Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

יש לי HU של פיוניר מדגם 6050, שאליו מחוברים מורל טמפו, מגבר 4 ערוצים של קראנץ' וסאב של מאק אודיו.

לפעמים כשאני מחבר אליו USB, הוא נתקע ולא קורא את השיר, או שקורא אותו אבל לא משמיע כלום- הזמן רץ אבל לא שומעים כלום.

אני מעביר כמה שירים קדימה ואז הבעיה נפתרת וחוזרת על עצמה פעמים נוספות.

פתרון זמני נוסף הוא לכבות אותו ולהפעיל מחדש או להוציא את המפתח מהסוויץ' ( ובכך לכבות את הרדיו דיסק ), ולהפעיל מחדש

ניסיתי להחליף ל- USB אחר, וזה עדיין קורה.

יש לציין שהמגבר אף פעם לא נכנס לפרוטקשן, ההתקנה בוצע כמו שצריך ( ככה שזה בטוח לא בעיה במגבר כי הוא עובד בזמן שה- HU עושה את הבעיות ) ואף פעם לא היו לי בעיות עם ה- HU הזה מזה כשנתיים וחצי שהוא אצלי.

מישהו אולי יודע מה הבעיה ומה יכול להיות הפתרון ?

המון תודה מראש !!

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

גם לי יש את הHU הזה.

חוויתי תופעה דומה, אבל היא מתרחשת לעיתים רחוקות.

מה שקורה הוא שבעת שימוש בנגן USB, המערכת מפסיקה להשמיע מוזיקה ולא מראה זמן הרצה ושם קובץ.

הפתרון לזה הוא להוציא את הפנאל מהיחידה ולהחזירו למקום.

יש לי את הHU קרוב לשנתיים וחוויתי את התופעה 3 פעמים.

פורסם

דן, ניסיתי לשמוע כמה שעות בלי USB, וזה חזר.

shaikn7, הוצאתי את הפאנל מספר פעמים, אבל אחרי שחזרתי ושמעתי איזה 10 שירים מה- USB בלי בעיה, ובעיה חזרה שוב.

מישהו יודע מה עושים ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...