Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד 500 ש"ח?

Morel Tempo 6, בלי לחשוב פעמיים.

עריכה:

טעות שלי.. הקוטר של הרמקולים שנתתי לך הם 6.5 אינץ'. (די מידה סטנדרטית ונפוצה)

ברכב שלך אני לא יודע מה המידה, אם תאמר מה המידה אני אשמח.

פורסם

גודל הרמקולים במגאן אמור להיות 6.5 גם כן.

במגאן שהייתה לי בזמנו הותקנו הרץ אנרג'י שעשו אחלה עבודה.

לענ"ד - בלי מגבר, חבל על הזמן והכסף שילך על הקומפוננט, בקושי תרגיש בהבדל.

אין בעיה להסתדר בלי סאב, אבל הייתי מציע לקנות מגבר פשוט וסט קומפ' מיד שניה.

פורסם
גודל הרמקולים במגאן אמור להיות 6.5 גם כן.

במגאן שהייתה לי בזמנו הותקנו הרץ אנרג'י שעשו אחלה עבודה.

לענ"ד - בלי מגבר, חבל על הזמן והכסף שילך על הקומפוננט, בקושי תרגיש בהבדל.

אין בעיה להסתדר בלי סאב, אבל הייתי מציע לקנות מגבר פשוט וסט קומפ' מיד שניה.

+1

אם אין ברצונך לקנות מגבר, אתה לא תרגיש סיפוק מהקומפוננט, והם לא יתנו את המקסימום - ויש להם הרבה לתת.

קנה כבר זוג אחוריים\זוג קדמיים.

פורסם

בוקר טוב

ישראל צודק המגאן מגיע עם "5.25

מעבר לכך הרמקול שיושב במגאן צריך להיות דק מספיק כדי שיישב בחור המתאים

אני חושב שההמלצות מעליי לא ממש מתאימות למגאן

אני הייתי ממליץ על סט אחר לחלוטין

אשמח לעזור בצורת פניה פרטית

דרור

פורסם

ב-97' המגאן הגיעה עם 6.5" בדלתות. יכול להיות שזה השתנה במתיחת הפנים של 99'.

לעניין הרמקולים עצמם, אני לא מבין את האמירה של דרור. האם זה לא מתאים מבחינה טכנית, או מאיזשהי סיבה אחרת?

אני מדבר מנסיון, וידוע לי גם על חברי פורום אחרים שהותקנו אצלהם מגוון דגמים של מורל (אלה שצויינו פה ועוד) ללא שום

בעיות. לגבי אופי הסאונד וכל מה שקשור בכך, פותח השרשור מוזמן לבוא למפגשים, לשמוע סטים שונים ולהחליט מה יותר

מוצא חן בעיניו.

אין לי בעיה שכל ספונסר ימליץ על הסט שלו, אבל למה להשמיץ את המתחרים בדרך? יכול להיות שאני לא הבנתי נכון את

כוונת המשורר, אבל ההודעה הזאת נראית לי מאד עמומה ומיועדת לייצר ספק, יותר מאשר אינפורמטיבית ומיועדת לעזור.

פורסם

טוב תשמע אני לא יודע מי אתה אבל אם אתה מחפש לירות תחמושת אז קודם כל תמצא מטרה ואז תירה

מה שאתה עושה זה אתה יורה ואחר כך מצייר מטרה

אני לא השמצתי ואתה במצח נחושה מכניס לי כוונות נסתרות לדבריי

ידידי לי אין שום כוונות נסתרות כולם יודעים מי אני ומה הכיוונים המוצהרים (שים לסב מ ו צ ה ר י ם) שלי ללא שום קשר לפוסט האחרון שלי בשרשור הזה

אם למישהוא יש אולי כוונות נסתרות מבין שנינו אז זה בטח לא אני

כל מה שצריך לעשות זה להסתכל בבאנרים או בשרשור ספונסרים כדי לדעת מי אני ומה אני מייצג פה

ההבדל בנינו שכולם יודעים מי אני ואני לא מסתתר מאחורי כינויים ודמויות מצוירות

וגם מי שלא בודק בספונסר פורום מספיק לו להסתכל על הסמלון שלי, שלא לעומתך שחוץ מדמות מצויירת וכינוי מוזר כלום לא ידוע עליך אז בוא נחשוב רגע ביחד למי יש פה או עלולות להיות פה כוונות "נסתרות" ?

