כסאות הטרקטורים סובלים כמו גם הג'יפ. אבל הם היו כאן קודם ואנו צריכים ללמוד לחיות עם זה... ולאהוב את זה.

פורסם

במקום בו גרתי קודם לא היה כימעט חתולים ולא סבלתי מעכברים וחולדות שהתנחלו אצלי ברכב והשחיטו לי את הרכוש:evil: . מאז שעברתי לפה אני מחליף שלושה כיסויים בשנה כי איך שיש קצת רוח והכיסוי מתחיל להתנופף באים כמה חתולים לשחק איתו וקורעים אותו. אחרי זה הקרע גודל וגודל והכיסוי נקרע לשתיים. מזל שיש איביי שכיסוי עולה מאה שקל. לפני זה הייתי מחליף כיסוי פעם בשנתיים וחצי. חוץ מזה אצלנו בחיפה במקום בו אני גר יש שתי זקנים שבאים עם רכב משכונה אחרת פעמיים ביום, כל יום ומוציאים 30-40 צלחות עם אוכל ומאכילים אותם בכל השכונה. ככה יצא מצב שיש לי מסביב לבית כ50 חתולים שמחרבנים ומשתינים פה על כל דבר שזז. אם זה היה אחד שתיים לא הייתי מצייץ אבל זה מוגזם בטרוף, מה גם שבגלל אותו זוג זקנים כל תושבי האזור מביאים לפה חתולים מכל קצוות העיר כי יודעים שיש להם פה "בית טוב".

פורסם

אולי תנסה לקשור שם כלב :lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אולי יפי הנפש לא יאהבו את הפתרון שלי אבל אחרי החלפת הריפוד השלישית התעייפתי. יצאתי מתוך הנחה שזה חתולה ספציפי שחוזר שוב ושוב לזירת הפשע. בשעה מאוחרת ירדתי ונתתי אחת חזקה עם מקל של מטאטה על המושב, לא כדי לפצוע או להרוג אבל כדי שהחתולה יזכור. הוא זכר והתופעה נעלמה לזמן רב.

לאחרונה זה שוב קורה והפתרון עכשיו יותר מעודן- אחרי שאני מכסה את האופנוע אני שם גומיה לקשירת של מטען מצד לצד בדיוק מעל המושב. הגומיה מצמידה את הכיסוי למושב, הוא גם לא עף יותר וגם לחתולה אין יותר מקום להתנחל.

פורסם

פזר פלפל חריף. בדוק.

החתולה של השכנים אהבה לישון על השטיח שלפני הדלת שלי.

היום היא עושה סיבוב גדול.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תוכן חדש...