Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב כמה וכמה פעמים שאנשים משתמשים פה בפונקציה הזאת.

עכשיו אני בדיוק קורא את הנושא הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=367518

באחד מהדפים חבר פורום פירסם שהרכב אינו גנוב כי בדק באתר של משטרת ישראל בפונקציה הזאת.

לי ישר נקפץ שממש מזמן, שהייתי ילד, הרצתי מספר רכב של הורי, שנגנב ממזמן, והרכב לא הופיע כגנוב.

אז ככה סתם, אמרתי נבדוק שוב, פתחתי תמונות מהפלאפון ומצאתי תמונה של הרכב של אבי, שנגנב לפני כחצי שנה בערך.

ואתם בטח מנחשים, " הרכב לא מופיע במאגר כרכב גנוב".

טוב נו, מה הפלא, משטרת ישראל...

* לכל השאלות שיבואו, הרכב הוכרז כגנוב דקה אחרי שגילינו שנגנב, אני אישית דיברתי עם המשטרה, אני אישית הייתי במתן העדות במשטרה.

כמובן שאם הייתי איזה קצין בכיר בטח הרכב היה אצלי אבל למה בכלל להתחיל לדבר על זה.

פורסם

אם הרכב היה מבוטח, מרגע שקיבלתם פיצוי מחברת הביטוח, הרכב כבר שייך לחברת הביטוח.

חשבת על האפשרות שאולי בינתיים הרכב או שרידיו נמצאו ונמסרו לחברת הביטוח ?

מהרגע שהוא נמצא (או שרידיו) הוא כבר אינו גנוב.

אל תשכח שחברות הביטוח מוכרות רכבים שנמצאו, ויכול להיות שמישהו נוסע בו כדת וכדין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...