Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

GOLF

+1   ריח עדין, ומחזיק המון.

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מוזר,

אוטודיפו באשדוד טוענים שלא היה ולא יהיה להם פחיות קליפורניה..

רשת של ליצנים [רק לבעלי אוטו לבן? חח] עם מחירים לא שפויים.

מצאתי פה אתר שמוכר 3 פחיות ב-33 שקל

http://www.hevrutadeal.co.il/products/%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F%20%D7%9C%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%AA%20%D7%A8%D7%99%D7%97%20%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%94/

יש אפשרות לדואר רשום ב-10 שקלים.

[כלומר: 3 פחיות ב43 שקלים - 14.3 שקל ליחידה]

הזמנתי 6, אם תרצו אעדכן כשמגיע.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם

מצחיקים אוטודופו. לא מספיק שהם יוצאים במבצע רק לרכבים לבנים (מעניין אם הם בודקים את זה פיזית)

המחיר "הרשמי" לפני הנחה עומד על 20 ש"ח ליחידה. (מתי שילמנו מחיר כזה, איני זוכר)

פעם אוטודיפו היה בילוי מועדף על גברים. היום? זה רק ביקור על הדרך.

מעבר לזה כבר ציינתי שבאופיס דיפו זה נמכר ב 12 ש"ח.(בקניית 2 יחידות)

פורסם
מה ריחות שהזמנת?

קיבלת כבר את הרייחנים?!

אני חושב להזמין כמה של דיאור ופאקו רבאן ולא סגור על כמה הם מוצלחים(עמידות+הריח של הבושם עצמו)

לא זוכר מה הזמנתי, אבל בקבלה רשום את הפירוט הנ"ל אם זה עוזר לך:

ʷˀ 1 13.50 Caribi VIP 007 9d56c594-8770-4c35-b4d0-3dbe079dda08ˀ 1 13.50 Caribi VIP 999 fe84cb4f-5053-4692-97b3-444acce23d2dˀ 1 13.50 Caribi VIP 507 1aca0a81-f4e7-4e94-b66de5218eddf63bˀ 1 13.50 Caribi VIP 501 ae72a2fe-8ce4-46e5-bc12-f6d20b969c56

הזמנתי ב29.12.16 ונכון להיום (10.1.17) לא קיבלתי.

באתר רשום שליחות מהירה עד 3 ימי עסקים.

התקשרתי היום ודיברתי עם מישהו בשם סלומון אשר אמר שיבדוק את הנושא ואני מחכה שיחזור אלי.

לדבריו ההזמנות של סוף דצמבר כבר יצאו ממזמן.

עם איכות השירות של דואר ישראל, אני לא אתפלא שיצא בזמן והדואר פישל אבל עדיין לא יודע מה קרה.

מקווה לטוב...

פורסם

נשמח לעדכון לגבי ההתרשמות והאם לדעתך המוצר שווה את הכסף.

ניסיתי לחפש באתר לגבי אפשרות לתשלום בפייפאל ולא מצאתי איזכור (צריך להירשם לאתר, להגיע לשלב

ההזמנה ורק אז להיחשף לאפשרויות התשלום). אשמח אם תציין מהן אפשרויות התשלום שהוצגו בפניך.

פורסם

האינוויקטוס מזכיר מאוד את הבושם, אך ללא הניחוח אקווא הקליל שיש לבושם( מכיר את הריח כי זה הבושם היום יומי שלי ונעשתה השוואה אחד ליד השני) לגבי תשלום היה לי רק אשראי, לא ראיתי אם היה פיפאל או משהו אחר, עמידות הזמן יגיד, בינתיים מוקדם לשפוט , הרייחן מגיע בסיגנון ריחן שאתה מקבל אחרי שטיפה, פשוט בלי יותר מידי פנזי, 13 שקל אם יחזיק שלושה שבועות אז סביר, פחות , לא שווה( קליפורניה מראה סימנים גם אחרי חודש בשימוש נכון)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

כן, גם אני חשבתי שהולך להיות בקבוקון או עץ ריח מפלסטיק(שבדרך כלל עמיד יותר מהחומר הקרטוני שממנו עשוי רייחן זה)

אגב הריח בקושי מורגש בחלל הרכב(עדין מאוד)

פורסם

אני בד"כ מעדיף ריח של "כלום".

יש לי תרסיס ריח כלשהו של זהר דליה כבר למעלה משנה, ועוד לא גמרתי שליש. אם אני מרסס ומסיע אנשים לרוב הם מתלהבים.

דודה שלי מרססת בזה את הבית. :lol:

פורסם

אני גם משתמש ברייחנים של caribi גם לי היתה הרגשה שהם עדינים בהתחלה ובאותו הזמן אני מקבל מחמאות מחברים שנכנסים לרכב שברכב יש ריח טוב ועשיר

חושב שהרייחן הזה עובד כמו בושם רגיל...

לפחות הוא לא משעמם כמו כל הריחות בשוק הוניל והבבל גאם הזה

• תוכן חדש...