Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ונחזור לנושא הסוברו שנת 82-3: איפשהו ראיתי אחת כזאת עומדת, במצב לא רע עם פתקי פינוי- ועכשיו אני לא מוצא אותה! שיט!:?

דווקא ראיתי ליד איקאה, בצירוף מקרים נדיר...

פעם אחת ליאונה 83 של ערסים קלאסית עם ספויילר אחורי צבע כחול סובארו, שמורה

ושבוע אחרי זה, אתמול, ליאונה 84 צבע כחול "צבוע" , מט כזה. גם נראית לא רע. שורדות אלה..

HYUNDAI GETS 1400 2008

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פה ושם רואים רכב כזה נוסע למרות שזה נהיה נדיר.

אצלי בשכונה אפילו נוסעת אחת 1981!! 1600 5 הילוכים עם חורים ענקיים בפח מכל הכיוונים.

אני לא יודע איך הוא מסתדר בחורף עם בריכה בפנים :shock:.

פורסם
לנסר זה לא יונדאי! כמה יונדאי מדגמי 95-94 שרדו? (לעומת מכוניות אחרות מאותם שנים) וגם 95% מהיונדאי ששרדו מסוף שנות ה 90 כולם כבר גמורות לגמרי!! ואם יש קלקול הכי קטן מעמידים אותם! (המחלה שלהם זה הגיר)

יונדאי זה זבל עוד מפס היצור!!! וקונים אותם בארץ בגלל מחירם הזול! (מחיר קנייה, טיפולים, חלקים וכו') במדינות אחרות מפותחות בעולם בכלל לא מכירים את המותג הזה!!

את היונדאי הייתי משווה יותר לדאציה דלתא 88 שלא שרדו ממנה כמעט וגם מה ששרד בחצרות אפחד לא רוצה לשפץ

לא הגזמת בכלל... דעות קדומות שלא מסתדרות עם המציאות.

ראשית אי אפשר להשוות את יונדאי שלפני עשור ליונדאי של היום. המכוניות של אז היו מבוססות בעיקר על מיצובישי ישנות והטכנולוגיה שלהן הייתה מיושנת. כך או כך, אמינות הן בדרך כלל היו.

ועדיין מכוניות רבות מהשנים ההן הושבתו על כל תקלה קטנה. מדוע? כי מלכתחילה מי שקונה מכונית משומשת מאוד זולה בדרך כלל לא מתחזק אותה כהלכה ושנית, אם המכונית כל כך זולה, אזי עלות התיקון עשויה להגיע ליותר מעלות המכונית ובדרך כלל זה לא משתלם וזה נכון לא רק לגבי יונדאי, אלא גם פיאט ישנות וכדומה.

ולהגיד שבמדינות אחרות לא מכירים יונדאי, זו בכלל הגזמה: תוך פחות מעשור הפכה יונדאי שאיפה להגיע ולהיות אחד מחמשת קונצרני הרכב הגדולים בעולם למציאות. לא נראה לי שזה רק מהמכירות שלהם בארץ... לא רק זאת, אלא הם אלו שפיתחו ומוכרים מנועים למיצובישי וקרייזלר. במילים אחרות: מייצאים טכנולוגיה ולא רוכשים אותה. אם הם היו כל כך "זבל", כדבריך, כל מה שקרה בעשור האחרון לא היה קורה.

גם מסיבה זו ההשוואה לדאצ'יה ממש לא במקומה.

נכון, לא מדובר במכוניות "נחשקות", במובנים של חובבי רכב, אבל מדובר במכוניות מודרניות, יעילות וטובות לשימוש אליו הן נועדו.

ועדיין בשורה האחרונה: אתה לא חייב לאהוב את החברה הזו, זה כבר עניין של טעם אישי.

(גילוי נאות: אין לי מניות ביונדאי ואני לא מקבל מהם משכורת. אני סתם עיתונאי שרכב הוא המקצוע שלו).

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
גם הסובארו משנות ה80 זה לא בדיוק אוטו של חובבי רכב.

בטח לא 1300 אוטומט שנוסע בערך כמו אופניים.

דווקא הוא לא נסע כמו אופניים.

