Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לא מזמן רכשתי פיאט פונטו ספייס שנת 2003, ידנית

מרוצה מהאוטו עד הגג, צריכת דלק מצוינת והכל, נוח, זריז על הכביש, נראה נחמד, באמת הכל מצוין. מודה ל carsforum על ההמלצה ללכת על הרכב הנ"ל.

הדבר הראשון שעשיתי אחרי הרכישה (והבדיקה שלפני הרכישה) הוא להתייעץ עם מכונאי רכב, מכר של המשפחה כבר הרבה מאוד שנים.

עשינו טיפול לאוטו (2000 ק"מ בערך לפני המועד הדרוש, אבל חפיף. רכב מושקע מחזיר את ההשקעה ברמת נסיעה טובה יותר ובאמינות), בטיפול החלפנו בין השאר בלמים (רפידות+צלחות), לבלמים של remsa שהומלצו בחום פה ע"י חברי הפורום, בעיקר למכוניות אירופאיות קטנות (פונטו/206/קליאו וכו')

אני חייב להגיד שאכן הבלימה מעולה, אבל הרכב החל בזמן האחרון לחרוק בצורה מדאיגה.

החריקות חזקות מאוד בתחילת כל נסיעה (ושאני אומר "חזקות מאוד" אני מתכוון לכל השכונה שומעת. משהו היסטרי.), ונעלמות כמעט לחלוטין בהמשך הנסיעה. החריקות מופיעות בכל בלימה, אבל בבלימה לעצירה החריקות חזקות יותר. לפני שאני רץ שוב למכונאי, למישהו אולי יש רעיון מה הבעיה?

אחי שמבין ברכבים קצת יותר ממני טוען שאלו הבלמים החדשים, שצריכים לעבור לפחות 600-800 ק"מ לפני שיתיישבו כמו שצריך, אבל לדעתי הרעש בכלל בא מאיזור הגלגלים האחוריים. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

*יש לציין שלמרות החריקות, אין שום התנהגות מוזרה של הרכב או שינוי בנסיעה, או בבלימה.

תודה מראש לעונים.

פורסם

אני חושב שיש שני רעשים שונים :

1. - חריקות\שריקה בתחילת הנסיעה, כאשר הרכב קר, וזה לא קשור לבלמים.

לדעתי הרעשים האלה קשורים לרצועת אביזרים (אולי צריך להחליף אותה או את אחד המותחנים).

2. רעשים\חריקות בבלימה.

התופעה הזאת קיימית בהרבה רכבים עם צלחות\רפידות בילום תחליפיות.

האמת, גם ברכב שלי יש שריקות מהבלמים (תחליפיים מתוצרת איטליה) - למדתי לחיות עם זה.

אתה אומר שהרעשים מכיוון הגלגלים האחוריים? צריך לגשת למוסך ולפרק גלגלים לבדיקת בלמים אחוריים.

למעשה, בביקור אחד במוסך אפשר לטפל בשתי הבעיות.

נ.ב. -אני אישית לא "מחזיק" מרפידות של REMSA, אבל זהו רק דעתי בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם יש לך בלמי תוף מאחורה, תגש למוסך לפירוק וניקוי, יכול להיות שצריך גם לכוון שם את הבלמים.

היו לי חריקות כאלה ששומעים בכל השכונה מבלמי התוף בגלגלים האחוריים ולאחר שניקו את התופים (מצטבר שם מן אבק כזה מסנדלי הבילום) ושפשפו מעט את הסנדלים עם נייר לטש עדין. הבעיה נעלמה (וחזרה שוב אחרי שנה ושוב ניקוי...).

פורסם

תודה על העצות, אני חושב שאגש השבוע למוסך וזהו, לדעתי מדובר בתופים מאחורה (בפונטו יש תופים, עד כמה שזכור לי)

platinum, אתה יכול להגיד לי מה בערך העלות של פירוק וניקוי?

פורסם

צר לי אך אין לי יכולת להעריך את העלות מפני שאצלי ביצעו את זה כשבאתי לטיפול 10,000 במוסך הקבוע בו אני מטפל. לא ביקשו תשלום נוסף עבור זה.

• תוכן חדש...