Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי יונדאי גטס 2008

אני מחפש סאונד איכותי וחזק יחסית

אני מבקש המלצות ומחירים של רדיו דיסקים ורמקולים(עדיף קומפוננט),מגברים,סאב

הסכום שאני מוכן להשקיע הינו 1200-1600 ש"ח

מצידי שזה יהיה גם בלי מגבר וסאב העיקר שתהיה איכות טובה וישמעו חזק

ועוד שאלה קטנה מה תורם המגבר במקרה שאין סאב ?

תודה מראש לעוזרים:-)

פורסם

אהלן .

מצידך שיהיה בלי סאב ורמקולים ז"א

רק HU שזה הפאנל + רמקולים, זה לא יניב לך תוצאות מרשימות

אך עדיין יתן לך תוצאה נחמדה בתקציב שבחרת .

אתה פתוח ליד 2 ?

אם כן יהיה אפשר להוסיף מגבר שישפר בהרבה את איכות המוסיקה אשר

המערכת תניב .

אני בספק אם תוכל להכניס סאב בתקציב הזעום יחסית לרכיבים

שאתה רוצה להכניס .

פורסם

אם אתה לא מעוניין במגבר וסאב\לא מתכוון להשקיע יותר מהסכום של 1.5K ולא רוצה יד שניה הייתי ממליץ על רדיו דיסק clarion cz200a קומפוננט של מורל טמפו מקדימה ו6X9 מאחורה גם של מורל טמפו שייתן לך השלמה של באסים (לא כמו סאב אבל תורם לשמיעה)

לגבי מחירים אם אתה מסתכל בזאפ יכול להיות שזה קצת יקר אבל תוכל להשיג את הכל בסכום של 1500 ש"ח

בכל זאת חכה לעצות מיותר מבינים ממני :)

פורסם

AMSTAF,אני מעדיף שהכל יהיה חדש ולא מ -יד 2,ובנוגע למגבר אם זה יכול לתת לי בלי סאב תוצאות הרבה יותר משמעותיות מאשר ללא מגבר ועם רמקולים אז אני יוסיף גם מגבר,בתנאי שסך הקנייה לא יעלה מעל 2000 ש"ח.

אוראל תודה על דעתך בכל מקרה וכפי שאמרת אחכה עוד לתגובות מהמקצוענים =)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...