Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לינה בשדה תעופה בז'נבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם בוחרים להישאר בנמל, כדאי להתנהג כמו בשמירה בצבא - לקרוא, לשמוע רדיו, לעשות פטרול, להתסכל על המטוסים, לשתות קפה וכיו"ב. לישון אפשר אח"כ, במטוס או בבית.

אני אומר את זה מנסיון אישי, בכנות.

לישון בשדה התעופה זה נושא בעייתי - בגלל הגב, בגלל כאבי הראש אח"כ וגם בגלל המזוודות (אלא אם כן יש שם שמירת חפצים).

בלי קשר, אני רואה באתר שלהם שגם אין המראות או נחיתות בין חצות ל-6 בבוקר, מה שמעלה אצלי את התחושה שהנמל סגור,

וגם את החשש שלא יתנו לך להישאר שם למשך הלילה. התחושה הזאת מתחזקת כאשר אני קורא את ההודעה הבאה:

For security reasons, the terminal T1 is closed from 00:00 am to 04:00 am.

The French sector is closed from 11:00 pm to 04:30 am.

It is not allowed to stay inside during this time.

If you can not afford a night in a hotel, we suggest you to contact a youth hostel.

אתה מוזמן לבדוק איתם טלפונית כדי לדעת בוודאות: http://www.gva.ch/en/desktopdefault.aspx/tabid-79/
פורסם
אני אומר את זה מנסיון אישי, בכנות.

לישון בשדה התעופה זה נושא בעייתי - בגלל הגב, בגלל כאבי הראש אח"כ וגם בגלל המזוודות (אלא אם כן יש שם שמירת חפצים).

עברתי הבוקר בשד"ת של ציריך, יש לוקרים כמו זבל, אפשר להניח שהדבר נכון גם לז'נבה, אם כי אני לא זוכר בוודאות. (לא הייתי שם מאז תערוכת ז'נבה 2008 והזכרון כבר לא משהו בגילי).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נכון לשנה שעברה- יש שמירת חפצים.

חבר ואני השארנו שם את המזוודות שלנו ושמנו פעמינו לתערוכה, לפני שהתמקמנו בבית המלון.

גם הטיסה שלנו הייתה מוקדם בבוקר אבל העדפנו להתחיל את היום כמו שצריך, מבית המלון, בדיוק מהסיבות שהזכיר דריש.

(קצת התאכזבנו לגלות שבשעות הבוקר המאוד מוקדמות אין תחבורה ציבורית וצריך להזמין מונית לשדה תעופה- עסק לא זול).

תהנה ותבלה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התערוכה הייתה מצויינת ב"ה.

הלינה בשדה התעופה הייתה ככה-ככה, בעיקר בגלל כסאות לא נוחים ובגלל שמכבים את החימום בלילה.

אבל מה שגרם לי לעשות את זה אינו החיסכון - אלא העובדה שאני שומר שבת ופחדתי פחד מוות לפספס את הטיסה.

פורסם

סבבה, העיקר שנסעת והגעת חזרה בשלום.

אז אני מסיק מדבריך שטרמינל T1 היה פתוח בשעות הלילה, בניגוד למה שנכתב באתר? או שהמראת מטרמינל אחר?

פורסם

אכן הטרמינל נסגר בין 12 ל-4 בלילה, אבל לא מוציאים את מי שכבר בפנים.

אגב, איזה טרמינל יש חוץ מטרמינל 1? (אני מקווה שאני לא מטעה אותך)

פורסם

טוב לדעת, תודה על ההסבר.

מעולם לא טסתי משם, שנה שעברה הגעתי לז'נבה בנסיעה מספרד.

אני מניח שאולי מלבד טרמינל 1 יש גם עוד איזה מסוף שרות למטענים, אבל לא מעבר לכך.

סה"כ מדובר בנמל די קטן שמשרת אוכלוסיה מצומצמת של אנשי עסקים. (ופעם בשנה, גם חובבי מכוניות...)

פורסם

ישנם לפחות שני טרמינלים בז׳נבה, ולמעט אנשי עסקים וחובבי הגה, הם משרתים המוני גולשים בעונת החורף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...