Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משער ששני הדברים קשורים בדרך זו או אחרת, לאחרונה אני מוצא עצמי מוסיף קצת מים כמעט פעם בשבוע-שבועיים, אני ממלא קצת ואחרי שבוע זה שוב מגיע למינימום, ממלא שוב ושוב כעבור שבועיים אני מוצא את הפס מתקרב למינימום, לא נראה לי תקין, ברכב אחר שיש לי מאותה שנה לא מילאתי נוזל קירור מעולם!! רק בטיפולים..

המנוע זה 2.0 fsi שנת 2006

הבעייה השניה היא שבבוקר בעיקר כשהמנוע קר, לאחר ההנעה מנוע מרגיש מעט חנוק וקצת מכחכח לי, ממש רעש זהה לרעש שיש בזמן שאחד מהסלילי הצתה נהרס, חשוב לציין שלאחר שהמנוע מתחמם לא תהיה שום בעיה בהנעה והוא לא ישמיע שום רעש.

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל יתכן קשר בין העלמות של נוזל קרור לזיוף בזמן הנעה בבוקר

הדבר יכול להגרם מכניסה של נוזל קרור לחלל השריפה במשך הלילה ובבוקר

יגרום להחטאת בעירה בשניות הראשונות עד שהנוזל יתאדה .

במקרה שלך אני לא מאמין שזו הבעיה מאחר והרכב יחסית חדש והתקלה הזו

לא אופיינית עבורו .

אני מאמין שמדובר בשתי תקלות שונות ,תיכנס לבדיקת מערכת קרור במוסך מקצועי

ותבקש שיחברו גם סורק לאיתור תקלות אם ישנם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בדרך כלל יתכן קשר בין העלמות של נוזל קרור לזיוף בזמן הנעה בבוקר

הדבר יכול להגרם מכניסה של נוזל קרור לחלל השריפה במשך הלילה ובבוקר

יגרום להחטאת בעירה בשניות הראשונות עד שהנוזל יתאדה .

במקרה שלך אני לא מאמין שזו הבעיה מאחר והרכב יחסית חדש והתקלה הזו

לא אופיינית עבורו .

אני מאמין שמדובר בשתי תקלות שונות ,תיכנס לבדיקת מערכת קרור במוסך מקצועי

ותבקש שיחברו גם סורק לאיתור תקלות אם ישנם .

נכנסתי למוסך מורשה של צמפיון לבדיקת לחץ, בבדיקה ראשונה גילו נזילה אחת והזמינו לי צינור, הצינור הגיע ביום שלאחר מכן ובזמן שאני מחכה לתיקון יועץ השירות מגיע ומספר לי שבבדיקת לחץ נוספת גילו קורוזיה בכמה מחברים, וזה אומר שצריך להזמין 2 מחברי t ואת שני הצינורות שלהם, וכך במקום לשלם 350 אני צריך לשלם 750, לא הבנתי כיצד גילו זאת בבדיקה השנייה ובראשונה לא אבל כל הויכוחים לא עזרו הם טענו שחייב להחליף אחרת אין טעם להחליף גם את הצינור שכן הגיע כבר, עכשיו אני מחכה לשהחלקים יגיעו ואז אסע להרכיב הכל,

הסיפור נשמע כמו קטע סטנדרטי ביותר של מוסך מורשה לא? אומרים לך 100 בסוף זה 200, אך האם קיימת מבחינתי ברירה אחרת?

כמו כן האם אמורים לקחת כסף על בדיקת סורק לאיתור תקלות?

פורסם
במקרה ולא שלמת על החלקים אתה יכול ללכת למוסך אחר להצעת מחיר נוספת.

אני יכול אבל אז אצטרך לשלם על הבדיקת לחץ 250 שקלים.

פורסם
יש בפורום מוסכניקים שאם תתקן אצלם לא יקחו לך עבור בדיקת לחץ.

(מומחים ברכבי פולסווגאן)

אז חבל שלא ידעתי קודם, לא משנה נכון לעכשיו הגיוני שבגלל שיש קורוזיה קצת במחברים אז צריך להחליף אותם ואת הצינורות שלהם?!

• תוכן חדש...