Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לינה בשדה תעופה בז'נבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הלילה האחרון.

גם ככה הטיסה מוקדם בבוקר. אז נחסוך את הרכב והמלון (ישנים מחוץ לעיר בגלל המחירים הגבוהים).

מה דעתכם על הרעיון? ישים?

האם שדה התעופה פתוח 24 שעות? - ההקשה, רק מי שיודע ובטוח!

תודה :-)

פורסם

הרעיון ישים בימים רגילים וקשה ויקר בימי תערוכות.

מייד כשעוברים את הגבול מז'נבה לצרפת זה לתוך עיירה מלאה בבתי מלון

ברמות שונות וזה במרחק 7 דקות משדה התעופה, בדוק האפשרויות שם.

שם העיירה הנו פרניי וולטר - Ferney - Voltaire.

כאן יש רשימונת של בתי מלון בז'נבה של בתי מלון בסביבות נמל התעופה

ובצד שמאל, במפה גם תראה את העיירה (אני לנתי שם):

http://www.eurobookings.com/switzerland/hotels-near-cointrin-airport.html?label=ggeben_geneva%20airport%20hotels&gclid=CK31kOnYsacCFcULfAod4FuoAA

בהצלחה ובברכה - רפי לין

פורסם

לגבי ז'נבה אני לא יודע אבל בשדות תעופה אחרים זה יותר מישים, כל שדות התעופה בעולם פתוחים 24 שעות ביממה ולרוב יש ספות וכיסאות שאפשר להשפך עליהם.

לי אישית יצא כבר מספר פעמים להעביר לילות בשדות תעופה פעם אחרונה הייתה בבלגיה כאשר היה לי 12 שעות בין טיסות.

אין לך מה לדאוג לא אמורה להיות לך שום בעיה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הכי טוב זה להכנס (בתשלום או לא, תלוי בכרטיס הטיבה או כרטיס האשראי) לאחד הטרקלינים שיש בשדה התעופה.

יש בחלקם אזורי מנוחה בהם ניתן לישון ולהתקלח וכמובן לגלוש באינטרנט ולאכול ארוחות קלות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי דעתי כשיש הפרש של 12 שעות ומעלה בין טיסות מגיעה לך מלון מהנמל או מחברת התעופה בחינם! :)

פעם הבאה תבדוק את זה...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

טרקלין עסקים ניתן להיכנס 3 שעות לפני.

בנמל תוכל לישון אך לא תוכל לעבור אפילו כרטוס. שלא לדבר על בידוק בטחוני ובטח שלא דיוטי פרי (טרקליני עסקים נמצאים אחרי הבידוק ולכן זה לא רלוונטי) מכיוון שכרטוס מתחיל 3 שעות קודם.

אלא אם מדובר בקונקשן.

פורסם

סע למרכז ז'נבה, תאכל בקפה דה-פארי (פריז), תישן איפה שבא לך, תחזור, תגיד לי תודה.

בשדה התעופה בציריך יש חדרים שניתן להשכיר לשינה למספר שעות. לא יודע איך זה בז'נבה. חפש מידע באתר של השדה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא משלה את עצמי שהעצה הזאת תשכנע מישהו, אבל באמת שלא הייתי ממליץ לשחק עם דברים כמו שינה דפוקה לפני טיסה. עדיף כבר לא לישון בכלל מאשר להירדם על איזה ספסל ולקום עם כאבי גב או צוואר תפוס. תאמין לי שזה הדבר האחרון שאתה רוצה שיטריד אותך במהלך הטיסה.

בכלל, כל הקטע הזה של חסכון כפייתי... ככה לא עושים את זה. אם אין לך כסף, תטוס פעם אחרת, כשיהיה. אם תחפש לחסוך כל גרוש, בסוף תהנה הרבה פחות מאשר אם תעשה זאת כמו בן אדם, עם תקציב נורמלי ושקט נפשי. אתה נשמע כמו בחור צעיר, וחבל לאמץ גישה כזאת לחיים. אלה מאיתנו שלא נולדו למשפחה עשירה עובדים קשה בשביל הכסף, ואם כבר אתה הולך להנות, אז תהנה כמו שצריך, ואל תחפש לחסוך בכל דבר.

לי אישית יצא כבר מספר פעמים להעביר לילות בשדות תעופה פעם אחרונה הייתה בבלגיה כאשר היה לי 12 שעות בין טיסות.

מהיכרות די רחבה בשנים האחרונות עם נמלי תעופה באירופה, זאת לא תמיד חוויית שינה נעימה.

בבריסל למשל, הספות המרובעות עם העיצוב המתוחכם שלהן הופכות כל תנומה של 10 דקות לסיוט, ומשאירות אותך עם גב כואב.