אבל ואבל גדול מה שאני דיברתי עליו הוא האזהרה שיש בכל הדלתות של המגאנים הדי חדשות שבהם רשום בפירוש שאסור לפרק את מסגרת הפלסטיק מאחורי הרמקול המקורי

לכן (דרך אגב בדיוק כמו שאמרתי בפוסט הראשון) צריך רמקול דק במיוחד כדי שיעמוד בתנאים האלו

אני מתוך כבוד לעומדים מאחורי הפורום שמנהלים אותו בצורה יפה ונכונה לא נתתי המלצה ספציפית היות והיא תכלול רמקול שבו אני "כאילו" מקדם מוצר

לכן השארתי את הפוסט ללא המלצה ספציפית

ואם אתה חושב שהרמקול שאתה מדבר עליו ישב בתוך הפלסטיק הזה אז אשריך לך ותתקין אותו

אבל אתה צריך להבין לפני שאתה קופץ כאילו הוכשת על ידי נחש שיש פונקציה של אפשרויות טכניות שבהם טמונה הבעיה

והרמקול שאתה מדבר עליו בחיים לא יכנס אלא אם תזלזל באזהרת היצרן

והרמקול שאני מדבר עליו כן נכנס

אם יש לך עוד מה להעיר אשמח לשמוע

דרור

פורסם

WTF? :shock: אני לא נכנס הרבה לפורום אודיו בימים אלה, אבל לא תיארתי לעצמי שמתחוללות פה מלחמות כאלה.

טוב, ננסה לענות...

לגבי מי אני ומאיפה מגיע - אם תציץ מדי פעם מחוץ לפורום אודיו, תגלה את התשובה. חיי הם ספר פתוח, בפורום ומחוצה לו.

אין לי שום קשר לאף אחד, אני מדבר בשם עצמי בלבד. כוונות נסתרות? אני מנסה לעזור לפותח השרשור, לא משהו מעבר.

לגופו של עניין - האם אתה בטוח שהאזהרה קיימת והמידה נכונה גם לדגם הישן של 2001? אני יודע על מה אתה מדבר,

וזכורים לי כמה דיונים לגבי רמקולים של הרץ שלא נכנסו לדלתות בגלל מסגרת הפלסטיק. אני רק לא בטוח אם זה רלוונטי

לדגמים הישנים (מגאן דור ראשון). בכל אופן, כשבוצעה ההתקנה במגאן שלי, לא זכורה לי בעיה כזאת.

הערה אחרונה לגבי אופי הכתיבה שלך - כאמור, אני לא רואה שום בעיה שספונסר יבוא לשרשור כזה ויגיד: 'חברת DLS

יכולה להציע את הדגמים הבאים שיתאימו לדרישותיך... לגבי מחירים, אנא התקשר או פנה בה"פ.' אתה במקום זה נכנסת

ושחררת איזשהי הצהרה ערטילאית לגבי 'ההמלצות שמעליי לא ממש מתאימות...', ואז הצעת לפותח השרשור להעביר את

כל הדיון לה"פ. האם ככה אמור לפי דעתך לפעול פורום פתוח? האם אתה באמת חושב שזה משרת את האינטרסים שלכם

או של חברי הפורום האחרים?

הייתי מצפה ממישהו רציני כמוך ("מרכז התקנות" וכל זה) להסביר בדיוק מדוע לא מתאים, כמו שעשית בהודעתך השניה.

יש לכם את האפשרות לחנך את חברי הפורום ולחלוק מידע, ומה אתם עושים? תופסים משתמש בודד ויאללה לה"פ, בשושו.

אני לא יודע מה תנאי ההסכם שלכם עם הנהלת האתר, האם מותר לכם להמליץ באופן פתוח על מוצריכם או לא, אבל בכל

מקרה, ההתנהלות שלכם בשרשור הזה נראית לי מאד מוזרה. מעבר לכל מה שכתבתי לעיל, ברגע שחבר פורום ותיק מעז

להטיל בכם ספק, פתאום אתם מורידים את גלימת "מרכז ההתקנות" ויורדים לרמה של שוק הכרמל. האם זה נראה לכם

כמו התנהלות תקינה? אני בספק. כולי תקווה שללקוחות שלכם בפועל (בניגוד לאלה שבפוטנציה) אתם מתייחסים בצורה

יותר מכובדת.

פורסם

אתה מדבר לא לעיניין ואתה מנסה לתמרן את מילותיי לאן שנוח לך לקחת את השרשור

קודם כל אני רוצה לומר שאם זה נראה לך כאילו עליתי על טורים אז אני מתנצל

אני מתנצל שזיהית את זה כנראה שהייתי צריך לתת עוד כמה דקות לפני שעניתי

אני לא מתנצל על שעליתי על טורים אלא על כך שנתתי לך להרגיש זאת

אבל אתה עדיין ממשיך לסלף את דבריי ואני אנסה להראות זאת

בתשובתי הראשונה (זו שגרמה לך לקפוץ עליי) היו סך הכל שלוש או ארבע שורות רלוונטיות שבהם אני מסביר מפורשות שהרמקול שדובר עליו לא נכנס משום שהוא לא דק מספיק

להלן ציטוט :

