Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם מעסיק צריך לשלם לי נסיעות גם אם אני מגיע בטרמפ או עם אופניים?

בהנחה שאני מקבל 5 אלף בחודש, שזה יוצא מעל השכר מינימום לשעה.

קובי

פורסם

"

כללי הזכאות

חובת תשלום הנסיעות חלה על כלל העובדים, מלבד הקבוצות הבאות:

1. עובד אשר גר בסמיכות למקום עבודתו, קרי: במרחק שלא עולה על 500 מטרים.

2. עובדים אשר תנאי התשלום הוסדרו באמצעות הסכמים אישיים או הסכמים קיבוציים אשר אושרו על ידי הגופים המתאימים- יהיו תנאי הזכאות כפופים לאותם הסכמים, ובתנאי שאינם פוגעים בעובד.

3. עובדים אשר נחשבים כבעלי מוגבלות ומועסקים על ידי מפעלים אשר משרד האוצר משתתף במימון שלהם.

4. עובדים אשר לרשותם הסעות שניתנות ע"י המעסיק מביתם למקום העבודה. "

אני מניח שזה עונה לך על השאלה.

פורסם

תודה רבה.

הכוונה שלי היא- מעסיק מוכן לשלם לי 5000, אני מבקש 5500(500 ש"ח על נסיעות).

לאחר יום יומים אני מכיר מישהו שגר לידי והוא מגיע לאזור של העבודה.

בא המעסיק ורואה שאני בסוף לא משתמש בכסף לנסיעות הוא יכול לומר אוקי אז תחזיר לי 500?

או לחלופין, בהתחשב בעובדה שניתן להגיע לעבודה עם אופניים(20 דקות רכיבה) הוא יראה את האופניים ויבקש את הכסף על הנסיעות שהוא משלם לי.

ומשהו אחרון

האם צריך לשבת ולעסוק חוזה? או שאתה מגיע לעבודה ואומרים לך אוקי תבוא וממחר תתחיל לעבוד, אתה תקבל 5000 ש"ח לחודש.

צריך לעשות חוזה או משהו?

האם על נסיעות גם מורידים מס?

תודה רבה!

קובי

פורסם

1. המעסיק חייב שלם לך החזר נסיעות. אתה כבר תחליט איך משתלם לך להגיע לעבודה.

2. אני לא מוכן לעבוד במקום שלא מוכן לחתום איתי על חוזה כאשר כל הפרטים הקטנים רשומים שם.

פורסם

בדרך כלל יש חישוב לפי מרחק.

למעסיק לא אמור להיות אכפת אם אתה מגיע על סקייטבורד או על חללית, כל עוד אין הסעות מסודרות שהוא מארגן ממקום מגוריך

הוא משלם לך סכום קבוע שנקבע בהתאם למרחק. (בדר"כ הסכומים האלה מגוחכים).

פורסם

הוא יכול לומר לי 5000 ש"ח ברוטו, זה יוצא 23 ש"ח לשעה ולכן אני לא חייב לשלם לך נסיעות?

אגב שכר מינימום שמפורסם(21 ש"ח) זה ברוטו או נטו?

קובי

פורסם
בדרך כלל יש חישוב לפי מרחק.

למעסיק לא אמור להיות אכפת אם אתה מגיע על סקייטבורד או על חללית, כל עוד אין הסעות מסודרות שהוא מארגן ממקום מגוריך

הוא משלם לך סכום קבוע שנקבע בהתאם למרחק. (בדר"כ הסכומים האלה מגוחכים).

:mm_yeah:

אם הייתה הסעה כלשהי מהיכן שאתה גר,למקום העבודה,ואתה עדיין מגיע בדרכים אחרות שעולות לך כסף - בעיה שלך.

אם אין הסעה ואתה מגיע בכוחות עצמך,או בטרמפ עם מישהו אחר,זה לא אמור להיות עניינו והוא חייב לשלם לך כל עוד אין הסעה מסודרת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש למישהו חוזה/הסכם עבודה פשוט/סטנדרטי?

אני מחפש משהו פשוט, רק שיהיה על מנת למנוע אי הבנות שעלולות להיווצר.

קובי

פורסם

מנסיון,אין שום קשר בין השכר השעתי\חודשי לבין החזר נסיעות.

אם במקום עבודה יש הסעות מסודרות ואתה משתמש בהם,אתה לא זכאי לתשלום,אבל תמיד יש לך אפשרות לקבל החזרי נסיעה ולהגיע איך שאתה רוצה:

רכב\אוטובוס\מונית\אופניים\סקייטבורד\מטוס פרטי.

אצלנו התשלום מבוצע ממחיר חופשי חודשי של אגד.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

חיפשתי בגוגל, החוזים שם די גדולים וארוכים.

אני מחפש משהו פשוט, אני סומך על מי שאני הולך לעבוד אצלו אני רק רוצה חוזה על מנת שלא יקרו מצבים של אי הבנות.

קובי

פורסם

אגב החזרי נסיעות:

אני מקבל את מה שקבוע בחוק: 21.4 ש"ח ליום החזר נסיעות. הבנתי שזה מחושב לפי מחיר יומי של חופשי חודשי. עד היום יצא לי פעם אחת להגיע לעבודה בתח"צ- אוטובוס של מטרופולין, רכבת ישראל, ואוטובוס של קווים- זו הדרך היחידה להגיע בתח"צ. זה הרבה יותר יקר מההחזר שאני מקבל- זה יוצא בערך 18 ש"ח לכיוון. שזה אומר שביום אני מפסיד 15 שקלים מכיסי רק לתח"צ.

האם המעביד חייב להעלות את סכום ההחזר? או שזה צריך ליפול עלי?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ההוצאה החד פעמים נופלת עליך,מכיוון שהמעביד נותן לך את המינימום לתח"צ,כלומר חופשי חודשי לשם הגעה לעבודה מידי יום.

אם אתה תמיד מגיע עם הרכב ובאופן חד פעמי נאלצת להגיע עם אוטובוס,אתה זה שצריך להוסיף מהכיס.

לחילופין קנה חופשי חודשי וההחזר יכסה לך את ההוצאה באופן קבוע.

ממקום עבודתי אני יודע שהעובדים הוותיקים קיבלו פר נסיעה יומית,בסה"כ זה יוצא הרבה יותר מחופשי חודשי,כניראה החוק שונה לרעת העובדים.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...