Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..מה שלומכם.?

אז ככה..

1:האם שווה לי להשקיע 2500 ש"ח על ביאנקי 89.?או שכבר עדיף לי להשקיע 6000 ש"ח

על פיאט אונו 92' עם 1100 סמ"ק FIRE..?

דרך אגב..הפיאט הזאת מדהימה ביופיה עם כל מיני תוספות של איבזור פנים ,יפה מבחוץ עם מגנזיום ובולמים חדשים אדומים.

2:האם אני יכול להשיג לפיאט אונו 92' מנורות חוץ שקופות,שעונים דולקים(אורות חזקים עם צבע),ועוד כל מיני איבזורים שעושים את הרכב יפה.?

מת שתענו לי על כל אלה..אשמח לקבל גם מידע מאיפה לקנות דברים אלה..ואם יש מחיר מוערך..

מצטער מראש אם שיגעתי אתכם.![/b]

פורסם

יש לי שאלה אחת אליך ( או יותר נכון שתיים)

איך יכול להיות פיאט אונו 92 60S עולה 6000 ש"ח ?

זה המחירון שלה או שזה מה שהמוכר מבקש ?

חוץ מזה אני חושב שעדיף לך אונו מניסיון איתה... אבל שוב המחיר ניראה לי מוזר....

דבר שני לגבי כל הקוסמטיקה זה שטויות שאתה יכול למצוא בחנויות כמו אוטו דיפו ודומיהן...

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

פיאט אונו עדיפה בהרבה על פני אוטוביאנקי Y10 שנת 89 שיש בו הרבה בעיות סדקים ושברים בדשבורד, מע' הפעלת חמום/אורור, חלקי מרכב יקרים יותר וכו'.

אביזרים כפנסים שקופים וכו' איני חושב שיש להשיג בארץ כי מחירם יקר ולא כדאי ולכן כנראה לא יובאו או לא יוצרו בכלל.

שלחתי לך פרוט נוסף בה"פ.

בהצלחה ברכישת הרכב - רפי לין :idea:

פורסם

"זה המחירון שלה או שזה מה שהמוכר מבקש ?"..

כן,זה מה שהוא מבקש..

דרך אגב..שכחתי לציין..המוכר הוא ערבי..שבעיקרון רוכב על אופנוע ואין לו שימוש ברכב.

הרבה אמרו לי..עזוב אותך ..זה מערבי.

אבל אני זוכר שערבים הכי משקיעים באוטו..תקנו אותי אם אני טועה..

ורפי לין..ממש תודה לך על העזרה וצורת הביטוי.. :wink:

פורסם
"זה המחירון שלה או שזה מה שהמוכר מבקש ?"..

כן,זה מה שהוא מבקש..

דרך אגב..שכחתי לציין..המוכר הוא ערבי..שבעיקרון רוכב על אופנוע ואין לו שימוש ברכב.

הרבה אמרו לי..עזוב אותך ..זה מערבי.

אבל אני זוכר שערבים הכי משקיעים באוטו..תקנו אותי אם אני טועה..

ורפי לין..ממש תודה לך על העזרה וצורת הביטוי.. :wink:

אין לעשות הכללות, לטוב ולרע.

כל רכב לגופו, מה שיכול להראות כעסקה משתלמת בהתחלה יכול להיות עיסקה מאוד

יקרה בסופו של דבר. לכן לפני שאתה רוכש את הרכב אמליץ לך לקחת אותו לבדיקה בכדי לראות עם מה יש לך עסק.

בהצלחה

גיא

• תוכן חדש...