{"מעבר לכך הרמקול שיושב במגאן צריך להיות דק מספיק כדי שיישב בחור המתאים

אני חושב שההמלצות מעליי לא ממש מתאימות למגאן."} סוף ציטוט (שים לב מודגש כי מדובר על מגאן ומוסבר גם למה)

אין פה ולא כלום בקשר לאיכות הרמקול ואו ליכולות שלו

אין פה שום ספק שהרמקול לא יהיה טוב בגלל נתונים פיזיים

אם לא היה מדובר ברנו מגאן אני בכלל לא הייתי מגיב לשרשור הזה

ואם בכל זאת הייתי מגיב אז במילא הייתי ממליץ על רמקול אחר גם בלי קשר לכך שהרכב המדובר הוא רנו מגאן

אז על אחת כמה וכמה אני ממליץ על רמקול אחר שלמיטב ידיעתי (וידיעותיי במלאים ובאפשרויות שקיימות בארץ היא די רחבה) יש מבחר מאוד מצומצם של קומפוננטים איכותיים במסגרת התקציב הזה שכן מתאימים למגאן מהמודלים האלה

וכן לצערך המותג שדובר עליו לא מתאים לשם (אתה צריך לקבל את זה אין מה לעשות) פיזית אין שום אפשרות להכניסו (שוב אני מדבר על כך שאנחנו לא חורגים מאזהרות והוראות היצרן) ואתה במקביל אולי צריך להפנות את כעסך על כך ל"רנו" צרפת ולא אליי

אז מה פה נראה לך כשוק ?

ומה פה נראה לך כהשמצה ?

ומדוע היית חייב לרשום שאני משמיץ רמקול אחר וללכלך את שמי סתם ?

אם בפוסט הראשון שלי יש ולו שמץ או רמז להשמצה של איכות של רמקול אחר אני מוכן לתרום 5 סטים של קומפוננטים כאלו לכל עמותה או גוף צדקה בארץ

אנא ממך בוא תוכיח לי איפה יש השמצה

דרור

פורסם

דרור, שוב - רד לרגע מהעץ שלך ותסתכל על העובדות:

הבחור שאל שאלה, וקיבל כמה תשובות. אתה נתת הערה טכנית ואז עוד הערה כללית.

אני שאלתי אם ההערה הכללית שלך קשורה להערה הטכנית, או שנאמרה בלי קשר לנושא.

במקום לענות ולסגור עניין, אתה התחלת פה קרב על כבוד ועקרונות, עם ירידה לפסים אישיים.

יש לך נסיון, אז תשתמש בו. ותפסיק להיגרר לויכוחים אישיים עם כל אחד שפירש את דבריך לא נכון.

יכול להיות שהייתה אי הבנה, בסה"כ הבעתי את דעתי בנושא. אתה לא חייב לקחת ללב, זה לא אישי.

בכל אופן, תהיינה סיבותיך אשר תהיינה, מקווה שהצלחת לשמור על שמך הטוב בשרשור הזה ולהשיג

את מה שזה לא יהיה שניסית להשיג. מקווה גם שפותח השרשור ושאר החברים שיבקרו כאן בעתיד

יצליחו לסנן את כל הדיון המייותר הזה ולקבל את המידע הנחוץ להם.

קטונתי מלהמשיך ולשחק בארגז החול הזה. שיהיה בהצלחה לכולם, ושבוע טוב.

פורסם

דריש ידידי

אני מפנה אותך לשרשור שממש היום התפתח

בשרשור הזה אני הגבתי ללא שום קשר לשרשור \ ויכוח שהתפתח פה בינינו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=352704

שים לב להודעה מספר 9 שנרשמה על ידי בשעה 10.00 בבוקר הרבה לפני מה שקורה פה

אני לא צריך להצדיק את עצמי או את מעשיי לפניך ובאמת שלא הייתי עושה זאת

אבל עשיתי זאת אך ורק משום שהאשמת אותי בהשמצות

ובתגובה שלי שוב אני חוזר ואומר שלא היה שמץ של השמצה

וכדי לצאת מארגז החו"ל ולצאת גדול היית צריך פשוט להבין את זה שתגובתך הייתה מוגזמת ולא במקום

שוב אני אומר אם אתה רוצה לחפש אותי אתה תוכל למצוא אותי ללא בעיה כי אני ידוע כאחד שיורה מהמותן ואני בהחלט עושה "טעויות" בתגובות פזיזות (אין לי שליטה בזה אני שונא חוסר צדק ושונא אי שיוויון ואי מתן הזדמנות שווה ומניפולציות )

אבל זה בטוח שלא היה המקרה פה

ותגובתי באה כעזרה לפותח השרשור ובהחלט ובגאווה שבנוסף לכך יש לי את הפיתרון במלאי

דרור

• תוכן חדש...