Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 236
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתוך YNEY

מהחקירה עד כה עולה ששביט הגיע מכיוון מערב על כביש 5 ופנה במחלף מורשה לכיוון דרום, כדי לעלות על כביש 4. באותו נתיב, פתחה מכונית גולף שחנתה בשוליים בנסיעה, ופנתה שמאלה לכיוון אי תנועה. שביט התנגש בעוצמה בצד השמאלי של המכונית, ונהרג במקום.

כמו"כ, שימו לב לתמונה הבאה (מתוך HNN) :

552997670_2128500212.jpg

מבלי להקדים את מסקנות חקירת המשטרה ובהנחה שמה שהתפרסם ב-YNET הוא אמת, מה שאותו נהג בגולף עשה לטל זה פשוט הוצאה להורג - לא פחות. מהתיאור עולה שהוא חנה באיזור שבו עומד תמרור האין כניסה. במקום יש נתיב האצה מאוד ארוך ונוח שמאפשר השתלבות קלה ובטוחה לכביש 4. מה שאותו נהג עשה זה לחתוך את נתיב ההאצה מתוך כוונה להשתלב בכביש 4 בלעדיו.

שום נהג שפוי לא יבצע פעולה חסרת היגיון ומסוכנת שכזאת. התאונה הזאת היא תוצאה של שילוב הרסני במיוחד בין חוסר תשומת לב, טפשות ומחסור בחוש היגיון בסיסי. חבל שאת המחיר נאלץ לשלם אחד מבכירי כתבי הרכב של ישראל. אני מקווה שהשופט ידע לייחס לכך את ההשלכות המשפטיות המתאימות.

מאחל לו שינוח בשלום על משכבו :cry:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אסון כבד, אם טל"ש נהרג על אופנוע עם כל הנסיון והמיגון שבעולם, הייתי מפחד לעלות עם דו"ג על כבישי הארץ.

יהי זכרו ברוך.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני לא מאמין, טל"ש מת? :shock::cry:

יהי זכרו ברוך

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יום אבל לתרבות המוטורית בארץ .

לא נתפס העניין.

יהי זכרו ברוך, שינוח על משכבו בשלום.

ת.נ.צ.ב.ה

ושוב לשבת ולראות את זה בחדשות, וזה לא ניתן לעיכול !!

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• אחראי פורום
פורסם
אני זוכר את התחושה כששמעתי על לכתו של אברהם פורת.

גם אותי זה החזיר אחורה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-915408,00.html

הספדים שכתבו קולגות לפורת, בינהם טל שביט. מצמרר.

אירוני וכואב מאוד ששניהם סיימו את חייהם על הכלים שהכי אהבו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני חושב מה לכתוב, והאצבעות שלי רועדות. לפני מספר שעות קיבלתי את הטלפון שבישר לי על הבשורה.

לצערי את הטלפון הזה קיבלתי כששהיתי בבית חולים, בגלל תאונה דו גלגלית אחרת...

טל היה איש יקר, איש מיוחד, מהסוג שאין הרבה כמותו ודווקא אותם לוקחים מוקדם כנראה.

אני לא אשכח את הפעם הראשונה שהתייעצתי עם טל, זה היה לגבי בעיה רפואית כלשהי שמנעה ממני לרכוב על אופנועי ספורט.

הוא הקשיב, ייעץ, עזר, הפנה למי שצריך, לא חסך בעזרה. מאז עברו הרבה שנים, ודרכינו נפגשו שוב ושוב במאורעות שונים.

פעם הוא בא לנהל אירוע דריפטים שהדרכתו במסגרתו, פעם הוא בא לסקר אייטם עיתונאי שגם אני הייתי בו, ותמיד תמיד בשנייה הראשונה:

החיוך, ה"מה נשמע" הזה, לחיצת היד הלבבית... וכמובן - הידע האינסופי שרק נשפך ממנו לכל כיוון, בכל הזדמנות.

אומרים שאלוהים לוקח אליו את הטובים ביותר, אני לא מאמין באלוהים, אבל עדיין הטובים ביותר נלקחים בכל מקום שאליו מופנות עיניי...

רק השבוע בקורס יהדות באונ' המרצה מלמל את "מזמור לדוד" ואני המשכתי בנקודה שהוא הפסיק בגלל שאני זוכר אותה בעל פה,

אני לא מאמין שמחר אני אשמע את התפילה הזו שוב פעם, ועוד על טל שביט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מתוך YNEY

כמו"כ, שימו לב לתמונה הבאה (מתוך HNN) :

552997670_2128500212.jpg

מבלי להקדים את מסקנות חקירת המשטרה ובהנחה שמה שהתפרסם ב-YNET הוא אמת, מה שאותו נהג בגולף עשה לטל זה פשוט הוצאה להורג - לא פחות. מהתיאור עולה שהוא חנה באיזור שבו עומד תמרור האין כניסה. במקום יש נתיב האצה מאוד ארוך ונוח שמאפשר השתלבות קלה ובטוחה לכביש 4. מה שאותו נהג עשה זה לחתוך את נתיב ההאצה מתוך כוונה להשתלב בכביש 4 בלעדיו.

שום נהג שפוי לא יבצע פעולה חסרת היגיון ומסוכנת שכזאת. התאונה הזאת היא תוצאה של שילוב הרסני במיוחד בין חוסר תשומת לב, טפשות ומחסור בחוש היגיון בסיסי. חבל שאת המחיר נאלץ לשלם אחד מבכירי כתבי הרכב של ישראל. אני מקווה שהשופט ידע לייחס לכך את ההשלכות המשפטיות המתאימות.

מאחל לו שינוח בשלום על משכבו :cry:

לפי התמונה רואים את השברים על האי תנועה. ז"א שהדו גלגלי לא היה אמור להיות שם, גם על סמך אישור נסיעה בשוליים. אי תנועה הוא לא שוליים.

גם אני רוכב דו גלגלי. כשאני נוסע על השוליים, ומגיע לאי תנועה, אני חוזר לכביש, עובר את האי תנועה, ואז חוזר לשוליים.

האשמה היא דו כיוונית פה. סימני הדם בהמשך למכסה המנוע, על הרצפה, דווקא מראים שהרכב לא היה בתנועה. אלא בעמידה. אחרת, הוא בלם ממש מהר.

ת.נ.צ.ב.ה

לגבי הזכרון, גורלו של אדם להישכח. אני מקווה שכולם יוכלו לחוות את הרגע האחרון שלהם כשהם עושים את מה שהם אוהבים. לשם מגיעים רק הגדולים.

פורסם

אני פשוט בהלם. חברה שלי (וגם הכלב) נבהלה מצרחת ה"לא" שהרעידה את הבית.

כתב מחונן ואיש אהוב, אתה תחסר כ"כ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...