Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אשמח לעצות. בגלל תקציב מוגבל ופחד מקניית רכב משומש חשבתי לקנות רכב הנ"ל שנמכר כרגע ב65000 שקל.

אני צריך אותו לנסיעה יום יומית לבד ברכב של 20 ק"מ מרחובות למרכז. כש15 ק"מ זה נסיעה בינעירונית וחמישה ק"מ זה פקקים ובתוך העיר.

כל זה חמש פעמים בשבוע.

פעם בכמה חודשים נסיעה משפחתית של 40 ק"מ בינעירוני לכיוון דרום.

אני נוסע תמיד 90-100 ק"מ/שעה לא יותר. לא מעלה טורים ולא מאמץ מנוע בד"כ.

שאלות שלי:

1. האם רכב הנ"ל יכול לנסוע נסיעות בינעירוניות כאלה לאורך זמן עם מזגן?

2. האם יונדאי שומרת על מחיר לאורך השנים?

3. האם תיקונים ליונדאי יקרים או זולים?

4. האם יש פה מישהו שקנה רכב הנ"ל לפני חצי שנה או יותר ומה התרשמות שלכם? וכמה דלק רכב שלכם צורך באמת?

5. לכמה הנחה אני יכול לצפות בתשלום אחד בקניית רכב ( לא מצאתי איזה הנחה דרך איזה מועדון בינתיים )?

פורסם

הרכב יכול לסחוב בקלות את הנסיעות האלה.

אני רכשתי את הרכב לפני שנתיים (1250 אוטומט) ואני מאוד מרוצה.

הרכב מאבד מערכו פחות או יותר כמו הממוצע 10-15 אלף שקל בשנה.

אם אין לך צורך במושב האחורי וגיר ידני לא מפריע אז כדאי גם לבדוק את האלטו, הספארק והפיז'ו 107 (ואם יש גם קצת סבלנות אז בקרוב תגיע גם הקאיה פיקנטו).

האלטו וה-107 מעט חלשות וצפופות לעומת ה-I10 והספארק אבל הצריכת דלק שלהם טובה יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הקאיה פיקנטו כבר הגיע וכמו שמסתמן היא תיהיה זולה במעט מאחותה,מאובזרת מימנה,נראת טוב יותר[טעם אישי] ובונוס בדמות 7 שנות אחריות.

:fadein:
פורסם

אם אין לך צורך במושב האחורי .

תודה. למה התכוונת לגבי מושב?

לגבי קאיה מה אחריות הזאת כוללת? בטוח לא הכל ב7 שנים. יונדאי I10 כבר רצה שנתיים. נחשב לרכב בדוק כבר לא? נראה לי כדאי לקנות רכב שהוא בדוק כבר מאשר רכב חדש שרק יצא. ועוד לקאיה היו כל מיני גרסאות לא טובות. הבנתי נכון?

פורסם

ממליץ, כרגיל, להעיף מבט על הפיאט פנדה. בקטגוריה זה הרכב הכי נוח, הכי מרווח, הכי חסכוני אחרי ה 107, וחזק במעט מהאלטו וה 107.

אם אתה מסוגל להשלים על העיצוב של הפיקנטו (שלדעתי מזעזע מאין כמוהו, אבל זה עניין של טעם אישי), מומלץ לחכות שבוע ולראות מה יהיה המחיר ועם מה היא תוצע.

פורסם
ממליץ, כרגיל, להעיף מבט על הפיאט פנדה. בקטגוריה זה הרכב הכי נוח, הכי מרווח, הכי חסכוני אחרי ה 107, וחזק במעט מהאלטו וה 107.

אם אתה מסוגל להשלים על העיצוב של הפיקנטו (שלדעתי מזעזע מאין כמוהו, אבל זה עניין של טעם אישי), מומלץ לחכות שבוע ולראות מה יהיה המחיר ועם מה היא תוצע.

