Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורסם

למה לא?

בוודאי שכן זה אפילו צבע יפה - נראה לי שזה סגול חציל - זה לא ממש סגול כמו שאת חושבת.

מקסימום יהיו כמה שיגידו שלא בא להם להיות "טווינקי פינקי" מהטלטאביז - זה רכב מקונצרן VAG זה רכב טוב - תמיד יהיה לו ביקוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער - הילדים שלי כשיהיו - לא יראו את הזוועה הזו

אפילו יכולת דיבור בסיסית התכנית הזו לא מעבירה.

פעם היו דברים טובים - קלטות של "היו היה", "החיים", רחוב סומסום, קישקשתא ועוד ועוד

מה יש היום - חבורה של אוטיסטים בחליפות עם טלוויזיה בחזה???

רינת עם הצמות? בכלל אין שם רמיזות מיניות... אלוהים ישמור "יובל המבולבל" - מדים של מכבי כובע של הפועל - לא משנה לאיזה מגרש כדורגל הוא ילך הוא יחטוף מכות רצח - חתיכת מפגר גם כן...

אז לא נורא יצא מכל הדור הזה שאנחנו מקבלים בהבנה רכב סגול - הדור של ההורים שלנו היה מנדה בן אדם שרוכש רכב בכזה צבע.

למרות הכל - הזמנים טובים יותר :-D

ושוב - אני דווקא חושב שזה צבע יפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זהו לא סגול "צעצוע" :). לטעמי, סגול כהה משדר אלגנטיות ואני מאוד אוהב את זה.

לפי דעתי, לא מדובר פה בחיסרון בכלל, אולי אפילו יתרון - הצבע עדיף על לבן משעמם בכל מצב.

פורסם

אתה מתכוון לסגול עמוק או סגול מזעזע :-P

צבע כהה מתלכלך מ-א-ו-ד מהר ורואים כל גרגר אבק - צריך לקחת את זה בחשבון.

בארץ הזו הצבעים הכי פרקטיים הם לבן או כסף מטאלי (שמפניה גם) וזה שההבדל הוא רק מעלה אחת בתוך הרכב - זה אולי נכון על המדחום אבל מנסיון חיים שלי בו צבעתי רכב מכחול כהה לצבע לבן - ההבדל בפועל הוא תהומי.

Pioneer TS-X150

פורסם
מצטער - הילדים שלי כשיהיו - לא יראו את הזוועה הזו נחכה ונראה

אפילו יכולת דיבור בסיסית התכנית הזו לא מעבירה. כי לא זו מטרתה, מה גם שמילים בסיסיות זה כן מעביר - ואפילו טוב

פעם היו דברים טובים - קלטות של "היו היה", "החיים", רחוב סומסום, קישקשתא ועוד ועוד זה לא לאותו גיל בכלל

מה יש היום - חבורה של אוטיסטים בחליפות עם טלוויזיה בחזה??? לדעתי מי שיצר את זה הוא גאון; אתה פשוט עוד לא מבין מה תינוקות / ילדים מאוד קטנים רואים מולם או למה הם שמים לב. תנסה לראות פעם איך סב מתנהג לנכדיו ותראה שיש שם כל מיני קווי דימיון.

רינת עם הצמות? בכלל אין שם רמיזות מיניות... אלוהים ישמור "יובל המבולבל" - מדים של מכבי כובע של הפועל - לא משנה לאיזה מגרש כדורגל הוא ילך הוא יחטוף מכות רצח - חתיכת מפגר גם כן... ברור, אני מסכים שמדובר בתוכניות מטומטמות בעליל. מזל שיש לפעמים את שון הכבשון או טימי הטלה (בדיוק הגיע המשלוח שלי מאמזון :-) )

ושוב - אני דווקא חושב שזה צבע יפה. גם אני

תשובותי (גם אם אופטופיק) באדום (כי הפועל ניצחו את חיפה :-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

:-P:-P:-P

מצטער - יש סביב תינוקות ועוללים כזו טמטומת מדהימה שאני פשוט לא מסוגל לסבול את זה

לראות ילד קטן פוגע בכסא ומתחיל לבכות - האמא באה לכסא ואומרת לכסא - "כסא רע, כסא פויה"

תגידי! את מפגרת?!? תלמדי את הילד שלך לראות לאן הוא הולך לכל הרוחות!!!

:-D

כמה שנים מאוחר יותר הילד הזה יקנה רכב בצבע סגול!

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא חושב שצבע אמור בכלל להוות שיקול בבחירת רכב.

אם היו אומרים לי שיש שני רכבים באותו מצב בדיוק ובאותו מחיר, ואחד למשל בצבע שאני אוהב והשני בצבע שאני לא אוהב, הייתי בוחר כמובן בראשון.

אבל אם המצב הוא שהרכב בצבע שאתה לא אוהב הוא תקין וטוב מבחינה מכנית, ורכב אחר עם צבע שאתה אוהב הוא במצב מכני ירוד, הייתי מתפשר על הצבע ורוכש רכב תקין מבחינה מכנית. לטעמי זה הרבה יותר חשוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...