Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את השאלה.

רקע: ברשותי רכב מזה 4 שנים, אותו קניתי מקרוב משפחה שהחזיק בו גם כ-4 שנים. הוא רכש אותו מחברת השכרה כשהרכב היה בן שנה.

אחרי שנים שבו גם הוא וגם אני העברנו טסט בלי בעיות מיוחדות, לפני שנה וחצי מכון הטסטים טען שהטבעת המספר על המנוע נראית לא אותנטית (כלומר, המספר נכון אבל אופן ההטבעה לא נראה מקורי של החברה). הם טענו שנראה שהמנוע הוחלף. מוסך מורשה של החברה אמר לי גם שנראה שזו לא ההטבעה המקורית. לא אני ולא הבעלים הקודמים החליפו מנוע. מן הסתם אם היו בעיות הן קרו בזמן שהרכב היה בחברת ההשכרה. חברת ההשכרה מצידה טענה שלא הוחלף מנוע, ואף סיפקה מכתב רשמי בעניין (אין לי מושג אם הם מסתירים שם מידע, או שאחד העובדים שם החליט להחליף את המנוע על דעת עצמו... לך תדע). באמצעות הצהרות חתומות שלי, של הבעלים הקודמים ושל חברת ההשכרה, בסוף העבירו לי את הטסט. מאז כבר הספקתי להעביר עוד טסט בלי שהעירו לי על הבעיה הזאת.

עכשיו אני חושב על מכירה של הרכב, ואני לא רוצה כמובן להסתיר את המידע הזה מקונה פוטנציאלי, אבל ברור לי שהוא יגרום לבעיות במכירה. שאלתי היא האם יש דרך כלשהי (שאינה כוללת החלפת מנוע) לסדר את המצב הזה מבחינה חוקית. אולי שמשרד הרישוי יאשר הטבעה מחדש של המספר, או שאספק את ההצהרות למשרד הרישוי או המשטרה. אין לי מושג אם יש אפשרות כזאת... אשמח לכל עצה.

תודה מראש!

פורסם

בעת מכירת הרכב ספר לקונה על האירוע, ספק לו את הצהרת חברת ההשכרה, הצהרת הבעלים הקודם (ממנו רכשת את הרכב) ורשום בזכרון הדברים הצהרה שלך לגבי העובדה כי לא הוחלף מנוע.

לדעתי (הבלתי משפטית) תמלא בכך את חובת הגילוי הנאות.

פורסם

תודה על התשובה.

החשש שלי שקונים פשוט יוותרו על הקנייה בגלל העניין הזה, כדי לא להסתבך... (ומן הסתם אאלץ להוריד את המחיר עקב כך).

השאלה היא האם יש אופציה משפטית כלשהי להפוך את המצב הנוכחי לתקין ולגיטימי.

תודה!

פורסם

רכב בן בערך 10 שנים.

פעם איזה עובד במכון מסויים החליט שלא נראה לו.

בידיך כל המסמכים שמעידים כי לא מדובר בהחלפה.

אז מה אתה מודאג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...