Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת פרוייקט, כמה חברים ואנוכי רוצים לבנות רכב חשמלי על בסיס רכב קיים.

למרות שכבר קיימים רכבים חשמליים, יש לנו כמה רעיונות שיכולים להפוך את הקונספט למשהו הרבה יותר יעיל ומעניין, ואולי גם אפשרי מבחינה כלכלית.

לפי מה שאמרו לי בבנקים, הם רוצים לראות בדיוק במה הם משקיעים ולא רק דיבורים באוויר.

אז יהיה אפשר לשבת ולבנות תוכנית קונקרטית.

השלב הראשון הוא יצירת אבטיפוס.

כבר שוחחתי עם כמה אנשים פה בפורום בהודעות פרטיות אבל עכשיו מגיעים לשלבים של התכל"ס.

בשביל זה אנחנו צריכים להשיג כמה מרכיבים חיוניים.

הראשון הוא מצבר של פריוס, או סדרה של מצברים שיכולים לעמוד בעומס יחסי של הפעלת מנוע ישירות מהם, בזמן שהם נטענים ממקור אחר.

המרכיב השני הוא מנוע חשמלי של לפחות 70 KW, שבאופן אידיאלי יכול להגיע ל3000-4000 סל"ד.

אם הוא משתמש במתח של 220V, מעולה!

יש כבר מנוע שבו אפשר להשתמש בגרסת ייצור (GE מייצרים אותם לשימוש תעשייתי) אבל כרגע אין את האפשרות להשיג אחד בארץ.

מישהו יודע איפה מוכרים רכיבים כאלו בארץ במחירים שפויים?

אפילו משומשים?

אני לא המהנדס של הפרוייקט ולא מתיימר להבין בכל מני עניינים טכניים. אני רק יוזם הרעיון ומארגן של צוות החשיבה.

חשוב להבהיר שזה לא פרויקט של בית ספר או של ילדים קטנים.

אם זה מצליח, יהיו לזה השלכות באירופה ואנחנו מקווים שגם בארץ.

פורסם

תוכל לצור קשר עם החברה האלה לרעיונות, הם הפכו סוויפט לחשמלית. תורמת האיברים הייתה מלגזה :)

http://www.forkenswift.com/

לפי מה שהבנתי הם שמרו על הגיר המקורי ועכשיו הרכב הוא חשמלי 5 הילוכים ללא קלאץ' , לא נכנסתי לזה לעומק אבל הם סיימו את הפרוייקט בעלות של 700 דולר.

פה יש לך רשימה וגלריות של למעלה מ3000 הסבות :

http://www.evalbum.com/

זה מדהים במה אנשים משתמשים, טרקטור ישן, אופנוע, מיאטה, דיאבלו ועוד....

haters will hate

• תוכן חדש...