בנמלי תעופה מסויימים שבהם אין טיסות בלילה, יש סובלנות מאד נמוכה לתופעת השינה במסדרונות, דווקא בגלל טיפוסים כמו פותח השרשור שמחפשים לחסוך עוד כמה עשרות יורו על מקום לינה נורמלי.

בקיצור, אם בוחרים להישאר בנמל, כדאי להתנהג כמו בשמירה בצבא - לקרוא, לשמוע רדיו, לעשות פטרול, להתסכל על המטוסים, לשתות קפה וכיו"ב. לישון אפשר אח"כ, במטוס או בבית.

לפי דעתי כשיש הפרש של 12 שעות ומעלה בין טיסות מגיעה לך מלון מהנמל או מחברת התעופה בחינם!

אוי, איך אני אוהב את העצות האלה... מגיע לך... חינם... מי אמר לך בכלל שזה שתי טיסות עם הפרש? הבחור טס ככל הנראה לתערוכה שמתקיימת בז'נבה ואז חוזר לארץ, אז על איזה הפרש מדובר בדיוק? לקחת בכלל את הזמן לקרוא את ההודעה המקורית?

פורסם

לגבי הלינה בחינם כנראה הוא דיבר אלי... אבל בלי קשר.

השדה תעופה בבריסל הוא אחד השדות תעופה הבינלאומיים המסריחים והעלובים שעברתי בהם בחיי, שלא תבין לא נכון ה12 שעות האלה היו סיוט אני גם חלק מהזמן יצאתי לעיר (שמשעממת להחריד בפני עצמה) אבל הגעתי לפנות בוקר ולא היה לי ברירה אלא לישון קצת שם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
... כאשר היה לי 12 שעות בין טיסות.

כשיש הפרש של 12 שעות ומעלה בין טיסות...

מתנצל על ההערה המיותרת שלי. איכשהו פספסתי את זה... :oops:

פורסם

השיקול העיקרי הוא ממש לא החיסכון.

אלא העובדה שהטיסה ממש מוקדם בבוקר. מפחד להפסיד אותה.

אני לא משלה את עצמי שהעצה הזאת תשכנע מישהו, אבל באמת שלא הייתי ממליץ לשחק עם דברים כמו שינה דפוקה לפני טיסה. עדיף כבר לא לישון בכלל מאשר להירדם על איזה ספסל ולקום עם כאבי גב או צוואר תפוס. תאמין לי שזה הדבר האחרון שאתה רוצה שיטריד אותך במהלך הטיסה.

בכלל, כל הקטע הזה של חסכון כפייתי... ככה לא עושים את זה. אם אין לך כסף, תטוס פעם אחרת, כשיהיה. אם תחפש לחסוך כל גרוש, בסוף תהנה הרבה פחות מאשר אם תעשה זאת כמו בן אדם, עם תקציב נורמלי ושקט נפשי. אתה נשמע כמו בחור צעיר, וחבל לאמץ גישה כזאת לחיים. אלה מאיתנו שלא נולדו למשפחה עשירה עובדים קשה בשביל הכסף, ואם כבר אתה הולך להנות, אז תהנה כמו שצריך, ואל תחפש לחסוך בכל דבר.

מהיכרות די רחבה בשנים האחרונות עם נמלי תעופה באירופה, זאת לא תמיד חוויית שינה נעימה.

בבריסל למשל, הספות המרובעות עם העיצוב המתוחכם שלהן הופכות כל תנומה של 10 דקות לסיוט, ומשאירות אותך עם גב כואב.

בנמלי תעופה מסויימים שבהם אין טיסות בלילה, יש סובלנות מאד נמוכה לתופעת השינה במסדרונות, דווקא בגלל טיפוסים כמו פותח השרשור שמחפשים לחסוך עוד כמה עשרות יורו על מקום לינה נורמלי.

בקיצור, אם בוחרים להישאר בנמל, כדאי להתנהג כמו בשמירה בצבא - לקרוא, לשמוע רדיו, לעשות פטרול, להתסכל על המטוסים, לשתות קפה וכיו"ב. לישון אפשר אח"כ, במטוס או בבית.

אוי, איך אני אוהב את העצות האלה... מגיע לך... חינם... מי אמר לך בכלל שזה שתי טיסות עם הפרש? הבחור טס ככל הנראה לתערוכה שמתקיימת בז'נבה ואז חוזר לארץ, אז על איזה הפרש מדובר בדיוק? לקחת בכלל את הזמן לקרוא את ההודעה המקורית?

• תוכן חדש...