Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על החלק ההתחלתי של האגזוז טיפה אחרי החיבור שלו לסעפת הפליטה. יש את המעטפת מפח שעוטפת את צינור האגזוז הראשי. מתחת למעטפת זאת ממש כ-5 סנטימטר אחרי החיבור לסעפת הפליטה עולה עשן ויוצא ריח של שרוף (מעין גומי שרוף). מה נימצא בתוך צינור האגזוז שמוציא כזה ריח? מה ניתן לעשות בנידון? האם זהו סיכון בטיחותי? האם צריך להחליף את החלק הראשוני הזה של האגזוז? מדובר על הצינור שמחובר לסעפת הפליטה בראש מנוע הימני.

תודה.

:)
פורסם

משיחה שלי עם מכונאי המיתמחה בסובארו זוהי כניראה מחלה נפוצה בגראנד לאונה שהמיפרק הראשון של האגזוז בחיבור לראש מיתבלה עם השנים ונחוצה החלפה של חלק זה. הוא מארגן לי את החלק הנ"ל מפירוק ב-200 ש"ח ואני כבר אסדר זאת בעצמי. תודה בכל מיקרה. :)

:)
×
×
  • תוכן חדש...