Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

הבוקר רצינו לנסוע לטיול בצפון. נכנסנו לאוטו (טויוטה קורולה 2007 GLI אוטומטית) - והאוטו לא מניע. יש חרחור מהיר של הסטרטר, וגם חשמל כללי אבל מעבר לזה כלום. אחרי כמה נסיונות, עברנו לרכב השני (שברולט אוואו ביג 2008 אוטומטית) ולהפתעתנו - גם הוא לא מניע בדיוק באותה צורה!

 

הזמנו איש שירותי דרך שקבע בזריזות שהמצבר הלך וכמובן הציע למכור מצבר חדש. ויתרנו על התענוג והאוטו (שהונע עם כבלים) הוסע ליד המוסך.

 

המצבר של השברולט אכן כבר ותיק, אבל זה של הטויוטה בן שנה וכמה חודשים.

 

צירוף מקרים מאוד מוזר, לא? מישהו יכול להציע מה הסיבה לשתי התקלות בו זמנית?

 

תודה

×
×
  • תוכן חדש...