Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם הלקוחה של בגירה חשבה כמוך

אבל יש מצב שהיא שינתה את דעתה אחרי המקרה , אולי גם אתה תשקול לשנות את דעתך

תשמע, זה נשמע קצת כמו איום.

בכל מקרה, מה הקשר?

אין ספק שבמקרה של הלקוחה של באגירה היא התנהגה בצורה מגעילה, אך עדיין היחס שבעל חנות צריך לתת הוא מכובד עד רמה מסויימת.

אני לא חושב שבעל הרכב עבר את הגבול הזה ולפי ההתנהלות של בעל המוסך ההרגשה שלי היא דווקא שהוא זה שהתנהג בבריונות שמשתמעת מההודעות שלו.

הוא שם שמן אחר ממה שביקשו ולא מבין על מה המהומה, כי בעיניו זה SAME SAME - אבל זה לא באמת חשוב מה הוא חושב. אם לדעת הלקוח השמן ש לELF טוב יותר. וזה מה שהובטח לו - הלקוח תמיד צודק.

אם הלקוח גונב ממך כמו הלקוחה של באגירה זה משהו אחר.

לאחרונה יש לי טעם רע בפה מכל מיני בתי עסק שניסו עלי כל מיני שיטות מצליח וחלקם הצליחו כי התייאשתי.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הערה קטנה לאמנון, עם כל הכבוד למה שנראה כמו עמדתך הצודקת, לא היית צריך לפרסם את התגובה הראשונה שלך בצורתה הזו.

למה לא??

הרי כמו שרון תיאר למעלה לגבי הנבלה שאיים עליו שיפתח שרשור נגדו בפורום אם לא ייענה לדרישתו לשלם רק חלק מהסכום שסוכם עליו, ממש כמו אחרון החלאות. אז פה יש לנו את אמנון שאולי עמד באותו מצב ואולי לא, אני לא יודע. וכאן פשוט הוא בחר שלא לשתוק ולהגיב. כמו שיוגב הוא בן אדם כך הוא אמנון ואין סיבה שהוא יסתום את הפה בזמן שמישהו פותח עליו ג'ורע עם מטרה ברורה של להכפיש את שמו של המוסך. קיבינימט, אני לא בעל עסק ולא קרוב לזה והעוול שמתרחש פה משגע אותי. פותח השרשור מטיח פה שניסו לעשוק אותו עם קבלה של 1500 ש''ח ולכל אורך השרשור לא מציין ולו פעם אחת על מה הוא שילם את הכסף עד שאמנון בא ורשם. וכמובן איך לא, כל הנשמות הטהורות של הפורום דוהרות לפה כדי לנזוף בבעל המוסך וזה למה, ''כי הלקוח תמיד צודק'', איך בצבא היינו אומרים, ז*ן שלי בפיתה הלקוח תמיד צודק. אני מקווה שאמנון יילך עם זה עד הסוף ושזה ישמש דוגמה לאחרים שמחפשים דרכים עקלקלות כי אני מאמין לו. :evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תשמע, זה נשמע קצת כמו איום.

זה רק ציניות

לדעתי - הצדק עם הלקוח (תמיד).

אין דבר כזה תמיד צודק , זה משהו שמתאים להגיד רק לפנטים :-)

הבחורה שהחזירה שקים של אוכל ,רצתה להשאיר אצלה את ה'מתנה' . בגלל שהיא לקוחה ,אז היא צודקת תמיד ?

אם היא שילמה מכיסה והגיעה לפשרה , לפי המשפט שלך היא יצאה פריירית

פורסם

לא דיברתי על עצם התגובה, אלא על פרסום שמו של הבחור והאזהרות לגביו.

בעל עסק מחויב לכללי התנהגות חמורים יותר מאשר מוישה זוכמיר מהרחוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם השתמע איכשהו ממה שכתבתי שאני אומר כי "הלקוח תמיד צודק" אז זו אינה הייתה הכוונה,

בגלל זה לא אמרתי שמבחינה כלשהי אני נוטה לצד כלשהו,

ההערה היחידה שלי הייתה לגבי הצורה שבעל המוסך בחר להגיב, וזה מה שחבל,

תגובה חריפה אם הייתה מתנסחת בצורה מכובדות יותר זה היה נזקף לצד בעל המוסך.

אני אישית חושב שדווקא כי אתה נותן שירות ורוצה שיבואו אנשים אליך לעסק אז גם בזמנים פחות נעימים

(אפילו אם אתה צודק במאה אחוז) כדאי לענות בצורה יותר מכובדת, זה מה שהיה "קונה" אולי עוד כמה לקוחות ולא מרחיק אותם,

כמו בתגובה שלאחר מכן כשבעל המוסך פרט את שאר הטיפול בחשבונית והראה את הצד השני בצורה שלא מתלהמת

(ולא רק החלפה של כמה פילטרים וחשבונית מנופחת כמו שנטען)

so far so good so what

פורסם

הכל נכון אבל מה טעם להמשיך ולחזור על המנטרה של תגובת בעל המוסך כך וכך... והייתה צריכה להיות כך וכך...?! הרי ברור שאמנון הגיב מתוך כעס ולא היה קורקטי. ברור שהיה עדיף אילו זה לא היה כך, אך אין בזה כדי לשנות את העניין המהותי ולאחר שהובהר מדוע עלה הסכום של 1500 ש"ח בהקשר של טיפול ברור מאד מה קרה כאן.

הלקוח הישראלי תמיד צודק?! מצטער אך יש במשפט הזה דיסוננס פנימי. אם למישהו יש ספק איך נראה הלקוח הישראלי הממוצע כנראה שהוא עוצם עיניים בזמן שהוא רואה איך האספסוף הממוצע מתנהג ברחוב, הן בארץ והן בחו"ל. אנשים כאן רק חושבים שהכל מגיע להם, חצופים, גסים, לא הוגנים ורואים זאת בכל מקום. זוהי מגמה שהולכת ומתגברת בשנים האחרונות והאדם הממוצע ברחוב הופך להיות כזה.

רבים כאן כתבו דברים נכונים, אך הם נכונים כאשר הם מחשיבים את עצמם בתור הלקוח ולא מודעים לאילו אנשים "מסתובבים שם בחוץ". אני חושב שהסיפורים של רון ובגירה הבהירו זאת היטב.

בנימה אופטימית זו אני נועל את השרשור. העניין הגיע לכדי מיצוי ואין טעם להמשיך להתבוסס בו.

במידה ומישהו מהצדדים חושב שיש מידע נוסף שעשוי להיות רלוונטי לשרשור ומצדיק המשך דיון בו הוא מוזמן לפנות אלי.

כולי תקווה כי למרות הכל הנושא יוסדר בין הצדדים ולמרות אי ההסכמות וחילופי ההאשמות כולם יצאו נשכרים ולא נפסדים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...