Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מאוד מיוחד ושונה בנוף הישראלי. בכלל הפונטו evo כוללת כמה דגמים יפים כמו הגירסה המפוארת של ה- 5 דלתות (מנוע 1.4 טורבו ידנית ומאובזרת- רכב מרשים).

צילמתם בבן שמן? איפה מלבישים מתקן לאופניים באוטו הזה? :-D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיא, זה צולם בפארק בריטניה.

ולגבי החישוקים - תחילה הם נראים הזויים משהו, ולאחר מכן מסתגלים ומבינים כי הם פשוט יחודיים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רכב מאוד מיוחד ושונה בנוף הישראלי. בכלל הפונטו evo כוללת כמה דגמים יפים כמו הגירסה המפוארת של ה- 5 דלתות (מנוע 1.4 טורבו ידנית ומאובזרת- רכב מרשים).

כרגע הם נכנסים לתוך הרכב. כמו בעבר לפני שהיה לי את הגגון.

את הגגון קניתי האמת מתוך עצלנות. זה הרבה יותר נוח פשוט להניח אותם על הגג מאשר לפרק גלגל ולקפל מושבים.

אבל עכשיו אני צריך מתאמים חדשים לרגליים של הגגון, ואין לי ממש חשק לקנות. אז כרגע הגגון והמנשא מאופסנים בבית, עד שימכרו.

זה אולי קצת מעיק, אבל אין בעיה להסתדר בלי.

אגב, זו אחת הסיבות שה500 נפסלה. הרכב מהנה מאוד לנהיגה, אבל אני כן צריך את העוד קצת פרקטיות.

אז למה בחרת דווקא בפונטו? (מלבד השירות והגיר)

הרכב מאוד איכותי, מאובזר מאוד, תנוחת הישיבה נהדרת עבורי, נהנתי מאוד מהנסיעת מבחן, ואחרי חודשיים אני ממשיך להנות על בסיס יומי, השירות כאמור היה מצויין, אני מכיר את המוסכים שעתידים לטפל לי ברכב, מחירי הביטוח בצורה מפתיעה יחסית זולים, ומחיר הרכישה התאים לי.

אם לומר את האמת, הקליאו וה500 היו הבחירות המועדפות עלי מלכתחילה.

לגבי ה500, כמו שרשמתי, אני צריך את העוד קצת פרקטיות, וגם תנוחת הישיבה שם, בצורה עדינה, לא משהו. למרות זאת הרכב פשוט מדהים.

לגבי הקליאו, אני בטוח שהיא באמת טובה יותר בתחום הדינמי מאשר הפונטו, אבל אני חושב שעבורי התוספת הלא קטנה במחיר לא מוצדקת. אני פשוט לא אנצל את זה כמו שצריך, ולכן לא הגיוני שאני אשלם יותר. גם צורת ההגשה של כל האיבזור בקליאו פחות נעימה לדעתי. הרגשה של מינימליסטיות מוזרה. וזה מוזר כי הרכב מאובזר באותה צורה ואפילו קצת יותר. אז כאן המחיר הכריע. כך או כך הרכב בהחלט נהדר.

וכן, ששמעתי על המבצע של רנו, היה רגע שאמרתי לעצמי "אאוץ', הייתי מחכה קצת והייתי קונה קליאו". אבל באמת שאני מבסוט עם הקנייה שלי ולא מתחרט. מבחינתי זה שאי אפשר להוריד לי את החיוך מהפנים כל פעם שווה הכל.

תודה לכולם על התגובות :)

!AWDSOME

פורסם

תתחדש, אוטו מאוד יפה, ואני במיוחד אוהב את הג'נטים עם חמשת העקרבים :-D

כל הכבוד גם על המחקר המקיף ובדיקת כל המתחרות, רוב האנשים פוסלים מכוניות גם מבלי לנהוג בהן.

הקליאו אכן מהנה יותר לנהיגה, אפילו די משמעותית, אבל ליום-יום אין לי ספק שהפונטו עדיפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוטו מאוד יפה (שזו כבר סיבה לדעתי להעדיף אותו על ה500). תתחדש ותהנה! :)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ואין ספק שהפונטו גם הרבה יותר מגניבה מהקליאו במראה :) אני חושב שהג'אנטים האלה יפים מאד. תתחדש וסע חכם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
כל הכבוד גם על המחקר המקיף ובדיקת כל המתחרות, רוב האנשים פוסלים מכוניות גם מבלי לנהוג בהן.

רוני

רוני, גדעון רחוק מלהיות "רב האנשים". הוא עשה לעצמו רשימה ובה כל המתחרות (גם הפחות רלוונטיות מבחינתו) ובדק אחת-אחת.

ראוי לציין כי במשך הליכי המחקר והבדיקות - היה נחמד לראות כיצד מתייחסים / מתנהלים היבואנים השונים כלפי לקוח שונה, כזה המחפש הנאה מנהיגה ותיבה ידנית

שני מושגים מאוד הזויים בעבור יבואנים מסויימים, וגם עבור סוכני מכירות מסויימים. כאן זה המקום לשבח את "קרסו" (ודרור, סוכן המכירות) וכמובן את סמל"ת (עומר היקר, מנהל מותג אבארת') על יחס נ-ה-ד-ר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפעמים צריך איש מכירות אחד בשביל לעשות את כל ההבדל. מעומר אני לא מופתע (בנוגע ליחס הטוב), אבל לקרסו באמת צריך להגיד כל הכבוד שהם דאגו להעסיק מישהו שמבין עניין (אם כי לא פגשתי אותו בעצמי, אבל אני סומך עליכם). עכשיו רק נותר לדאוג שהם אשכרה ירצו למכור מכוניות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה דווקא היה החלק הכי מהנה בכל תהליך הרכישה. מדהים כמה כל רכב שונה מהאחר. למרות שכולם מכוונים לאותו פלח שוק, כל רכב מנסה להשיג את המטרה בצורה שונה.

את האיביזה למשל היה לי דיי ברור שאני לא אקנה מפאת העובדה שהרכב מיוצר רק עם DSG. אבל נתתי לרכב צ'אנס בכל זאת, והאמת, הופתעתי לטובה. בסופו של דבר עם כל זה שאני מאוד מעריך את הDSG (נוח, יעיל, מהיר), זה לא "זה". אחרי כרבע שעה של נהיגה, הגיר הידני מאוד היה חסר לי.

!AWDSOME

פורסם

מקבץ תמונות קטן מאתמול, לאחר סשן נהיגה מהנה במיוחד.

תודה רבה לRS, על הצילומים.

RS צילם תמונות יפות עם רכב מדהים , תתחדש :-)

פורסם
תשובה? מישהו? :roll:

New Abarth Punto Evo was published at 2010 Geneva Motor Show, it has 165 PS (121 kW; 163 hp) 1.4L Multiair Turbo engine. Top speed is 213 km/h (132 mph) and acceleration from zero to 100 km/h (62 mph) is 7.9 seconds

תתחדש, עיצוב מאוד מרשים והג'אנטים פשוט מדהימים! :-o

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תתחדש גדעון, לדעתי זה אחד הרכבים הסקסיים ביותר הנעים כיום על כבישי הארץ. לא צריך לומר לך לשמור עליה כי אני בטוח שזה מה שיקרה :wink:

סע בזהירות ואולי נתראה בנסהרימרינג 8)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...