פיאט פנדה יקרה משמעותית עכשיו. אבל מה כוללת אחריות ל7 שנים? וגם האם שנתיים שיונדאי I10 שרצה כאן נחשבים כבר? אני מעדיף לקנות רכב לטווך ארוך ולא רק ל7 שנים. מה יקרה אם קאיה הפיקנטו תהיה אכזבה? בקיצור לא יודע מה לעשות.

פורסם

אם אתה מסוגל להשלים על העיצוב של הפיקנטו , מומלץ לחכות שבוע ולראות מה יהיה המחיר ועם מה היא תוצע.

כבר יש מחיר ואבזור,לפותח השרשור, יש אחריות מלאה ל-4 שנים+3 נוספות למנוע ולגיר.

פורסם
אם אתה מסוגל להשלים על העיצוב של הפיקנטו , מומלץ לחכות שבוע ולראות מה יהיה המחיר ועם מה היא תוצע.

כבר יש מחיר ואבזור,לפותח השרשור, יש אחריות מלאה ל-4 שנים+3 נוספות למנוע ולגיר.

כתבה מ2008 . לא יודע עד כמה זה נכון. כתוב שם 3 שנים אחריות רגילה ועוד 4 מנוע, תיבת הילוכים. מה הסיכוי שב7 שנים ילך מנוע ותיבת הילוכים לנהג מהשורה? אני לא יודע אני באמת שואל.

פורסם
פיאט פנדה יקרה משמעותית עכשיו. אבל מה כוללת אחריות ל7 שנים? וגם האם שנתיים שיונדאי I10 שרצה כאן נחשבים כבר? אני מעדיף לקנות רכב לטווך ארוך ולא רק ל7 שנים. מה יקרה אם קאיה הפיקנטו תהיה אכזבה? בקיצור לא יודע מה לעשות.

פיאט פנדה עולה 2000 ש"ח יותר מה 107, ומדובר ברכב שהוא הרבה יותר.... רכב.

ה I10 רצה פה שנתיים, הפנדה רצה כבר 6.

פורסם

ועכשיו אם תלך לסוכנות עצמה, או לחברות רכב, או למשביר לצרכן (עד כמה שזה משעשע....) תגלה שהוא עולה 67, ובחברות השונות יש מצב אפילו לגלח עוד אלפיה.

נראה לי שאתה הישראלי היחיד שעוד לא שמע על המבצע של המשביר לצרכן (שלמרבה השעשוע, לא כזה מוגבל בזמן)

פורסם

החיסרון היחיד של המבצע הזה הוא שהם לא מציעים גם במחיר 67K וגם תחת תנאי "FIAT RELAX". (אין כפל מבצעים)

אבל רוב הצבעים בידני זמינים מיידי ממלאי.. בעע.

אם רק היה לה עיצוב קצת פחות מרובע, אולי הייתי שוקל אותה במקום לחכות שלושה חודשים ל107.:-(

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ועכשיו אם תלך לסוכנות עצמה, או לחברות רכב, או למשביר לצרכן (עד כמה שזה משעשע....) תגלה שהוא עולה 67, ובחברות השונות יש מצב אפילו לגלח עוד אלפיה.

נראה לי שאתה הישראלי היחיד שעוד לא שמע על המבצע של המשביר לצרכן (שלמרבה השעשוע, לא כזה מוגבל בזמן)

תודה לך. אני בדיוק קורא עכשיו באינטרנט הודות לך על ה"מבצע".

תוכל רק להסביר מה יתרונות שלה מול יונדאי I10 1.1 חוץ ממנוע קצת יותר גדול.

פורסם

חסכונית יותר בדלק (למרות המנוע הגדול יותר), מרגישה זריזה ולא עצלה על הכביש, מושבים נוחים בהרבה, מרווחת יותר מבפנים, ולדעתי- הרבה יותר יפה, גם מבפנים וגם מבחוץ.

• תוכן חדש...