Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מזרן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט לגבי מזרן חדש, ולפני שאני פשוט מזמין את כל המותגים בתקציב (5-6K) לנסיון של 14 (או יותר) הייתי רוצה לשמוע חוות דעת... ההתלבטות היא בין פולירון, סימונס, סילי, ואירופלקס, בעיקר בין ארופלקס (הויטליטי הזה עם הויסקו+לטקס) לבין סימונס (ביוטירסט איילנד עם הלטקס+239746 קפיצים). ברור לי שאי אפשר לטעות לכאן או לכאן אבל אם למישהו יש משהו מועיל להוסיף לפני שאני מזמין את שניהם (או יותר) אני אשמח לשמוע.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לי יש סימונס פרו (כך נקרא הדגם). 100% לטקס. עלה 5K לפני כשנה וחצי.

אחת הרכישות הטובות ביותר שעשיתי כל החיים שלי.

ממליץ בחום לנסות.

!AWDSOME

פורסם

אין איזכור של דגם כזה בשום מקום.. אבל אם אתה בטוח שהוא של סימונס הוא כנראה 100% לטקס טבעי, כלומר הלטקס שבו הוא כולו טבעי (או טללי או משהו כזה) ומתחתיו הקפיצים שהם הרי גולת הכותרת של החברה, או שאני טועה?

הזמנתי את המזרן של סימונס מסליפנט ובמקרה נתקלתי ב"מומחים לבריאות השינה", התקשרתי והציעו לי את אותו המזרן ב4500 במקום 6000 בסליפנט.

פורסם

הכי חשוב, שיהיה לך נוח.

אין מזרון שמתאים לכולם ואין כזה דבר מזרן לא נכון

אם הגוף שלך אוהב ומסתדר לישון על הרצפה - זה המזרון הנכון בשבילך

אם אתה אוהב את המזרון הכי פלאפי (fluff) וזה היחיד שאתה קם ממנו בלי שכל הגוף כואב מה אכפת לך כל הפרסומות שאומרות שמזרן קשה עם מרכז בריאותי שעושה הרפיה וקפה זה הדבר הנכון.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לפני מספר חודשים גם אני התלבטתי מאוד.

המזרון הישן [סימונס או משהו כזה אם הדובים] קיבל גלים ולא היה נוח.

אחרי לא מעט המלצות בניהם מחברים טובים שרכשו קניתי את המזרון של פולירון.

הלכתי על הדגם הכי יקר ובזבזתי 2500 ש"ח :-) .

בהתחלה חשבתי שעשיתי טעות כי המזרון היה קשה מאוד וקמתי עם כאבי גב.

כשהתקשרתי למוכר הוא אמר לי שאין לו שום בעיה להחליף את המזרון גם בעוד חודש לאיזה מזרון שאני ארצה אבל הוא ממליץ לי לחכות ולישון על זה לפחות עוד שבוע.

באמת אחרי שבוע המזרון מאוד מאוד נוח ואני גם חושב שביצעתי את הקניה המוצלחת שלי לשנים הבאות.

[אגב את הסיבה שהמזרון לא היה לי נוח הסבירו לי מאוחר יותר בגלל שהגוף לא היה רגיל שמשהו יתמוך בו כמו שצריך ולכן הכאב.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אין איזכור של דגם כזה בשום מקום.. אבל אם אתה בטוח שהוא של סימונס הוא כנראה 100% לטקס טבעי, כלומר הלטקס שבו הוא כולו טבעי (או טללי או משהו כזה) ומתחתיו הקפיצים שהם הרי גולת הכותרת של החברה, או שאני טועה?

100% לטקס, ללא קפיצים.

קניתי בנייט-סליפ.

!AWDSOME

פורסם

10 חודשים עפ פולירון אברסט דרגה 4. תענוג.

לשמור כסף לכרית איכותית וכיסוי מזרון איכותי. אני קניתי מהולנדיה. כריות - ספורט עמינח

פורסם

בגדול מה שכתב לך דרורזי מאוד נכון. אין דבר כזה מזרן שטוב ונוח לכולם.

לנו לדוגמא היה מזרן מאוד יקר, שאשתי קנתה בזמנו, ולי הוא פשוט לא היה

נוח, היה קשה מידי ועשה לי כאבי גב.

בסוף החלטנו שקונים אחר, ואחרי הרבה חיפושים ונסיונות, קנינו מזרן של

אולימפיה. יש להם חנות מפעל בכפ״ס, וניסיתי שם כמה דגמים.

בסוף נבחר דגם במחיר בינוני יקר, לא לטקס או כל הדברים האלה, אלא

מזרן קפיצים, והוא מאוד נוח, גם לי וגם לאשתי.

מחקרים הראו שאין קשר בין מזרן קשה או רך לכאבי גב וכד׳, ושזו שאלה

יותר אינדיבידואלית. כמובן שההמלצה היא לקנות מזרן שיהיה באיכות סבירה

ולא איזה משהו עלוב שגם יהרס דיי מהר.

פורסם

בגלל זה אני אנסה כמה... באולם אי אפשר ללמוד שום דבר, וכל מזרון זה 200 שקל החלפה אז אני רוצה לנסות כמה שפחות. אני מחפש לכלוך, לא תשבוחות :p

פורסם
100% לטקס, ללא קפיצים.

קניתי בנייט-סליפ.

אין לי מה ללכלך, גם לנו יש סימונס פרו (נקנה בכפ"ס) ואנחנו מרוצים עד הגג.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...