Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לרכוש פולקסווגן פאסאט 2006-7

האם יש בעיה לרכוש רכב שהוחלף לו לאחרונה "מח" גיר (עבר כ-80 אלף ק"מ עד כה ) ?

אולי זה אף משתלם יותר שכן הבנתי שזוהי בעייה ידועה בקרב מכוניות אלו ?

תודה.

פורסם

בקר גיר מוחלף בפולקסווגן כמכלול ועלותו כ6000 שקל. אני בתור מוכר לא הייתי מוריד גרוש על זה.

תקלה יקרה אומנם, אולם רגילה במהותה, של אחת ממערכות של רכב מודרני ומשוכלל.

פורסם

למרות שבעיקרון המחירון מתייחס לרכב תקין! (כולל כל המערכות החשמליות למינהם) בהתאם לשנתון אז אם הגיר צריך החלפת מח הרכב לא תקין וצריך להוריד מהמחיר את עלות התיקון.

פורסם
בקר גיר מוחלף בפולקסווגן כמכלול ועלותו כ6000 שקל. אני בתור מוכר לא הייתי מוריד גרוש על זה.

תקלה יקרה אומנם, אולם רגילה במהותה, של אחת ממערכות של רכב מודרני ומשוכלל.

מח גיר לא מוחלף. אלא מתוקן. הוא יציקת מתכת עם שסתומים. זה הכל

את השסתומים מחליפים. עלות שסתום בפועל היא גרוש.

עלות פירוק המח בתיבה המדוברת הוא בסך הכל פירוק ברגי קרטר השמן של התיבה. ולא מעבר.

יש שם פילטר שאולי כדאי להחליף.

מפה ועד ל6 אלף שקל?

עבדתי במכון שיפוץ גירים של רכבי פולסוואגן, לשפץ תיבה כזאת לא יעלה 6000 שקל. אז את המח? אנחנו גבינו 700 שקל.

פורסם
למרות שבעיקרון המחירון מתייחס לרכב תקין! (כולל כל המערכות החשמליות למינהם) בהתאם לשנתון אז אם הגיר צריך החלפת מח הרכב לא תקין וצריך להוריד מהמחיר את עלות התיקון.

בהחלט כך .

פורסם
מח גיר לא מוחלף. אלא מתוקן. הוא יציקת מתכת עם שסתומים. זה הכל

את השסתומים מחליפים. עלות שסתום בפועל היא גרוש.

עלות פירוק המח בתיבה המדוברת הוא בסך הכל פירוק ברגי קרטר השמן של התיבה. ולא מעבר.

יש שם פילטר שאולי כדאי להחליף.

מפה ועד ל6 אלף שקל?

עבדתי במכון שיפוץ גירים של רכבי פולסוואגן, לשפץ תיבה כזאת לא יעלה 6000 שקל. אז את המח? אנחנו גבינו 700 שקל.

כמות הווריאציות האפשריות שניתן לומר ללקוח בגיר אוטומטי היא בלתי נדלית , צריך מישהו שמכירים ומאמינים לו , זה אמנם קשה להשגה אבל עוד יש אנשים ישרים שמרוויחים עם כבוד ויושר וקצת משחקים פה ושם ..

כמי שהיה מקורב לנושא , זה לא להאמין מה שמתרחש במכונים הללו וזה ממש בעדינות.

עיקר המשחקים נובעים מהמעבר לגירים מפוקדים מחשב ואלקטרוניקה ושסתומי סולנואיד.

כדאי מאוד להזהר בנושא זה .

תעשו כאן בפורום חיפוש על המכון ההוא ברחוב בן אביגדור ,זו היתה כתבה מזעזעת.

• תוכן חדש...