Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פיג'ו 206 1.4 2001 ידנית.

כשאני פותח סוויץ' נדלקות לי איזה נורות אמורות להידלק לי?

כמו כן כשאני מדליק אורות ערפל קדמיים האם אמורה להידלק לי נורית חיווי כמו שאני מדליק אור ערפל אחורי?

תודה מראש לעונים ערן.

פורסם

אני לא בטוח שאלה כל הנורות - אבל אנסה:

נורית טעינה (מצבר), נורת שמן, נורת check engine (נורה צהובה עם צורה של ברז, או K), נורת כריות אויר, נורת דלק, נורת חום מנוע, נורת STOP, נורת ABS במידה וקיים (יכול להיות שיופיע כציור של רכב מחליק), נורת נוזל בלמים/בלם יד (יכולה להופיע כסימן קריאה - ! )

אכן, אצלי ב206 יש חיווי נפרד עבור פנסי ערפל קדמיים - נורה ירוקה ונורה נפרדת לפנסי ערפל אחוריים, נורה כתומה.

פורסם

כשקניתי את האוטו האורות ערפל הקדמיים היו מחוברים ישירות לאורות חנייה ככה שברגע שמדליקים אורות האורות ערפל נדלקים, אז דבר ראשון ניתקתי אותם כדי שאני לא אפריע לאנשים שבאים מולי ועכשיו אין לי שמץ איך אני אמור לחבר אותם שידלקו דרך המתג המקורי שלהם שעל הידית השמאלית, עכשיו כהם מנותקים ואני מסובב את המתג לא נדלק לי שום אור בלוח מחוונים.

למישהו יש איזשהו רעיון מה אפשר לעשות?

פורסם

כל עוד הם מנותקים, נורת החיווי לא תידלק לך.

אם הם עדיין נשארים דולקים (כאשר הם מחוברים) ועל ידית האיתות/אורות, פנסי הערפל על מצב כבוי, יכול מאוד להיות שהתקלה היא בידית עצמה, הייתי נותן למוסך/חשמלאי להציץ על זה.

אם אתה מאיזור המרכז, אשמח להמליץ לך על מקומות.

גיא

פורסם

חיטטתי קצת באינטרנט ומצאת קובץ מסביר איך אמורים להתקין את הערכה של פנסי הערפל.

עכשיו אצלי באוטו לא מצאתי את החוטים המקוריים שלהם אמורים להתחבר האורות ערפל וגם בתיבת פיוזים במנוע חסר לי את הרילי שהם אומרים שצריך להיות. מישהו יודע איזה רילי צריך?

המדריך נמצא פה: http://rapidshare.com/files/437606008/c7ap0qv3.htm

c7ak05sc.gif

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

איך מדליקים מנורות ערפל בפיגו 206 ?

יש לי אפשרות להדליק רק את האור ערפל אחורי ...

מישהוא יודע איך מדליקים מנורות ערפל קדמיים בפיגו 206 אני לא מוצא...

פורסם

בידית איפה שאתה מדליק את האור ערפל האחורי אמור להיות שני מצבי הפעלה בסיבוב קליק ראשון מפעיל את האורות ערפל קדמיים ועוד קליק מפעיל גם אם האחוריים, אם יש לך רק אפשרות אחת אז צריך להחליף ידית וגם לחלוטין לידיעת את האורות או לחילופין לעשות מתג נפרד לאורות, בכל מקרה נראה כאילו האורות ערפל קדמיים הם לא מקוריים עם הרכב.

פורסם

אם ישנה אופציה רק להדליק את האורות ערפל הקדמיים יש משהו מוזר בכל הסיפור.

אם האוטו בא מהמפעל עם אורות ערפל קדמיים בידית של האורות צריך להיות אופציה להדליק את הקדמיים או את הקדמיים והאחוריים ביחד.

אם הוא בא בלי אורות ערפל קדמיים מהמפעל בידית תהיה רק אופציה להדליק אור ערפל אחורי.

אולי החליפו ידית מאיזושהי סיבה לסוג השני בלי האופציה לשני האורות וחיווטו לא נכון או שהתקינו בארץ פגוש קדמי עם אורות ערפל קדמים.

ישנה אפשרות להחליף את הידית לידית עם שני המצבים, בכל מקרה תצטרך לעשות חיווט מהידית לאורות.

מצ"ב תמונות להמחשת ההבדל בין שתי הידיות.

sorry-out-of-stock-............-a-genuine-peugeot-206-headlight-headlamp-indicator-rear-fog-ligh.jpg images.jpg

פורסם

בשנת 2001 האוטו יכול להיות כבר עם חיוט מולטיפלקס ומכלול ידיות איתות/מגבים שמגיע כיחידה אחת, במקרה זה הכפתור בקצה הידית הוא עגול ולא כמו בתמונות שבהודעה מעל.

במודלים 2001-2002 יש את שני הסוגים.

פורסם
בשנת 2001 האוטו יכול להיות כבר עם חיוט מולטיפלקס ומכלול ידיות איתות/מגבים שמגיע כיחידה אחת, במקרה זה הכפתור בקצה הידית הוא עגול ולא כמו בתמונות שבהודעה מעל.

במודלים 2001-2002 יש את שני הסוגים.

לא מהותי, אבל ב-206 שנת המעבר היא 2002.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...