Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני צריך להגיע לנהריה בתחילת השבוע הקרוב, אני צריך להיות שם בשעה 08:30 בדיוק!

מתי לצאת מהבית? האם יש פקקים? אני יודע שאזור הצ'ק פוסט פקוק מאד עד הקריות (אולי היום זה כבר לא ככה?)

אשמח לעזרה בנושא,

תודה,

אוהד.

פורסם

בצ'ק פוסט ובאזור הקריות אומנם יש פקקים כבדים בבוקר, אבל למזלך אתה נוסע נגד כיוון הפקקים ככה שמצבך יהיה טוב יותר.

בכל מקרה, כל הכבישים שם קטסטרופה עקב ה"פיתוח" האזורי ואי אפשר לדעת איפה יתפוס אותך הפקק, לכן, כדי לנטרל הפתעות בלתי צפויות ולנסוע בניחותה, הייתי ממליץ להיות בתזוזה כבר ב 7:15.

מקסימום, במידה ואתה רואה שאתה מקדים אתה יכול לעצור ל cup of coffee fuck of tea :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני הייתי מציע לך לנסוע דרך קריית חיים/ים, שם אין פקקים בבוקר.

במידה ותחליט לנסוע על "דרך עכו", לאחר שעוברים את הגשר של צומת אתא. לא אמורים להיות פקקים בדרך צפונה בשעה 7:30 למשל.

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

כפי שצויין אתה אכן בנסיעה "נגד התנועה" בשעות הבוקר.

הפחד היחיד הוא באמת עומס בגשר ק.אתא.

בכל אופן מרגע היציאה מחיפה (החל מהצ'ק פוסט, נניח), קשה לי להאמין שאמור לקחת יותר מ35-40 דק' להגיע לנהריה.

פורסם

תודה לכל מי שענה!

אז אני מבין שבלי לקחת סיכונים מיותרים אני יכול לצאת בשעה 07:30 הכי מאוחר נכון?

תודה,

אוהד.

פורסם

אכן כן הגעתי בזמן ואפילו הקדמתי בכמעט 25 דק'!

יציאה מהבית: 7:10.

הגעה: 08:05 בדיוק (+כמה דק' חיפוש רגלי את הכניסה).

תודה לכל מי שעזר גם בפרטי.

אוהד.

פורסם

אכן כן הגעתי בזמן ואפילו הקדמתי בכמעט 25 דק'!

יציאה מהבית: 7:10.

הגעה: 08:05 בדיוק (+כמה דק' חיפוש רגלי את הכניסה).

תודה לכל מי שעזר גם בפרטי.

אוהד.

• תוכן חדש...