Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם וחג שמח!

רציתי לשתף אתכם במסקנה שהגעתי אליה לאחרונה

ואחרי שהחברה ,בני משפחה והחברים אומרים את זה אז כבר אני מתחיל להבין שזה רציני!

אני כנראה מכור לרכב שלי אבל לא בקטע של

טוב קיצור קשה להודות אבל אני אוהב לנהוג לפעמים אפילו סתם אני שוטף אותו בעצמי אני מוציא כל חודש כסף על שטויות בשבילו

אני אפילו נשאר ברכב 2 דקות אחרי שאני מכבה את המנוע סתם להנות מלבהות בדאשבורד ולהמשיך להקשיב למוזיקה!!

בקיצור הכל טוב ויפה רק שחבל לי שאני לא משקיע ככה בדברים אחרים בחיים שלי. כמו חברה או השכלה

האם אני צריך להתחיל לדאוג? או שזה יעבור לי מתישהו?

חבר אמר לי פעם שהכל בעולם הזה זה כלום שמסתובב מסביב לכלום ושזה טפשי להשקיע בכלום.

פורסם

אסי אמרתי לך לא פעם ולא פעמיים זו מחלה לכל החיים!

כל המכוניות בחיים שלך יראו ככה מושקעות ומטופחות

כל הפורום הזה זה אנשים שמחזיקים שמפואים ווקסים לאוטו

כל מיני לדים פנסים מנורות ג'נטים כל זה מחלה אחת גדולה שעולה די הרבה כסף!

אני באותו הקטע כמו שלך ומאמין שזה יעבור מתישהו!

פורסם

חבר אמר לי פעם שהכל בעולם הזה זה כלום שמסתובב מסביב לכלום ושזה טפשי להשקיע בכלום.

אם הכל זה כלום שמסתובב סביב כלום - הדבר הכי חכם לעשות הוא להשקיע בכלום הזה, כי הוא הכל.

או משהו כזה, לפחות אם לא יותר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
שלום לכולכם וחג שמח!

רציתי לשתף אתכם במסקנה שהגעתי אליה לאחרונה

ואחרי שהחברה ,בני משפחה והחברים אומרים את זה אז כבר אני מתחיל להבין שזה רציני!

אני כנראה מכור לרכב שלי אבל לא בקטע של

טוב קיצור קשה להודות אבל אני אוהב לנהוג לפעמים אפילו סתם אני שוטף אותו בעצמי אני מוציא כל חודש כסף על שטויות בשבילו

אני אפילו נשאר ברכב 2 דקות אחרי שאני מכבה את המנוע סתם להנות מלבהות בדאשבורד ולהמשיך להקשיב למוזיקה!!

בקיצור הכל טוב ויפה רק שחבל לי שאני לא משקיע ככה בדברים אחרים בחיים שלי. כמו חברה או השכלה

שמע לי , ממה שסיפרת פה אתה לא נראה לי כל כך קיצוני במה שאתה עושה.

כולה אתה אוהב מכוניות ,ויש לך תחביב סבבה להעביר איתו את הזמן.

כל עוד זה לא הגיע למצב שאתה יותר במוסך מאשר בבית ואתה לא מוציא פי 2 מהמשכורת שלך על האוטו אז זה לא כזה התמכרות.

זה שההורים שלך יותר מבוגרים ממך ובעלי ניסיון זה לא אומר שהם תמיד צודקים או שהם יודעים הכל,תזכור את זה.:arrow:

יוגב

פורסם

לשטוף את המכונית פעם בשבוע זו לא אובססיה. טיפשות, אבל לא אובססיה :).

לערוך את הקניות השבועיות במרחק נסיעה של עשרים דקות, רק כדי שתוכל לנהוג לשם במכונית. וובכן, זוהי כבר התחלה של משהו:).

פורסם

כל עוד אתה לא חושב שהאגזוז של הרכב יכול להחליף חברה,אני אומר שאין לך מה לדאוג.

כנראה שאתה צעיר מדי בשביל להבין שזאת סתם אובססיה טיפשית שמבזבזת יאמבה זמן פנוי.זה יעבור לך לבד מתישהוא.

פורסם

לפי הכתיבהס אתה בחור צעיר.

עם הגיל אתה תראה שזה ישתנה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לפי הכתיבהס אתה בחור צעיר.

לפי הכתיבה אתה בחור עם אצבעות גדולות

יגדלו עוד חביבי יעייני :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני במקומך הייתי מתחיל לדאוג, ויפה שעה אחת קודם!!!

חבר אמר לי פעם שהכל בעולם הזה זה כלום שמסתובב מסביב לכלום ושזה טפשי להשקיע בכלום

השאלה המתבקשת הראשונה היא, מה אם הוא היה אומר לך שכדאי לקפוץ מהגג?

השאלה המתבקשת השניה היא, מה הוא מעשן החבר שלך? גם אנחנו רוצים.

כל עוד אתה לא חושב שהאגזוז של הרכב יכול להחליף חברה,אני אומר שאין לך מה לדאוג.

לא הייתי מחכה שזה יגיע למצב הזה. עם חבר/מנטור בעל שמחת חיים כמו של ארכדי דוכין - אני לא הייתי לוקח סיכון ומהמר.

