Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרום שיפוץ - סמוראי 84

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום :-)

על הפרק שיפוץ מקיף לסמוראי שלי, מודל 84.

1) כרגע הרכב חייב בבדיקת "מעבדה מוסמכת", אשמח לדבר (יעני בטלפון) עם מישהו שמבין בעניין או שעבר את הבדיקה הזו. מה בודקים ואיך להכין את הרכב, ומה קורה אם נכשלים? (זה כמו טסט חוזר?)

2) אני מחפש מידע על פרויקטים של שיפוץ מקיף לסמוראי שנעשו בארץ. אם אתם מכירים מישהו בעל ניסיון (בעל רכב או מוסך/סדנא) שעברו את החוויה אשמח לשמוע.

תודה

:-)

והדרך עודנה נפקחת לאורך...

• אחראי פורום
פורסם

מאיפה אתה?

לאבא של מוסכניק שאני מטפל אצלו יש סמוראי ארוך 87' שהוא פירק לחלוטין והרכיב מחדש. נראה מדהים. נמצא בצפון.

גם הסמוראי (88') שהיה לי עבר שיפוץ חלקי.

מה אתה מתכנן?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

י-ם...

תוכל בבקשה לשלוח לי את שמו והטלפון בהודעה פרטית?

אני מתכנן להחזיר אותו לכביש לנסיעות יומיומית ולטיולים כי אין לי רכב כרגע, במקביל לערוך רשימת ריג'קטים ולתכנן את סדרי העדיפויות של השיפוץ. בגדול אני רוצה אותו לעוד 27 שנה אם לא יותר, גם השתתפות חובבנית במרוצי ניווט על הפרק...

והדרך עודנה נפקחת לאורך...

• תוכן חדש...