Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז ככה:

למרות שהייתי משוכנע שיפניות הן הדבר הכי אמין שבעולם, וקראתי עם חיוך מרוח על שפתי את כל בעיות הפיז'ו בעלות 3 הספרות למיניהן, אני נוכח לדעת כי גם יפניות הן לא כליל השלמות (ויופי בכלל אין להזכיר)...

זה התחיל מנזילת שמן מהאגן (מודה, טעות בניווט שלי) שסה"כ עלה 700 שקל כולל פירוק, ריתוך והרכבה + טיפול 10,000 שאת החלפים אני הבאתי...

והיום הגיע הטסט...

אופטימי מתמיד הגעתי לרחבת המסדרים (אהה... רחבת הפקק הלא נגמר בדרך למסלול הבדיקה, השפעה של הצבא) וציפיתי בכליון עניים לקבל את המדבקה הצהובה של שנת 2005...

אך לא כך הוא הדבר...

מסתבר ש "אור לוחית הרישוי האחורית" לא עובד. ויי זמיר. סכנה לאנושות.

אמרתי: "ניחא, בטח פיוז..." אבל מסתבר שזה לא פיוז, והנורות באמת שרופות. 5 דקות וזה מסודר...

אבל אז הגיע הבום הגדול: "צריך להחליף שני צמיגים קדמיים". בתדהמה גדולה פתחתי את פי ושאלתי מדוע, הלא מדובר בצמיגים בני שנה וקצת, שעשו סה"כ פחות מ 25,000 ק"מ...

ואז הודיעו לי הבוחנים כי יש שחיקה גבוהה יותר בחלקם הפנימי, ויש לעשות כיוון פרונט ולהחליף את שניהם... :mad::mad::mad:

אז בכעס גדול ועצבים מתפוצצים מחר אני הולך להחליף את 4 הצמיגים באוטו + חליפי (למידה יותר רחבה) וכיוון פרונט...

זהו סיפורי העגום, ולהזכירכם, בעל יפנית שחשב שהיא אמינה...

סעו בזהירות! (ולילה טוב לכולם)

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם

נדמה לי, ידידי, שאתה צריך לשוב ולקרוא את כל אותם מאות נושאים של בעלי צרפתיות דואבי לב וכיס. נזילה מהקרטר זה לא נעים. אבל נורות שרופות וצמיגים שחוקים לא בדיוק נרשמים תחת "חוסר אמינות" ואני בטוח שרבים מעמיתי בעלי הצרפתיות יקראו את השרשור שלך בשעשוע רב.

תזכיר מתי פעם אחרונה עשית ראש מנוע? החלפת דשבורד? כפתורים של מזגן? נעילה מרכזית?

חשבתי ככה. זו רשימה חלקית של תלאות שבעל צרפתיה ממוצעת צריך לחשוש מהם.

כולי קנאה על "חוסר האמינות" ביפנית שלך. :wink:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אני מקווה מאוד שאתה צוחק לגבי מה שרשמת פה... אבל רק למקרה שכן, אני אגיב על מה שרשמת:

נזילת שמן מהאגן עקב נסיעה לא זהירה - אין שום קשר לאמינות

נורה שנשרפה? שום קשר לאמינות (כל עוד היא לא נשרפת כל יומיים).

כיוון פרונט - כל רכב שנוסע על הבורות שנקראים כביש בארץ צריך לעשות כיוון פרונט כל כמה זמן, מי שמשקיע ילך לעשות אחד כל שנה בערך. - שום קשר לאמינות.

צמיגים, עניין של צורת נהיגה, אפשר לגמור צמיגים גם ב10 אלפים ק"מ. מה גם שאם לא עשית כיוון פרונט הרבה זמן הגיוני ששחקת אותם בצורה לא שווה. שוב - שום קשר לאמינות.

אם אתה מחליף צמיגים למידה רחבה יותר תבדוק שהמידה חוקית שלא יהיו לך בעיות.

ולסיכום יש גם יפניות לא אמינות, ולא כל האירופאיות לא אמינות ובוא לא נפתח פה דיון אמינות נוסף של אירופה מול יפן, מה שבטוח שלפי מה שרשמת פה , אם אלו הבעיות שהיו לך עם הרכב אז הוא אמין מאוד.

