Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,אחרי חיפושים ארוכים,קניתי היום פיג'ו 206 CC.

כמה שאלות,בשביל לחדד לי את הזכרון ולהסיר ספקות מלבי.

-משום מה היום אחרי הקניה שמתי לב שמד המהירות נשאר על ה-0 ולא זז בשום מהירות.א,יכול להיות שזאת בעיה ידועה ואולי אתם יודעים איך/איפה מסדרים אותה?וגם הלוח פלסטיק של השעונים מלוכלך מבפנים והייתי רוצה לדעת מה העלות של חדש כולל עבודה.

-יש באוטו על הקורה 2 שעונים ליופי בלבד(שעון גדישה וואקום).לפי מה שידוע לי זה שינוי במרכב ושוטרים לא בדיוק אוהבים את זה,אבל השאלה אם זה חוקי?(היום במקרה עצרו אותי לביקורת[כן על היום הראשון עם האוטו]והוא לא העיר לי על זה)או אפילו אם זה חוקי אם בכל זאת כדאי לי להוריד כי זה מושך למשטרה את העיניים...

-הבעלים הקודמים השאיר לי מערכת הכוללת מסך דיוידי נשלף 7 אינץ'.מותר מבחינת חוק?

ודבר אחרון זה קסנון שאני יודע שזה לא חוקי ואוריד אותם מחר.

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

שעונים בקורה וקסנון לא חוקי,לגבי שעון המהירות,אם לא נדלקת נורת הזרקה והרכב מתנהג בסדר,כנראה שמדובר בתקלה בלוח המכוונים,כל מכון ספידומטרים יכול לתקן זאת וגם את פלסטיק החיפוי.

פורסם

אם הרכב שלך לא מוגדש (הסיכוי לכך קטן) - אז השעונים על הקורה מיותרים גם לדעתי, ויכולים באמת סתם למשוך תשומת לב מיותרת.

לגבי שעון המהירות - אתה יכול לפנות לחבר הפורום "אוו ספידומטרים" (http://www.avo-spd.co.il/) שהינו חבר הפורום (מכון מומלץ לספידומטרים ולוחות שעונים לרכב).

alfa 156 2.5.

פורסם

שבת שלום חברים.

מקפיץ את השרשור לעוד שאלה קטנה.

אמרתם שמסך דיוידי לא חוקי.

היום הייתי אצל חשמלאי רכב בשביל לפרק את הקסנון ושאלתי אותו לגבי המסך הזה והוא אמר שכל עוד יש איתי עוד מישהו ברכב אז מותר וזה חוקי.אמת?

תודה.

פורסם

סעיף 6718 - הזמנה לדין(0 נק') - תצוגה הנראית לנהג

נהגת ברכב הנ"ל בזמן שהופעלה בו תצוגה הנראית ממושב הנהג בניגוד לתקנה 28א' לתקנות התעבורה.

הסבר

התקנה קובעת כי ברכב מנועי המצוי בנסיעה לא תופעל תצוגה הנראית ממושב הנהג. יותקן ברכב מנגנון לניתוקה בהיות הרכב בנסיעה ולא ינהג בו אדם אלא אם נותקה התצוגה כאמור, במידה ומוצג לשוטר היתר הפעלה של תצוגה כזאת אין לדווח. אין לאכוף תצוגת גי.פי.אס. מכשיר לנווט, מערכות תצוגה המשמשים רכב צה"ל ומשטרה ומערכות תצוגה נסיעה לאחור.

האם המסך ניתן לכוונון כך שהוא יופנה לצד אחד בלבד?

במידה ואין זה כך, המסך קבוע, אין כל אמת בדברי המתקין.

לראיה פס"ד זה.

בנוסף, קיימת כבר עתה הצ"ח בכנסת שתאסור התקנת DVD בכלל בחלק הקדמי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בעיה במד מהירות יכולה לנבוע גם מחיישן מהירות המורכב על הגיר

בעיה חדוע ברכבי PSA

עלות כ-360 ש"ח

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

סידרתי את הבעיה של השעון מהירות.הבעיה הייתה 2 מחשבים שנשרפו.העלות הייתה 350 ובנוסף הפלסטיק של השעון היה מלוכלך מאוד(הוא אומר שזה מספריי לדשבורד ששמים על הפלסטיק) ושילמתי 50 ש"ח לליטוש,והוא עשה עבודה מעולה.

בקשר למסך,

אין אופציה לכוון אותו לצד של הנוסע.האופציה היחידה היא להכניס אותו פנימה והוא משתלב עם הפאנל(בקיצור פאנל דיוידי נשלף).

בכל אופן אני לא הולך לשים סרטים או משהו כזה.סתם נחמד שיש מסך טאצ' עם תצוגה של הרשימת שירים שאפשר להעביר בעזרת לחיצה.

פורסם

כל עוד המסך אינו עובד בזמן נהיגה ומציג סרטים זה בסדר גמור ואין בעיה.

תתחדש על הרכב, סע בדרכים טובות, ודאג לטפל בו בזמן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ומי שיש לו דאבל דין מקורי שמראה תצוגת שירים ותחנות רדיו ? (לא סרטים)

גם לא חוקי?

מעניין שקונה הרכב לא מוטרד מכך שהספידומטר לא תקין ואי אפשר לדעת כמה זמן הוא אינו תקין,

כך שיש סיכוי שהק"מ הנספר ברכב איננו אמיתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...