Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תכנים תלת מימדיים יעודיים (שוב בלו ריי ומשחקים תומכים של PS3 כרגע זה התוכן היחיד) מן הסתם יראו מעולה.

הבעיה שהסרט שצילמת אצל דודה שלך בבת מיצווה - לא ממש.

ליביו

ומוסיף על דבריך שבכל מצב גם אם-זה-כן יראה מדהים זה עדיין ברזולוציה מכוערת

פורסם

תכלס - עם הרזולוציה הזו - זה לא יהיה משהו.

בקיצר - וותר.

עדיף FHD טובה במחיר הזה ועודף ביד אולי , מאשר תלת מימד מפוקפקת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בעיקרון ההורים שלי קונים משהו ונשארים איתו שנים ולכן אני מעדיף מכשיר מתקדם שבעוד 5-6 שנים הוא לא יהיה כל כך ישן.

צר לי לאכזב אותך, זה לא יחזיק כ"כ הרבה זמן, זה מהונדס להתפרק בתום תקופת האחריות (משהו שאפשר להגיד כמעט על כל מוצר היום).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברים תסתכלו בהמשך העמוד של הנתונים, תחת סעיפי נתוני וידאו, יש שם מספרים שמדברים על FHD (1080P).

אם זה באמת מה שכתוב, אז ההצעה לא ראה בכלל.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...