תצא יותר עם בחורות עד שתתאהב במישהי באמת, נראה כמה תחשוב אז על האוטו.

אנחנו אוהבים אותך, אסי.

איזה מלך, קרעת אותי מצחוק רזמל

פורסם
אני במקומך הייתי מתחיל לדאוג, ויפה שעה אחת קודם!!!:shock:

אתה יודע מה משגע אותי? אני לא יודע איך להזניח את הרכב.. נראה אותך נותן לחרא של יונה להשאר לך על הפגוש!

השאלה המתבקשת הראשונה היא, מה אם הוא היה אומר לך שכדאי לקפוץ מהגג?

השאלה המתבקשת השניה היא, מה הוא מעשן החבר שלך? גם אנחנו רוצים.בהחלט עלית עליו

לא הייתי מחכה שזה יגיע למצב הזה. עם חבר/מנטור בעל שמחת חיים כמו של ארכדי דוכין - אני לא הייתי לוקח סיכון ומהמר.

תצא יותר עם בחורות עד שתתאהב במישהי באמת, נראה כמה תחשוב אז על האוטו.נקודה מעניינת למחשבה!

אפילו שאני חושב שחברי הפורום כאן נמצאים במצב דומה לרוב ובכל זאת נשואים באושר ובעושר ..אז אני אשלול את האופציה של לזרוק את החברה כי כנראה זאת לא הבעיה בכ"ז..

באדום

פורסם

תשמע אני ממש מבין אותך,יש לי רישיון כבר 8 שנים,בתחילת דרכי קניתי פגו 205 ממיטב כספי ,השקעתי עליה כל שבוע עבור צעצועים למניהם[טיפוח קוסמטיקה מערכת]הייתי כמוך יושב ברכב ובוחן אותו מסתכל כל שניה מהחלון עליה ועוד סטיות,אחרי זה באה פגו 106 XS 99 ואיתה היה אותו סיפור,נוסף על כך מכרתי את ה205 לבחורה לידי אז הייתי עובר לפחות פעם בשבוע לראות מה שלומה של ה205[כמה שריטות נוספו,מה מצב הצבע ,האם היא עדין מבריקה כמו שהיא הייתה בידיי] עם ה106 הסיפור החמיר,צבעתי אותה לבד בבסיס,החלפתי לה בקיות שקופות ,אגזוז,גאנטים,קסנון,מערכת,ספויילר,מכסה טנק דלק של 206GTI ועוד שטויות,הייתי ממש מכור לרכב,אחרי זה הלכתי רחוק והבאתי איביזה טורבו 2002 שאיתה בכלל השתגעתי השיפורים והתוספות,שתפתי אותה כל שבוע הייתה ממש נוצצת ,שיפרתי אותה ברמה אובססיבית,היה כואב לי אפילו לנסוע איתה בחצי שנה הראשונה בכבישים שבורים,כל החברים שלי ובעיקר החברה סבלה מהאובססיה ,הייתי ממש פדנט אליה ביחס לסביבה.ברמות שאני אפילו קצת מתבייש לחשוף. זה הגיע למצב שהקדשתי יותר תשומת לב לאוטו מאשר לחברים ולחברה ובסוף היא נישברה ועזבה[החברה] ,הכרתי מישהי ממש לליבי בהמשך והבנתי שאני לא יכול לשלב אותה עם הרכב שמבחינתי זה או האיביזה או החברה החדשה שאני ממש אוהב. הגעתי להחלטה למכור ולהקדיש את תשומת ליבי ולהנות ממשהו חם ואנושי ואז מכרתי את הרכב.

כיום אני נוסע על קיה ריו 2003,אוטו מאד פשוט שעושה את העבודה ואני ממש לא אובססיבי כלפיו ברמה קשה[רמה כמו שהייתי בעבר]

את כל הרכבים שלי דאגתי לקנות שמורים ולהביא אותם למצב תצוגה ,גם את הקיה קניתי ממש שמורה ומטופלת,אבל חוץ מיישור קו שכלל טיימינג,טיפול 10K גדול וסידור כמה דברים קטנים ,לא נגעתי יותר ברכב .מבחינתי שהרכב יראה נורמאלי מה שהכי חשוב זה לשמור על המצב המכאני וזהו.היום אני נותן לחברה לנהוג[מה שלא העזתי לעשות ברכבים הקודמים] אני יוצא עם האוטו לכל מקום שאני רוצה ,לא חושב יותר מדיי איפה ואיך להחנות,או מתי לשטוף,או מה להבריש להשחיז ולקשט.זה ממש כבר ירד לי באופן רציני.

חשוב לי היום שהאוטו ישרת אותי ולא שאני אשרת אותו.בישביל זה הוא נועד אל תישכח!

לסיכום-זרום וקח הכל בקלילות,אני יותר מבטוח שהתופעה תעבור לך כמו שכבר ציינו במהלך הזמן ,חברה,חברים,עבודה לימודים משכנתה ילדים,השריטה רק תרד לך בהבטחה שלי[בתור אחד שחשב שיהיה ככה מכור לסם הפח לנצח וגילה אחרת]

אתה יכול אשכרה לעבור על כל הנושאים שפתחתי ולהבין .

בהצלחה.

תמונות לחווית הנוסטלגיה:

DSC00441.jpg

DSC00454.jpg

P8233011.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...