Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בכותרת, מדובר במגבר הזה: mac audio z2200.

יש לי סאב 500 RMS לפי דעתכם הוא יגביר לי טוב אותו או שעדיף למצוא מונו? כי המחיר טוב ואין לי כסף למונו אמיתי.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

המגבר הנ"ל יגביר טוב את הסאב שלך, מניסיון עם מגברי הסדרה, כוח לא חסר להם, אך אוכות טובה יותר לא היתה מזיקה.

בכל מקרה, אני לא מכיר מגבר שנותן 500 RMS ב- 4 אוהם בפחות מאלף שקל (ויותר), וזה אאל"ט עולה בערך חצי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אוקיי אז אני קונה אותו תודה על העזרה

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

אם זה את הסאב שיש לך בחתימה אתה קצת בבעייה :idea:

כשאתה שואל שאלה תנסה לפרט יותר מה יש לך לא רק סאב של 500RMS אח"כ אתה ניתקע עם מגבר שאין לך בו שימוש או במיקרים יותר גרועים עושה לעצמך נזק כלכלי {שריפה של מגבר או רמקול}צריך להתאים כל דבר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

למה בבעיה כי הוא 500RMS ב2 אוהם ?

אני מודע לבעיה הזאתי הוא מחובר אצלי על 8 אוהם ואת החישוב של ההספקים עשיתי כבר אם עכשיו אני מקבל על 8 אוהם בסביבות ה250RMS וזה כמעט מספיק לי אז 500 יספיק לי +

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

ג'וניור האיר את עיניי לתצורת הסלילים של הסאב שלך.

עכשיו אתה מקבל מה JBL בגישור בסביבות ה- 140-150 ב- 8 אוהם, המאק אודיו ייתן לך בסביבות ה- 250-300 ב- 8 אוהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...