Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

לפותח השרשור,אכן ההצעה לקבלת הצעת מחיר ממוסך אחד זה הפתרון,גם אם צריך לשפץ את הסרן ואת ההגה,המחיר שקיבלת יקר.

ולבחור שכתב ש"לשפץ" הגה זה סה"כ לפתוח 2 טבעות ולחזק,תן לי לחדש לך דבר או 2 שאולי לא מלמדים בצ'מפיון:

בשיפוץ הגה מקצועי מחליפים או משפצים הרבה חלקים ומערכות בהגה,כמו גומיות חדשות,זרועות הגה חדשות,יש צורך לבדוק את המערכת ההידראולית לנזילות ותקינות,כמו גם את השסתומים והבוכנה( אם ישנם), ומה קורה בהגאים שבהם גוף ההגה פסול? או שיש צורך להחליף טבעות החלקה?

שנית, לא בכל ההגאים יש בורג חיצוני לכיוון הסקטור,ובמידה ויש,ופותח השרשור יבחר בעצתך לעשות זאת לבד ויחזק יתר על המידה את הבורג? אז ההגה לא יחזור למרכז, ויעשה פניות פרסה לבד?

בקיצור,הגה זה מכלול בטיחותי ממדרגה ראשונה\יש לטפל בו רק אצל בעלי מקצוע מומחים.

אורן

פורסם

בבדיקה אצל מוסך אחר, אכן אישר שאני צריך להחליף סרן אחורי. המכונאי אמר שלדעתו זה נוצר כשיש עומס על החלק האחורי של האוטו, כלומר הוא העביר משהו כבד בתא נוסעים של האוטו, והשאיר את זה שם לילה-שני לילות.

עוד הוסיף שהיה ניתן למנוע את זה אם הוא היה מוריד את האמברקס נותן לאוטו קצת להדרדר ואז מניע ונוסע.

הוא הראה את לי את סרן ובצד ימין יש נזילה של גריז, ובצד השמאלי זה בשלב ההתחלתי של נזילה. ואמר שבגלל זה יש רעשים בעיקר מצד ימין.

עוד אמר שאין לי צורך בהחלפת מסרק הגה. והסטייה בימין צריך להחליף בין הצמיג הימיני לשמאלי.

הצעת מחיר תישלח לי ביום ראשון.

• ספונסר פורום
פורסם

למה להחליף סרן? המוסך השני פירק את מכסה הציר לבדיקה? במרבית המקרים ניתן להחליף מייסבים והסרן כמו חדש בעלות זולה מסרן משומש שאין יודעים מה מצבו.

אורן

פורסם

בקיצור,הגה זה מכלול בטיחותי ממדרגה ראשונה\יש לטפל בו רק אצל בעלי מקצוע מומחים.

אורן

מחזק את דבריך, גם מסרק מכני רגיל דורש התייחסות רצינית באבחון ותיקון, לפעמים אום הידוק פיניון הוא חלק שאסור כלל לכוון.

• תוכן חדש...