הוא היה מגיע למהיריות לא חוקיות בלי שההגה ירעד .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אולי בלי שההגה ירעד אבל עד שתעבור את ה100 אפשר לאכול ארוחת צהריים וגם ללכת קצת לישון :-P.

בכל אופן אין בעיה להחליף מנוע ל1600 בצורה חוקית.

הבעיה העיקרית ברכבים האלו היה הפח הרקוב שבהרבה מהם הגיע ממש לחורים רציניים.

וגם בעיית הגניבות ע"י הערבים הייתה רצינית מאוד,עד כדי כך שהיו גונבים אותם אפילו באזורי תעשייה באמצע היום בלי שום פחד.

החלודה והגניבות השמידו את המכוניות האלה הכי מהר.

מ1985 ומעלה לפי מה שראיתי לא סבלו מחלודה כמו 80-84 ולא יותר מרכבים אחרים.

פורסם
בבקשה! תמונות יפות ומשמחות מאוד! ובקרוב שניזכה לראות את הכל המאזדות והיונדאי בארץ נגרטות!

זה בארץ ?? :shock:

הרכב בתמונות חדש לגמרי, אפילו לא הורידו לו את מדבקות ההגנה (אלו שמדביקים במיפעל להגנה מפני שריטות)

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אולי בלי שההגה ירעד אבל עד שתעבור את ה100 אפשר לאכול ארוחת צהריים וגם ללכת קצת לישון :-P.

בכל אופן אין בעיה להחליף מנוע ל1600 בצורה חוקית.

הבעיה העיקרית ברכבים האלו היה הפח הרקוב שבהרבה מהם הגיע ממש לחורים רציניים.

וגם בעיית הגניבות ע"י הערבים הייתה רצינית מאוד,עד כדי כך שהיו גונבים אותם אפילו באזורי תעשייה באמצע היום בלי שום פחד.

החלודה והגניבות השמידו את המכוניות האלה הכי מהר.

מ1985 ומעלה לפי מה שראיתי לא סבלו מחלודה כמו 80-84 ולא יותר מרכבים אחרים.

את האמת הוא הגיע תיק תק למאה קמש וגם למאה ארבעים .

מה יש מצב שאולי היה שם טורבו בלי שאני ידע :lol::lol::lol::lol:.

ואגב לא היה לא רקבונות חוץ מחלודה קטנה של ס"מ על ס"מ מתחת לכנף הקידמית .

וכמו מטומטם מכרתי אותה :evil::evil::evil:

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
זה בארץ ?? :shock:

הרכב בתמונות חדש לגמרי, אפילו לא הורידו לו את מדבקות ההגנה (אלו שמדביקים במיפעל להגנה מפני שריטות)

רק עכשיו שמתי לב לעניין שהרכבים חדשים לגמרי, מעניין מה הסיפור שם ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

עכשיו ראיתי אחת יפיפיה בחניה של טיב טעם בראשלצ.

1300 DL כחול סובארו...

כמה ששנאתי את הרכב הזה בזמנו...והיום הוא מעלה ערגה וחיוך...

האם זה גם מה שיהיה עם האפלאוז שלי עוד 10 שנים???

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם
עכשיו ראיתי אחת יפיפיה בחניה של טיב טעם בראשלצ.

1300 DL כחול סובארו...

כמה ששנאתי את הרכב הזה בזמנו...והיום הוא מעלה ערגה וחיוך...

האם זה גם מה שיהיה עם האפלאוז שלי עוד 10 שנים???

זה בדיוק כך יהיה כי עוד כמה שנים כבר נתגעגע למכוניות שנות ה -90:cry:

פורסם

לאלה שאמרו יונדאי לא ישרוד 20 שנה. אין סיבה שרכבים האלה לא ישרדו. יש להן ציפוי מעולה נגד החלודה, אמינות. אפשר למצוא יונדאי לנטרה למשל של שנת 94'. עוד קצת ויהיה 20 שנה. שלר לדבר על יונדאי לנטרה החל מ-95' לפי דעתי רובן עדיין נוסעות וימשיכו לנסוע גם עוד 5 שנים לפחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...