גיא.

פורסם

צ'מע....

אני לא בא לסנגר כאן על יפנית או אירופאית-אבל הקריטריונים שרשמת לא מתייחסים לארץ המוצא של הרכב.קארטר מעוך יכול לקרות לכל מי שמגלח מדרכה-ללא הבדלי דת גזע ומין (הממממ...מין.......).שחיקת צמיגים לא אופיינית ליפני או אירופאי-היא אופיינית לרכב שצריך כיוון פרונט.ופיוז שרוף- אין לי מה להגיד על פיוז שרוף.זה יכול לקרות לכל אחד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

:lol:

לא לא!

הוא צודק!

זה באמת חוסר אמינות מוחלט.

אחי. אצלי המצב יותר גרוע.

אני גם נאלץ להחליף רפידות מידי פעם לפעם (שלא נדבר על זה שאני ממלא דלק כמעט כל כמה ימים) .

תאמינו לי! היפניות האלה :x

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

האמת, שיש לי פה הרגשה שפותח הת'רד קצת מנסה לעשות צחוקים. אתם יודעים, בסגנון "אני אכתוב בכותרת שיפניות לא אמינות ואח"כ בהודעה אשים כל מיני דברים שלא קשורים לאמינות כדי לעשות לכם כאילו הפוך על הפוך שתתבאסו כמה יפניות כן אמינות".

אחרת - הוא כנראה ממש לא מבין מה זה בעיות אמינות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נדמה לי, ידידי, שאתה צריך לשוב ולקרוא את כל אותם מאות נושאים של בעלי צרפתיות דואבי לב וכיס. נזילה מהקרטר זה לא נעים. אבל נורות שרופות וצמיגים שחוקים לא בדיוק נרשמים תחת "חוסר אמינות" ואני בטוח שרבים מעמיתי בעלי הצרפתיות יקראו את השרשור שלך בשעשוע רב.

תזכיר מתי פעם אחרונה עשית ראש מנוע? החלפת דשבורד? כפתורים של מזגן? נעילה מרכזית?

חשבתי ככה. זו רשימה חלקית של תלאות שבעל צרפתיה ממוצעת צריך לחשוש מהם.

כולי קנאה על "חוסר האמינות" ביפנית שלך. :wink:

תסלח לי אבל על מה לעז**ל אתה מדבר :shock: ???

אני עם הצרפתייה שלי כבר שנה וחצי ו30K ק"מ ולא היתה לי תקלה אחת.

יכול להיות שצרפתיות 96 ומטה עושות בעיות (לחבר יש כזאת בעייתית). אבל כל החברים שלי עם הראלי דור שני יסכימו איתי (אני מקווה :roll: )... ישי?? דניאל?? דיויד?? הגלוז?? סהר בעבר? עוד מישהו??

אם תטפלו במכוניות שלכם כמו שצריך אין סיבה מיוחדת שכל זה יקרה :idea:

חוסר אמינות מבחינתי- פונטו HGT לחבר יש כזאת שכל שני וחמישי משהו נדפק ברכב הזה.

והוא יד ראשונה (סתם לדוגמא אחריי חודש על הכביש הלכה המשאבת דלק , אחריי כשנה התפוצץ צינור של הראדיטור)... :?

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הפונטו HGT מגלה רמות אמינות נמוכות.עיקר הבעיה נובעת מהטיימינג.הרבה פעמים אני ניצב עם השמקעלע ביד ולא כ"כ יודע מה לעשות כשמגיע אלי לקוח עם אוטו חדש עם בעיה כזאת.הפיז'ו בחלקן אמינות ובחלקן לא.זה תלוי במיליון גורמים כמו מוסך,בעלים קודמים,אופי נהיגה ואלף ואחד דברים. לי אמרו לא להעיז לקנות לנצ'יה (שזה תכל'ס פיאט) ובחצי שנה לא הוצאתי שקל על תיקונים (טפו). ואם כבר...

רגע....

אני...

יכול להיות שמישהו גורר אותנו ל...

ויכוח אמינות אירופה יפן?

יאללה מכות!!!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...