Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם למישהו יש המלצה לסאב 10 אינצ' טוב שיתאים למיד באסים הללו (RAINBOW PROFI) בתיבה לא גדולה,

אני מחפש יותר פאנצ'יות הפעם אבל בגדול סאב חם.

למה שלא להתאים את הסאב למידבאסים שלך?

http://www.rainbowcaraudio.com/profi10.html דורש נפח מ11 ליטר!

או סאב כזה: http://www.rainbowcaraudio.com/vanadium10.html,גם דורש נפח תיבה קטן,בין הסאבים SQ הטובים

ששמעתי,מאוד דומה לSEAS,אבל לטעמי טוב יותר(למראת שברכב שלי הייתי חייב 2 כאלו,כי 250RMS בשביל סידן כמו שלי לא מספיק).

ושניהם לא דורשים הגברה חזקה כמו IDMAX,לדוגמא.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
יבגני

אין מה לעשות - סט שני חלקים זו "שמיכה קצרה"

......

או שאתה מגיע למצב שהמידבאסים מנגנים פרפקט אבל הטוויטרים צורחים

כנ"ל סט 3 חלקים.

או שאתה מגיע למצב שהטוויטרים נעימים אבל המידבאסים אנמיים

כנ"ל סט 3 חלקים

או שאתה מגיע למצב שאתה שומע טוב את כל הספקטרום אבל אתה לא יכול להרים את הסט יותר מידי

למה לא, עם בחירת קומפוננטים, התקנה וכיוונים נכונים?

בסט שני חלקים לרוב אחד האלמנטים במערכת יגיע לרוויה מוקדם מידי בין אם זה מגבר שנחנק מלהרים את המידבאס לבין מידבאס או טוויטר שמגיעים לקצה גבול היכולת שלהם.

עוד פעם, אם בחרת קומפוננטים נכונים לא זאת הבעיה עיקרית. אין ספק שלסט 2 חלקים ישנם בעיות, קודם כול מיקום של מידבסים (בעיקר שמאלי). מצד שני כיוונים במערכת 3 חלקים הם יותר מסובכים. ולא נשכח שחייבים פרוססור חיצוני (או HU ברמה מאוד גבוהה), מגבר נוסף, דרייבר נוסף ובניה נוספת. ברור שאני מתכוון להגברה אקטיבית.

יבגני,

W6 היה נמכר ביד 2 באזור 1500 ש"ח (עם תיבה).

פורסם

יבגני - אני חתיכת דביל!

MOREL ULTIMO 10 SC

אני לא חושב שאתה תוכל ליפול טוב יותר ואני זוכר שראיתי אותו למכירה חדש ב1500 שקלים

פאנצ'י - פטיש!

חם - בהחלט!

האם זה קולע לטעם שלי? - פאנצ'י מידי בשבילי אבל אני חושב שזה אחד ה-סאבים אם לא הטוב מבין כולם שפוגע בדרישות שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...