Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סיטרואן C5 שנת 2003.

לא מטופלת כל כך יש לה קפיצות בהעברת הילוכים.

ורעש לפעמים שנותנים גז.

המזגן נותן לי בצד של הנהג חום ב 16 מעלות ובצד השני קור ב 16 מעלות.

משהו לא בסדר ברכב הזה.

לא שמור.

איפה אני מטפל בו במוסך (לא מורשה) בלי מחשב.

בצורה הזולה ביותר?

תודה.

פורסם

אוכל להוסיף עוד המלצה - מוסך שאפט, שאתרו הינו : http://www.shaft.co.il/

מתמחים בצרפתיות (לא מוסך מורשה יבואן, אבל גם מוסכים מסוגו - משתמשים בסורק תקלות ממוחשב).

ע"מ לאבחן תקלות - יש להתחבר לעיתים עם סורק תקלות. למוסך אשר אין לו את האופציה הזו, יכולות להיות

בעיות באבחון תקלות.

חפש מוסכים אשר גם הינם זולים (או לפחות בעלי מחירים שפויים) וגם מקצוענים.

קיבלת המלצות על שניים מהם.

alfa 156 2.5.

פורסם
אוכל להוסיף עוד המלצה - מוסך שאפט, שאתרו הינו : http://www.shaft.co.il/

מתמחים בצרפתיות (לא מוסך מורשה יבואן, אבל גם מוסכים מסוגו - משתמשים בסורק תקלות ממוחשב).

ע"מ לאבחן תקלות - יש להתחבר לעיתים עם סורק תקלות. למוסך אשר אין לו את האופציה הזו, יכולות להיות

בעיות באבחון תקלות.

חפש מוסכים אשר גם הינם זולים (או לפחות בעלי מחירים שפויים) וגם מקצוענים.

קיבלת המלצות על שניים מהם.

אני מאשקלון ומוסך מורשה רוצה 300 ש"ח ללא מע"מ רק לתת לי הצעת מחיר לא מקובל עלי.

ואני צריך לנסוע לאילת ביום חמישי עם האוטו אז מחר כבר לטפל בו.

אבל שוב מוסך זול וטוב.

פורסם

לא ממליץ ליסוע ככה נסיעה ארוכה.

מה שכן, אתה מדבר על בעיות במכלולים שמוסך רגיל לא תמיד יכול לפתור, טוב ככל שיהיה.

בעית גיר דורשת אבחון מקצועי, שכולל בין השאר חיבור למחשב ובדיקת מצב השמן (דבר עם שאפט לגבי אפשרות ביצוע הבדיקה אצלם).

בעית המזגן מוכרת ברכבים האלה, תכנן תיקון בהיקף של כמה מאות ש"ח, גם פה - דבר עם שאפט מראש בטלפון די לברר אפשרות אבחנה וטיפול.

אני מטפל בשאפט ומרוצה מאד סה"כ. אם אין להם אפשרות לעזור הם יפנו אותך למקומות הנכונים.

בהצלחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ממליץ על "אורן שירותי רכב" בחולון. מומחה לפג'ו סיטרואן ומכונאי בין הטובים שקיימים. המחירים שלו שווים לכל נפש ומגיעים אליו מכל הארץ כדי לטפל אצלו בפג'ו סיטרואן.

יש לו גם מחשב להתחברות לרכב לאבחון תקלות.

גש אליו ותצא מרוצה. באחריות

אורן שירותי רכב - המרכבה 15 חולון.057-2002525

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...